Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 37 ona 19 lat

Jak małżeństwa równolatków zrobiły z facetów zniewieściałych pedziów a z kobiet

Polecane posty

No k...to musze sobie podszlifowac charakter. Trzeba by wpasc w jakies klopoty. Moze zaproponujesz jak to zrobic? Mam sie podtruc, zeby zachorwac? A moze zmienic opony na lyse i poszukac sliskiej drogi? xxxx a ja nie zamierzam dyskutować o twoim małżeństwie bo nie o nim jest temat - no, chyba Ze to ty jesteś jego autorem a tylko się wstydliwie kryjesz :)

Gość
@allium dziś nie uważam usmiech.gif kochająca się rodzina jest najwyższym dobrem..<<< A czy rodzina jest kochajaca czy tez nie okresli oczywiscie allium bardzo obiektywnie. Bo przeciez ma u nich zamontowane kamery i mikrofony i zna wszystkie rodzinne sekrety...

Gość
allium dziś a ja nie zamierzam dyskutować o twoim małżeństwie bo nie o nim jest temat - no, chyba Ze to ty jesteś jego autorem a tylko się wstydliwie kryjesz..<< I tu sie zgadzamy, bo ja tez nie mam zamiaru dyskutowac z swoim malzenstwie, zreszta chyba juz o tym pisalem. I nie jestem autorem tematu, moja zona przekroczyla juz 2 x19 lat. A co z porada na temat wpadniecia w klopoty :-)?

Gość
up

Gość
up

no i dobra - widzę ,że kafe znowu się zawiesza to pora spać :) a ciebie zostawiam ze szlifowaniem charakteru , bo chyba by ci się przydało :) dobranoc .

Gość
allium dziś no i dobra - widzę ,że kafe znowu się zawiesza to pora spać usmiech.gif a ciebie zostawiam ze szlifowaniem charakteru , bo chyba by ci się przydał<< No a co z tym sposobem na wpadniecie w klopoty w celu tego szlifowania? Nie bedzie zadnej porady?

Gość gość
37 to stary pryk tylko trzy lata do 40 a po 40 to już 50 na karku zleci jak z bicza trzasł tzn, że za 13 lat kiedy dzieci już będą większe wymieni cie na nowszy model :D

Gość gość
Rescator555 dziś Tu nie trzeba porad, życie samo pomaga.

Gość ja 37 ona 19 lat
@ inaccessible89 dziś A propos tych "pedziów w rurkach na dorobku" - może porównaj się z nimi, ale bardziej sprawiedliwie. Co Ty osiągnąłeś w ich wieku? x Przynajmniej nie próbowałem zakładać rodziny nic nie mając. Zawsze uważałem, że prawdziwy mężczyzna musi się wpierw dorobić. Inna sprawa, że do żeniaczki mnie nie ciągnęło wtedy. xx xx @ gość dziś Zazdroszcząca niby czego? Zakoli czy nadwagi? Sypiących się żółtych zębów? Problemów z potencją? Czy może zakłamywania rzeczywistości przez infantylnego podstarzałego amatora nastolatek? x Nadwagę, zakola i problemy z potencją będą mieci 37-latkowie rekrutujący się z dzisiejszych pedziów w rurkach, którzy przesiadują całe godziny przed grą komputerową. Jakbyś nie doczytała to przypominam, że regularnie chodzę na basen i siłownie a w lato obowiązkowo rower. Starczy? :) xx xx @ gość dziś a czym sie rózni matkowanie pedziowi w rurkach od ojcowania dziewczynce bez wykształcenia i zawodu. x Powinnaś postawić znak zapytania na końcu. Widać, że Tobie wykształcenie nic nie dało :D Ale odpowiem na pytanie. Otóż stateczny prawdziwy mężczyzna stworzy udane małżeństwo z dziewczyną która dopiero idzie na studia. Natomiast euro-idiotka z dyplomem w ręku nigdy nie stworzy udanego małżeństwa dając doopy pedziowi który absolutnie nic jej nie zabezpiecza i z którym często nie ma nawet ślubu. Czy teraz widzisz różnicę? :)

Gość
Wlasnie skojarzylem, ze jesli autor ma 37 lat, to nie moze byc baron pancerny. Baron jest starszy, byl w Szkole Podchorazych Rezerwy jeszcze w Ludowym Wojsku Polskim.

Gość Pieprznieta bez powodu
Do Rescator555, ja wiem, że masz szacunek do kobiet i nie potrzebujesz kobiety silnej, zdecydowanej, ktora nie ma wiekszych aspiracji zyciowych niz zalozenie kochajacej rodziny, i to jest dobre, ja tego nie krytykuje, lecz chodzi mi o sam fakt tego jak traktowana jest kobieta w spoleczenstwie, co najgorsze wiele z nich pozwala pokazanie siebie w takim swietle,w swietle, albo d***** albo kura domowa, co do mezczyzn albo silny mezczyzna, wodz, krol domu albo pipa, ktora nie potrafi postawic sie zonie, Sami jesteśmy sobie winni, obawiamy sie opinii innych, co powiedza inni, mysle, ze nie bez powodu wielcy "naukowcy" odkryli, ze kobiecy mozg jest mniejszy od mozgu mezczyzny.. A w Forbsie lista najbogatszych to przewaznie lista składająca sie z mezczyzn, nawet jesli trafi się kobieta, bardzo czesto jest to zalsuga męża, miliardera, który lozyl na jej biznes. To jest bardzoo interesujace...

Gość
Pieprznieta bez powodu dziś Moze wrocmy do tematu jutro. Teraz musze sie zajac moja zona. Kobieta wprawdzie bez ambicji zawodowych ale mimo to wspaniala i bedaca najlepszym co mnie w zyciu spotkalo. Dobranoc

Gość ja 37 ona 19 lat
@ gość dziś w pewnym sensie autor ma rację ale patrząc na przeciętnego faceta ok 40 czy nawet po 30 to jednak jest dosyć grubawy, wygląda staro x Zgadza się ale weź pod uwagę, że statystyczny 40-latek rekrutuje się niestety ze statystycznych pedziów w rurkach. Oczywistym jest, że jak pedzio siedzi dniami i nocami przed komputerem i nie uprawia sportów to w wieku średnim będzie miał brzuszek i problemy z potencją. Ale ja nie pisałem o statystycznych 40-latkach. Pisałem o statecznych PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZNACH takich jak ja :) 🖐️ )) xx xx @ pieprznieta bez powodu dziś a tutaj ten Pan, tworca tego popiertolonego tematu, mowi nam kobietom ,jak mamy zyc, ze jestesmy gorsze, nadajemy sie do sprzatania, gotowania x O, wojownicza feminazistka w akcji :D Czy ja wspomniałem coś o gotowaniu i sprzątaniu? Choćby jedno słowo? Ale z jednym masz rację. Chodzi o Twój nick, który jest wyjątkowo trafny jeśli chodzi o Twą feminazistowską mentalność :D xx xx @ allium dziś kochająca się rodzina jest najwyższym dobrem ale też i wysiłkiem niczym zdobycie wszystkich ośmiotysięczników x Niesamowite! Feminazistowska allium, zwolenniczka proaborcyjnych marszów i wolnych związków partnerskich gejowsko-lesbijskich nagle odkryła wartość rodziny, oooo.... Ale dziś wiart wieje i macha chorągieweczką :D

Do Rescator555, mysle, ze nie zrozumiales, o co chodzi, rozumiem, i ciesze, się masz takie zdanie o swojej zonie (ostatnie zdanie). Nie atakuje tu nikogo, nie oceniam nikogo z osobna, zwlaszcza czyjąś zone, chodzi mi o mentalnosc. Ale co ja moge wiedziec, przeciez mam tylko 19 lat.

Gość gość
Wtf? :D Wielkość mózgu nie świadczy o inteligencji. Naukowcy nie twierdzą, że kobiety są głupsze.

Gość ja 37 ona 19 lat
@ Michał121212 dziś zgadzam się w 100% z autorem! :) x Dzięki Michał! Zawsze doceniałem Twoją walkę o dziewictwo dziewcząt i czystość doślubną. Faceci muszą zacząć stawiać wymagania kobietom inaczej wszystkie zaczną się puszczać i dziewic trzeba będzie zacząć szukać chyba w żłobku :D

Do ja 37 ona 19 lat, no widzisz, wiesz, jakos tak przeczuwałam, ze zostane nazwana feministka, z jednej strony sie ciesze a z drugiej no, wydaje mi sie, ze powinienes troszke bardziej blysnac swa inteligencja. Nie stoje po stronie kobiet, ani mezczyzn, kazdej stronie mozna cos zarzucic, na prszyszlosc prosze o wieksza uwage I skupienie, co nie oznacza , ze jestes zwyczajnie niedojrzaly, polecam jesli masz fejsa (mowie na Ty, go nie mam szacunku do Ciebie, za to jak bronisz sie przed osadem innych i wydaje mi sie on jak najbardziej trafny, coz, tonacy brzytwy sie chwyta),https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1384185068318302&substory_index=0&id=109501372453351 . To jest powod dlaczego sie wlaczylam do tej dyskusji

Gość gość
ja 37 ona 19 lat dziś Najpierw sami bądźcie prawiczkami, a dopiero potem stawiajcie wymagania.

Wiem, ze nie twierdza, ze kobiety sa glupsze, wiem to I ja, ale liczy sie Sam fakt.

Gość ja 37 ona 19 lat
@ Pieprznieta bez powodu dziś chodzi mi o sam fakt tego jak traktowana jest kobieta w spoleczenstwie, co najgorsze wiele z nich pozwala pokazanie siebie w takim swietle,w swietle, albo d***** albo kura domowa "naukowcy" odkryli, ze kobiecy mozg jest mniejszy od mozgu mezczyzny.. A w Forbsie lista najbogatszych to przewaznie lista składająca sie z mezczyzn x Normalnie jakbym słuchał przemówienia Szczuki na wiecu feminazistowskim :D Sieg Heil! Sieg Heil! Sieg Heil!

Gość
@ Pieprznieta bez powodu wczoraj Nie, nie mam szacunku do kobiet, mam po prostu szacunek do ludzi. I nie potrzebuje kobiety silnej, zdecydowanej, ani tez slabej, dajacej soba kierowac. Potrzebuje kobiety pieknej, seksownej chetnej i dobrej w lozku. Bo jak nieraz pisalem, seks jest glowna sprawa ktorej prawdziwi faceci potrzebuja od kobiet . No moze jeszcze milego towarzystwa :-). Pomijam sprawy potomstwa, ale na tym i tak zwykle bardziej zalezy kobietom. Nie potrzebuje, zeby kobieta mi prala (potrafie sam uruchomic pralke), sprzatala (wystarczy, ze sprzatnie po sobie) czy gotowala 3 daniowych obiadow. No po prostu zadnych tych "uslug" nie potrzebuje. Czy takie postawienie sprawy degraduje kobiete? Nie wiem, jesli tak to juz ich problem :-). Bo tak bylo zawsze, kobieta byla "odpoczynkiem wojownika". Oczywiscie nie kazda, czesc musiala ciezko zapieprzac na kawalek chleba. Natomiast jesli chodzi o role kobiety w spoleczenstwie, nie mam nic przeciwko kobiecie generalowi dywizji czy szefowi wielkiego koncernu. Jeden warunek: musi osiagnac to stanowisko w rownej rywalizacji z mezczyznami, bez zadnych forow czy ulatwien ze wzgledu na plec. Zadnych schodkow ulatwiajacych przeskoczenie przez murek (jak w filmie "GIJane") ani lzejszych sikawek dla kobiet strazakow. Jest jedno ale: rozumiem, ze kobieta moze miec swoje ambicje zawodowe i mezczyzna powinien ja w tym wspierac, takze wyreczajac przy dzieciach. Rozumiem takze sytuacje, ze mezczyzna nie jest w stanie zarobic na rodzine i praca zawodowa kobiety jest koniecznoscia. Natomias jesli ambicje zawodowe polegaja na checi wyrwania sie z domu albo zarobienia forsy po to by byc "niezalezna" od meza i w tym celu kobieta podejmuje sie byle jakiej pracy w jakiejs Biedronce to mowie "no pasaran!". Wtedy zadnej litosci i niech baba pracuje na dwa etaty.

Gość gość
Okay, to ja mogę być "sztucznym facetem" bo dla mnie sex jest bardzo ważną sprawą, ale nie sprowadzam kobiety do roli maszynki seksualnej. Moja dziewczyna jest moim najlepszym przyjacielem i jak nie uprawiamy seksu też się doskonale bawimy. Moja dziewczyna pracuje w... powiedzmy, że biurze, ale nie jako sekretarka, a jako specjalista. Nie zarabia bardzo dużo, ale ma szansę się to zmienić. Ona lubi być niezależna

wyręczać przy dzieciach ? a czyje te dzieci są ? :) był kiedyś taki temat na kafie - parafraza - " ona zrobiła sobie dziecko za moimi plecami - w domyśle zrobiła sobie dziecko z autorem . sobie ?:D

Gość gość
Rescator555 dziś Co do tych ułatwień (do ciężaru i ogólnie), to zdajesz sobie sprawę, że nawet prawo pracy i przepisy BHP określają, ile kobieta może maksymalnie dźwigać, a ile mężczyzna? Spraw czysto fizycznych i związanego z tym bezpieczeństwa nie przeskoczysz. Ale to tylko tak dla przypomnienia. Nawet, jeśli jedna na ileś kobiet będzie na tyle sprawna fizycznie i silna, to i tak musi się dostosować do wymogów mimo, że ona podniesie więcej.

Gość gość
Nadwagę, zakola i problemy z potencją będą mieci 37-latkowie rekrutujący się z dzisiejszych pedziów w rurkach, którzy przesiadują całe godziny przed grą komputerową. Jakbyś nie doczytała to przypominam, że regularnie chodzę na basen i siłownie a w lato obowiązkowo rower. Starczy? x Jak widać, to tobie wykształcenie nic nie dało. Demencja dotycząca języka? "mieci" "w lato" Niestety wiek już nie ten. A "starczy" to co najwyżej uwiąd - norma dla 37.

Gość gość
Paradne: sam analfabeta, a pije do wykształcenia innych.

Gość gość
Kocham do szaleństwa swojego zniewieściałego pedzia, z którym wspolnie sie dorabiałam, poznawałam życie, który jest równie młody i atrakcyjny fizycznie jak ja. Czuje się spełniona jako człowiek bo poznałam smak wspólnej beztroskiej, dzikiej gówniarskiej zabawy w okresie studenckim, której nie zapomne do konca zycia (usmiechnełam sie tu pod nosem na mysl, że moim mezem moglby byc wtedy jakis 40-latek :D ), poznałam smak prawdziwej kariery, służbowych podróży po całym świecie i grubej kasy (tak, w korpo w mordorze). Poznałam tez smak wad takiego intensywnego zycia zawodowego, dlatego z niego zrezygnowałam ale absolutnie tych kilku lat nie żałuje. Rozwinełam sie jako kobieta, człowiek, wiem na co mnie stac. Mam teraz 28 lat, siedze z niemowlakiem w domu i czuje, że nic mnie w zyciu nie omineło. Skosztowałam tego co chciałam i nikt mnie nie ograniczał, nie twierdził, że studia, praca kariera jest głupotą bo jemu uciakają lata i czas mu dzieci rodzic. Ale wiadomo, mamy wolność wyboru. Jak kobiecie odpowiada związek z podstarzałym facetem w fazie kryzysu wieku średniego, dla którego jedynym kryterium wyboru jest wygląd kobiety, rekompensujący starzejące sie własne ciało i zbliżającą się konieczność wspomagania sie sildenafilem, który bedzie jej mówił jak ma odpowiednio żyć i jak ma Pana Męża obsługiwać - to już jej decyzja.

Gość gość
starszy facet jest dobry dla kobiety która jest z kiepskiego domu. Takiej której nauka szła ciężko (nawet nie dlatego, że jest głupia tylko dużo stresu), nigdy nie czuła się bezpiecznie i nigdy wiele nie osiągnie (mowa o młodych kobietach). Dla takich szczytem marzeń jest po prostu "czuć się bezpiecznie". One nie mają ambicji czy zwykłej chęci korzystania z życia bo prawdopodobnie dużo się w domu nacierpiały i mają już dość biedy i strachu. Dla takiej tacy zuzyty 40letni dziad który pół życia pieprzył wszystko co popadnie i pewnie zaraża jakimś świństwem będzie wymarzonym facetem bo nie będzie nic od niej oczekiwał poza wyglądem.

Gość
@ allium dziś wyręczać przy dzieciach ? a czyje te dzieci są ?..<<< Zwykle dzieci sa obojga rodzicow, ale przy ich "obsludze" moze byc zastosowany podzial obowiazkow.