Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 37 ona 19 lat

Jak małżeństwa równolatków zrobiły z facetów zniewieściałych pedziów a z kobiet

Polecane posty

Gość gość
Nie mężczyźni rescator tylko takie mentalne smarki jak ty.

Gość gość
zazdrościsz stary pryku że młodzi mężczyźni są modni i nosza rurki ? tobie pozostają jedynie stare grube baby

Gość
Pieprznieta bez powodu dziś Do Rescator555 zatem nalezysz do 1/100 , czyt. Ze zrozumieniem .,, Wlasnie to chcialem ci zasygnalizowac ;-).

Gość gość
nie rozumiem jak można się związać ze starym prytem to jest jeszcze gorsze niż związek starszej kobiety z młodszym :( przecież tacy staruchy o siebie nie dbają mają tragiczną sylwetkę

odkąd to odpowiedzialność ,perspektywiczne myślenie ,pracowitość i jeszcze raz odpowiedzialność stały się synonimem " zarobionej dużej kasy " ? bez kasy nie jesteś mężczyzną ?

Gość gość
wyobraźcie sobie co będzie za kilka lat ty atrakcyjna on obrzydliwy stary pryk

Gość gość
A jak unika się raka prostaty, wypadków drogowych, zawału lub wojny? ;) Piertolisz jak typowe dziecko. Nic tylko ogolić jaja i wysłać do przedszkola.

Gość
gość dziś Nie mężczyźni rescator tylko takie mentalne smarki jak ty<< To tylko glupim palantom jak ty, tak sie wydaje.

Gość gość
Jedna rzecz definuje dojrzalego, odpowiedzialnego mezczyzne: smodzielnie zarobiona duza kasa. Nie jakies tam problemy i klopoty. Tych bystry facet potrafi unikac. myślenie zyczeniowe

Gość gość
gość dziś zobaczymy jak będzie twój staruch wyglądał w wieku 43 lat haha każda zwymiotuje na jego widok

Gość
@ gość dziś A jak unika się raka prostaty, wypadków drogowych, zawału lub wojny? << Tak samo jak ja uniknalem wszystkich tych nieszczesc. >>Piertolisz jak typowe dziecko. Nic tylko ogolić jaja i wysłać do przedszkola. << Piertolisz jak przyglup, za glupi nawet do przedszkola.

Gość gość
Młoda kobieta powinna się zawsze wiązać z rówieśnikiem nigdy ze starszym facetem

zgadzam się z kimś powyżej - to co piszesz to tylko pobożne życzenia o życiu w wiecznym zdrowiu i powodzeniu . Ale nawet nizbyt bystry facet powinien wiedzieć ,ze zmiany są kwintesencją życia i to że jest dobrze teraz nie oznacza ,ze tak bedzie zawsze . I co wtedy ? ratunkiem kasa ? ratunkiem zawsze i wszędzie ?

Gość gość
Stary pryk może jedynie działać ze starszymi kobietami bo jest obrzydliwy i wstrętny

Gość gość
młoda kobieta kogo weźmie młodego zadbanego faceta z wyrzeźbionym ciałem czy starego pryka co jest otyły ma brzuszek, zaniedbane ciało sflaczałe, owłosiony, k***s który mu nie staje hahaha

Gość
allium dziś odkąd to odpowiedzialność ,perspektywiczne myślenie ,pracowitość i jeszcze raz odpowiedzialność stały się synonimem " zarobionej dużej kasy " ?<< Nie synonimem. Duza samodzielnie zarobiona kasa, jest dowodem posiadania tych cech. Musze dodac jeszcze jedno: umiejetnosc utrzymania tej kasy. >>bez kasy nie jesteś mężczyzną ?<< Moze i jestes, ale nie podejmuje sie podac co jest dowodem na to. Moze ty to okreslisz.

Gość gość
w pewnym sensie autor ma rację ale patrząc na przeciętnego faceta ok 40 czy nawet po 30 to jednak jest dosyć grubawy, wygląda staro i ogólnie jest raczej zdziadziały więc perspektywa poznania młodej dziewczyny jest ogólnie mówiąc słaba, no chyba że jest milionerem, milionerem szastającym grubymi pieniędzmi a nie kimś kto zarabia nieco więcej niż przeciętniak:o

Gość gość
gość dziś nie ma żadnej racji taki młody facet jest dojrzalszy niż tak stary pryk

Moze i jestes, ale nie podejmuje sie podac co jest dowodem na to. Moze ty to okreslisz. xxx znam wielu mężczyzn . różnych , ale mają jedna cechę wspólną , która jak dla mnie jest jednoznacznym wyznacznikiem męskości . to odpowiedzialność i wiedza co jest ważne a co ważniejsze .

Gość gość
Wypadek nie musi być z Twojej winy. Możesz jechać przepisowo. Wystarczy, że jakiś rozpędzony baran wjedzie w bok Twojego auta i już jesteś trupem, albo warzywkiem. Powiedz wszystkim chorym, że są pipami bo nie wiedzą jak uchronić się przed rakiem ;) Rozumiem, że gdyby wybuchła wojna to pierwszy byś spitolił. Prawdziwy mężczyzna... Nie to co te wszystkie c**eczki, które ginęły za Ojczyznę.

Gość Pieprznieta bez powodu
No wlasnie, o to chodzi o prowokacje, k***a ludzie zdajcie sobie sprawe, ze kazdy jest wazny, kazdy ma jakis talent, ktory moze wykorzystac zazwyczaj w pracy, a tutaj ten Pan, tworca tego popiertolonego tematu, mowi nam kobietom ,jak mamy zyc, ze jestesmy gorsze, nadajemy sie do sprzatania, gotowania, wychowywania dzieci, oni niech martwia sie kasa (a wiadomo kasa to wladza) wiec nasze poświęcenie o ognisko domowe, nienl jest porównywane z jakze to najlepsiejszymi mezczyznami, ktorym !ba mamy dziekowac za wszystko, samo to nie krytykuje tu samych czynnosci jak gotowanie np, wiecej jesli kobieta potrafi dobrze gotowac, to czemu nie moze to byc jej pasja, a noz moze moglaby zalozyc mala restauracje c o k o l w i e k, byle by nie byc uznana za istote gorsza, jestem zwolenniczka nie rownouprawnienia, ale rownosci czy pelnosci plci, bo w**********e jest to, ze pożal sie Boze jakiś tam pierwszy z rzedu maz, nie ruszy d**y, nie zmyje po sobie talerza po obiedzie, ba ktory ugotowala mu zona i podstawila pod sam ryj, bo dlaczego, bo to nie nalezy do jego obowiazkow, gowno prawda, co jakby zyl samotnie to tez by nie myl? Tylko kupywal sobie co rusz nowy talerz , nie bo wczesniej umarlby z glodu.. Także drogi panie autorze, jest PAN niedojrzalym chlopcem, który chce sie popisac młodziutka zonka przed kolegami i liznac jej mlodej cipki i zyc jak w niebie, z czego raczej wiadomo pozyje sobie Pan, ale do czasu , stary prychu, oczywiscie nie mowie tu o wszystkich, zdecydowanie Nir jest to o większości Was Panie i Panowie, ale o takich starych prychach zatrzymanych w czasie liceum

Gość
allium dziś zgadzam się z kimś powyżej -...<< Moze zanim zaczniesz sie zgadzac, przeczytaj najpierw glupoty ktore sam piszesz. ""cóż upoważnia go do określania siebie jako dojrzałego , odpowiedzialnego mężczyzny ? jakież to przeżycia , jakie problemy i kłopoty spowodowały ze wyłonił się zn ich nasz forumowy bohater ?"" Czyli przezycie problemow i klopotow jest warunkiem uksztaltowania dojrzalego, odpowiedzialnego mezczyzny? Czy moze jednak bardziej nalezy cenic umiejetnosc unikniecia klopotow? >>>I co wtedy ? ratunkiem kasa ? ratunkiem zawsze i wszędzie ?<< Co wtedy: pieniadze moze szczescia nie daja, ale z pewnoscia ulatwiaja przezycie nieszczescia.

Gość
@ allium dziś znam wielu mężczyzn . różnych , ale mają jedna cechę wspólną , która jak dla mnie jest jednoznacznym wyznacznikiem męskości . to odpowiedzialność i wiedza co jest ważne a co ważniejsze <<< A w jaki sposob roztrzygniesz, czy oni posiadaja ta wiedze i odpowiedzialnosc? Bo moje kryterium jest latwe do weryfikacji, a twoje jest niestety bardzo subiektyne.

Czyli przezycie problemow i klopotow jest warunkiem uksztaltowania dojrzalego, odpowiedzialnego mezczyzny? Czy moze jednak bardziej nalezy cenic umiejetnosc unikniecia klopotow? >>>I co wtedy ? czyż problemy i przeciwności nie kształtują naszych charakterów ? czy kamień zanim wyłoni sie z niego ozdoba nie jest szlifowany ? po jakim czasie od zawarcia małżeństwa nasz baron określił siebie i swoje małżeństwo jako prawie narodowy wzór ?:) a coż on wie o małżeństwie w perspektywie czasu ? nic . to też upewnia mnie że jest to tylko temat z doopy strony założony przez barona albo podobnego mu bajkopisarza .

A w jaki sposob roztrzygniesz, czy oni posiadaja ta wiedze i odpowiedzialnosc? Bo moje kryterium jest latwe do weryfikacji, a twoje jest niestety bardzo subiektyne. xxxxx znam ich rodziny . i wierz mi to jest bardzo jasne kryterium .

Gość
Pieprznieta bez powodu dziś Nie watpie, ze kobiety nadaja sie do wielu rzeczy, lacznie z dowodzeniem dywizja czolgow czy pilotowaniem samolotu pasazersiego. Chodzi o to, ze te umiejetnosci sa potrzebne spoleczenstwu, ale juz niekoniecznie mezowi takiej uzdolnionej pani. Czego potrzebuje od swojej kobiety dobrze zorganizowany i bystry facet juz napisalem. Kiedys to sie nazywalo bardziej poetycko: odpoczynek wojownika. No ale moze sa faceci, ktorzy chca miec zone- pilota bombowca strategicznego, chociaz prawde mowiac nie mam pojecia jaki to typ mezczyzn.

Gość
allium dziś znam ich rodziny . i wierz mi to jest bardzo jasne kryterium ..<< Krotko mowiac ty tak ich oceniasz. Byc moze masz racje, ale to jednak dosyc subiektywne, nie uwazasz?

nie uważam :) kochająca się rodzina jest najwyższym dobrem ale też i wysiłkiem niczym zdobycie wszystkich ośmiotysięczników :)a to jak wiadomo nie jest dla ....jakby to łagodnie określić ....?:D

Gość
allium dziś czyż problemy i przeciwności nie kształtują naszych charakterów ? czy kamień zanim wyłoni sie z niego ozdoba nie jest szlifowany ?<< No k...to musze sobie podszlifowac charakter. Trzeba by wpasc w jakies klopoty. Moze zaproponujesz jak to zrobic? Mam sie podtruc, zeby zachorwac? A moze zmienic opony na lyse i poszukac sliskiej drogi? >>po jakim czasie od zawarcia małżeństwa nasz baron określił siebie i swoje małżeństwo jako prawie narodowy wzór ?<< O malzenstwie autora nie mam zamiaru dyskutowac, argumenty ad personam to nie moja specjalnosc. Natomiast popieram idee jaka wyraza.