Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to zaczynamy!!!

Polecane posty

Gość gość
20.54 To równo wiesz o ludziach stąd :-) Wiem ze boli ze tobie się to nie zdarzyło ale dasz radę :-D

Gość gość
Ależ ty masz mały rozumek. Tak jak pisałam młode laski wiążą się ze sporo starszymi dla szmalu i dają nogę gdy trzeba zacząć im pampersy zmieniać :D Nigdzie nie napisałam, że 50 letnie kobiety to młodziutkie dziewczyny. Tylko one też są w związkach z mężczyznami i wyobraź sobie, że nawet seks uprawiają ;) "i tu cię mam" chciałbyś :D zapomnij :)

Gość gość
Różna jest pewnie trwałość tych znajomości, ale to nie było marginalne tu.

Gość gość
Jeśli ktoś jest w związku to może się pochwalić. Gorzej jak ci ściemniacze zdradzają.

Gość gość
Może to i marginalne, ale mnie się to przytrafiło.

Gość gość
gość dziś Nie poznałam tylko sie śmieje z pelikanów. Zrozum i ty, że tutaj sie nie szuka nikogo normalnego, tylko do seksu i cześć.

Gość gość
To czego się wstydzisz? Zalogowana to napisz, bo i tak pewnie masz wyjepana na forum. Udowodnij im, że można.

Gość gość
Jasne, będzie pisać z nicka z kim jest zeby cos udowadniac debilom co mają tylko forum:D

Gość gość
20.59 A po co mam trolli karmić ? Zeby mieli pozywke na nastepne miesiace ? :-D Jest nam razem dobrze i to tyle [cześć ]

Gość gość
20.59 Uprawiasz seks z nienormalnymi?Współczuję:(

Gość gość
To bardzo normalny facet, sztuk 1 :-D i od dawna tu go nie ma

Gość gość
Czyli 50latka nie da nogi i będzie zmieniać pampersy ? Kobiety i tak są dla kasy z facetem i dopóki będzie miał kase to sielanka będzie trwała. Po co nadziany koleś miałby wybierać rencistke do seksu skoro mając kase może mieć młodą i zdrową d**e. Mając kase masz wszystko, możesz opieke sobie kupić i ochrone, kierowce itd. Z kolei jeżeli jest dziadem starym to z braku laku zwiaże sie z rencistką i łatwiej im wtedy wegetować. A miłość bez pieniędzy prowadzi do nędzy. :D

Gość gość
gość dziś To bardzo normalny facet, sztuk 1 i od dawna tu go nie ma X dopóki nie napiszesz tego z loginu i nie podasz jego nicka to wiesz co możesz...:D Dlaczego nie jesteś z nim tylko bijesz piane na forum o kupie ? Spadaj ściemniaczu

Gość gość
Jeśli od dawna was tu nie ma i tworzycie związek bez zdrad to coś kupy się nie trzyma twoje obawy.

Gość gość
Wstydze sie przed znajomymi powiedzieć gdzie poznałam faceta, bo każdy sie śmieje z kafe.

Gość gość
Widzę, że dla niektórych poznanie kogoś jest równie nieprawdopodobne co lot na marsa;) Chyba tylko współczuć należy:)

Gość gość
21.12 Bo Ty tak chcesz trolliku :-D Weszłam sobie zobaczyć co się na forumie teraz pisze, z sentymentu do tego miejsca :-P I juz wracam do mojego byłego niebieskiego :-) adios

Gość gość
Tobie ;)

Gość gość
Pewnie Koke udaje że jest z Olką hhhehe A może Want i Żmij???

Gość gość
Uważasz, że twoje pojęcie o związkach jest jedyne słuszne? W życiu nie zmieniała bym pampersa starcowi do którego nic nie czuję. Choćby był milionerem. A temu z którym dzielę życie owszem, jeżeli tylko doczekamy tak sędziwego wieku. Oprócz miliarderów tobie podobnych, na świecie jest cała masa zwykłych przeciętnych ludzi. I całe szczęście. W całej swej mądrości zapomniałeś o jednym. Są dwie rzeczy, których za żadne pieniądze nie kupisz. Zdrowie i właśnie miłość. Możesz sobie kupić wszystko co wymieniłeś i jeszcze milion innych rzeczy, oprócz tych dwóch. Pogódź się z tym, że nie wszyscy ludzie na świecie podzielają twoje poglądy na życie.

Gość gość
Każda wchodzi z sentymentu i pierdzi :D

Gość gość
21.13 Żadnych obaw :-D tylko nie widzę powodu dla którego miałabym ujawnić jakie mieliśmy Nicki :-) a teraz naprawdę już żegnam

Gość gość
gość dziś Jeśli od dawna was tu nie ma i tworzycie związek bez zdrad to coś kupy się nie trzyma twoje obawy. x Nie ma żadnego znajomego. U niej są obawy ale przed samotnością. Skoro wygrała i ma stąd faceta, to co tutaj jeszcze robi. Ona nawet nicku nie poda bo na nicku była ale wielka kompromitacja prawdopodobnie.

Gość gość
21.19 Co Ty p********z, za przeproszeniem? :) Też kogoś tu poznałam, kto jest dla mnie cholernie ważny i to ledwo tu pierwszy raz weszłam ;) I nikt tu już więcej mnie nie interesuje i nie będzie. A też tu wchodzę, dla beki :P I nie jestem jedyna taka ;) To że Ty tu byłaś, żeby desperacko kogoś łapać i to był jedyny powód bycia tu, to nie znaczy że inne mają taką samą motywację.

Gość gość
gość dziś Ależ zdrowie kupisz za kase. Chyba nie masz pojęcia o klinikach i poziomie obecnej medycyny. Na świecie handel kwitnie nerkami, wątrobami, sercami, dziećmi, ludźmi, krwią, dosłownie wszystkim. Z głodu ty zrobisz wszystko więc za pieniądze aby mieć co jeść. Masz racje są marginalnie idealiści którzy w imie miłości będą trwać w biedzie. Widziałaś aby bezdomnego ktoś szanował ? A wiesz dlaczego ? Bo jest dziadem brudasem i nie ma kasy. Oczywiście nie tak powinny wyglądać realia, ale niestety realia są takie, że pieniądz rządzi światem i seks brudny. Nikt sie nie rozwodzi nad moralnością. Witam w rzeczywistości. :D

Gość gość
Idziecie spać czy będziecie piertoloć tak do rana? :classic_cool:

Gość gość
Temat jak odgrzewany kotlet, sami goście, dziewczęta kłócą się o miłość. Ach, ach, ach. 😴 4I

Gość gość
gość dziś Ja ja też poznałam faceta normalnego tutaj sztuk 1 ale wszyscy sie z nas śmieją, że na forum o kupie i obawiam sie że nasza miłość tego nie przetrwa, a w drodze jest młody kafeterian. Też z sentymentu koczuje tutaj i dla beki jak ty zamiast spedzać czas z ukochanym. Idż już spać mitomanko. :D

Gość gość
21.36 Ale ja mam w doopie w co wierzysz :) Totalnie w doopie :) 🖐️

Gość gość
młodzi kafeterianie jak sie wam wyklują to przyjdą tutaj hejtować te mitomanko ? xD