Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to zaczynamy!!!

Polecane posty

Gość gość
" gość dziś Tutaj się z Tobą zgodzę medycyna wiele potrafi, ale utraconego zdrowia nie jest w stanie w niektórych przypadkach zwrócić ani zagwarantować. Też się już ulatniam, więc dobrej nocy życzę" Dobranoc.

Gość gość
gość dziś swieta prawda, amen! x Prawda jest w realu ułomie nie potrafiący nic sensownego sklecić. Kto cie jebał,że cie tak zjebał fobiku.

Gość gość
Nic mi do tego ale tak sobie czytam i czytam i ty dowalajaca/y sie do dziewczyn ze niby zycie tu marnuja...a co Ty tu robisz przegrywie ? :-D Po tekstach można wyczuć ze warujesz tu latami i komuś przyganiasz ? Idź się leczyć czubie

Gość gość
gość dziś " Już się loguję dziwna osobo, dla której poznać kogoś to abstrakcja i zdradzam siebie oraz jego, już czekaj, już pędzę Dzięki, zawsze się tu pośmieję" x Zajeebiste życie musisz mieć, że niszowe forum o kupie jest dla ciebie oknem na poprawe humoru. Wcale nie jest ci do śmechu,a jedynie twój komfort psychiczny poprawia sie tym że pelikany łykneły ścieme o tym, że poznałaś tutaj towarzysza życia. Zobacz spędziłaś tutaj dobrych kilka godzin już tylko w odpiszaniu do mnie, zamiast spędzić ten czas ze swoim ukochanym. Będziesz i jutro i po jutrze i w każdym kolejnym dniu na kafe wiele godzin dziennie i wieczorem zamiast spędzać ten czas ze swoim wybrankiem którego podobno tutaj poznałaś. Co ci zależy zalogować sie i nadmienić kogo z nicków poznałaś skoro nikt was nie pamięta i nie było kompromitacji na nicku flagowym ? Nie zrobisz tego, bo nie ma żadnego ukochanego, a ty warujesz tutaj nonstop. To co piszesz nie trzyma sie kupy bo zmyślasz. Oczywiście mogą być przypadki że ktoś przeniósł znajomość stąd do reala i stanowią zwiazek, ale to są marginalne przypadki i tacy ludzie raczej nie będą tu warować jak ty bo niby po jaki chuuj szukać chuuja do duupy na ero skoro są szczęśliwi. Masz ubaw tutaj ? Nie sądze bo dorabiasz wygodną dla ciebie ideologie. Bo nie przyznasz sie przecież że tutaj przegrywasz. Ubaw to ja moge mieć już na samą myśl jeżeli chodzi o pytania typu "gdzie poznałeś/aś żone/męża ? -na kafeterii" Powiedz komuś w realu że tu siedzisz, zobaczysz reakcje ludzi. X trafiona zatopiona :D

Gość gość
gość dziś Jak to co przegrywam jak ty, ale nie wale ściem w przeciwieństwie do ciebie. Skoro nic ci do tego jak twierdzisz to nie wp*****laj sie i bądź spójna.

Gość gość
Widzę ze jesteś tak pop3erdolona/y, że wszędzie widzisz jedną i tą samą osobę :-D

Gość gość
twój wybranek życia poznany na kafe czeka na ciebie w sypialni, a ty głupia marnujesz czas tutaj

Gość gość
Masz tutaj na świeżo kolejną wygrywke z gumowym partnerem: "Od lat sama, bez perpektyw na zmiany. Kobity polećcie jakiś fajny wibrator Malgosia2 dziś Z góry dzięki za podzielenie się opinią."

Gość gość
kiedyś to na kafeterii były skandale, namiętności, kafeteriusze posuwali kafeteriuszki, a może bywało odwrotnie. Teraz nie ma już nic.

Gość gość
Od rana rozgrywały się flirty. Kobiety wstawiały sexowne zdjęcia i w odpowiedzi zawsze usłyszały coś miłego.

Gość gość
A teraz mamy paranoiczne ciotki z obsesją Awarii :(

Gość gość
Po co o tym wciąż piszesz? Ciotki z niebieskich hejtowały, Mid z radością przepisywała po gościu ? rewelacje, dotyczące jej życia, wieku, imienia.

Gość gość
Od flirtów i radosnej erotyki do teczek, prześladowań i wiecznego strachu. Niczym w Cesarstwie Rzymskim. :( 4I

Gość gość
Imperium romanum :classic_cool:

Gość gość
Może też tak wolałyby tutaj spędzać czas, tylko kto oprócz nich? :-)

Gość gość
gość dziś Imperium romanum 4444 Oooo. Tak, to były dobre czasy imperialne. :D Flirty w stylu Messaliny. A dziś tylko strach i rachunek sumienia. :( 4I

Gość gość
Racja ja poznałam tutaj męża, a dzisiaj żaden facet foty nie wyśle ze strachu

Gość gość
hehehehehe zobacz jak kobiety wyglądają: https://youtu.be/E928V94GtpY i skończ mitomanić o mężach i żonach poznanych na kafe

Gość gość
chyba tylko Imperium ma warunki aby dorównać tym rosjankom, bo reszta to dechy jak transy albo juź swoje lata świetności przeżyły dawno temu

Gość gość
Nie przesadzaj. Imperium może jest w jakiś sposób atrakcyjna ale lata świetności ma za sobą a ciało niewysportowane. Tu siedzą kobiety które za sport uważają klikanie.

Gość gość
Mnie rozśmiesza dawanie linków z nowymi ruskimi; utrzymankami różnych biznesmenów , które 1/ 3 ciała wyrobiły na siłowni a drugą1/3 na operacjach plastycznych. Sami zapodajecie dziffki i utrzymanki za wzory i dziwicie się że kobiety robią się coraz gorsze.

Gość gość
Rzeczywiście, lata świetności już za mną. :( Ciało flak, sportem nieskalane. Wszystko wisi. :( Ja to zawsze chciałam być jak kobity z teledysku do I wanna love you, ale nie wyszło. :( 4I

Gość gość
10:27 Uwierz, że nie musisz być niczyją utrzymanką i nie musisz wydawać niebotycznych pieniędzy aby mieć takie ciało: https://youtu.be/2JRlNYOd_Bo Nie masz co zazdrościć tylko wystarczy wziąć sie za siebie. :)

Gość gość
Kusza, wiesz, ja tam nie mogę się bronić. :( Jestem grubo po trzydziestce, brzuch jak bęben, cyc do pasa, nogi krótkie, zero mięśnia, kościste kolana. Broda. :( I "bober" :classic_cool: między nogami. Uff, kamień z serca. Teraz niech już bedzie o innych. Moze być o facetach. :P Kto jest najprzystojniejszy z Kafe. :P 4I

Gość gość
Zmartwie cie, ale Imperium nie wygląda na 30 lat. Ma warunki jak najbardziej aby rywalizować z dużo młodszymi fitneskami. Możesz zaklinać rzeczywistość, ale Imperium ma świetne ciało i emanuje seksowną kobiecością.

Gość gość
gość dziś hehehehehe zobacz jak kobiety wyglądają: https://youtu.be/E928V94GtpY i skończ mitomanić o mężach i żonach poznanych na kafe x Widać za co cenią mężczyźni kobiety, wnętrze dobroć i inteligencję. I oczywiście naturalność. A ty pewnie masz muskulaturę i 10 % tkanki tłuszczowej.

Gość gość
Imperium ma primo skończone 35 lat. Secundo. Z drugiego obiegu; widziałem jej zdjęcie w sportowych butach i nie wmówisz mo że wygląda na wysportowaną , świeżą kobietę. Przestań się pluć bo to śmieszne.

Gość gość
Jest nawet atrakcyjna ale najlepsze lata kobiety ma już za sobą:-D

Gość gość
Ta Rosjanka ma sztuczny biust. Gdyby go nie miała przy tym treningu wyglądałaby jak umięśniony facet.

Gość gość
Nie każdemu mężczyźnie podoba się dzisiejszy wzór ideału sylwetki, czyli wór mięśni z wypchanym u chirurga biustem i poprawianymi , tymi samymi twarzami z ustami zdziwionego jockera. Dla mnie ideał piękna i gracji to młode Claudia Schiffer , Tatjana Tatitz , Cindy Crawford ;wysokie strzeliste ale nie chude.