Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to zaczynamy!!!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Czyli 50latka nie da nogi i będzie zmieniać pampersy ? Kobiety i tak są dla kasy z facetem i dopóki będzie miał kase to sielanka będzie trwała. Po co nadziany koleś miałby wybierać rencistke do seksu skoro mając kase może mieć młodą i zdrową d**e. Mając kase masz wszystko, możesz opieke sobie kupić i ochrone, kierowce itd. Z kolei jeżeli jest dziadem starym to z braku laku zwiaże sie z rencistką i łatwiej im wtedy wegetować. A miłość bez pieniędzy prowadzi do nędzy. smiech.gif & Na serio uważasz, że wszystkie kobiety lecą na pieniądze ? A facetom zależy tylko na młodej d***e ? Tobie też ? Żyłbyś w ten sposób gdybyś mógł ?

Gość gość
Cześć Imp ;-)

Gość gość
A Krzyś dalej p******i ze za kasę wszystko można kupic:D Tobie nic kolego nie pomoże, bo jak dynia zj****a to i bitcoiny nie pomogą schizofreniku z rozdwojeniem jazni🖐️

Gość gość
gość dziś 21.36 Ale ja mam w doopie w co wierzysz Totalnie w doopie x nie masz w duopie bo odpisujesz i warujesz aby dostać kość zamiast spędzać czas z wyimaginowanym kafeterianinem sztuk jeden. Po chuoj zmyślasz jak nie umiesz kłamać... Nie zazdroszcze ci sytuacji.

Gość gość
To ludzie nawet się tu rozmnażają? Niesamowite. :) 4I

Gość gość
Ależ ja już Ci odpowiedziałam: mam w doopie w co wierzysz i niczego więcej się nie dowiesz :) 🖐️

Gość gość
Krzys jest taki kasiasty ze sam ze soba pisze, zeby bylo jaki on to samieck****alfa;)tylko dlaczego począwszy od sw skończywszy na want przed toba uciekają? Za mało płacisz?:)

Gość gość
Cześć gościu. ;) Niestety, takie już prawo przyjęliśmy na Kafe, że słowa" z gościa" nie mają wartości. :( 4I

Gość gość
Krzyś jest toxic :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Ależ ja już Ci odpowiedziałam: mam w doopie w co wierzysz i niczego więcej się nie dowiesz x Dalej warujesz tutaj, a podobno poznałaś kogoś i stanowicie sielanke. Poudawaj że cie nie ma :D

Gość gość
21.41 Ale masz popiertolony umysł. Żal.pl

Gość gość
Kliniki i współczesna medycyna potrafią wiele. Skoro potrafią przywrócić zdrowie, to wytłumacz mi w takim razie dlaczego na świecie jest tylu ludzi niepełnosprawnych i nie pisz mi, że tylko bezdomni tego doświadczają. Według tego co piszesz to ludzkość powinna już być nieśmiertelna. Mało wiesz o życiu "biedaku"

Gość gość
chyba sie zdenerwowała ta która poznała tutaj tego jedynego wyimaginowanego, ale waruje jak suka :D

Gość gość
Szkoda, że moje słowa nie mają żadnej wartości :O

Gość gość
Mylisz dwie osoby, które tu o tym pisały :) Zostawiam Cię w przekonaniu, że poznać kogoś, to coś niewiarygodnego :D

Gość gość
Nastroszona paprotka :D :classic_cool:

Gość gość
A nie, jeszcze Ci dołożę do bólu doopy: znam jeszcze parę osób, które tu kogoś poznały :) Dobrej nocy i nie płacz :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Bo nie ma im kto zafundować leczenia odpowiedniego. Biedny stosuje śmieciowe jedzenie, tańsze leki zamienniki, w gorszych warunkach żyje. Obecna medycyna przeszczepy kończyn nawet wykonuje, ale to sie wiąże z ogromnymi kosztami. Kasa i seks, to rządzi światem. Z kasą nie wygrasz. Bo za kasą kryją sie koneksje, władza, dosłownie wszystko. Trzabyło sprzedać dziewictwo jak byłaś młoda i ładna, bo napaleńców nie brakuje i trzabyło sie ustawić zamiast p*******ić mi tutaj o idealistycznych poglądach. Co ci z miłości jak nie będziesz miała co do gara włożyć i na łeb będzie ci sie lało w starej chacie. To tylko przykłady bo nie wiemy jak żyjesz, ale chyba pojmujesz schematy na czym świat wisi.

Gość gość
gość dziś A nie, jeszcze Ci dołożę do bólu doopy: znam jeszcze parę osób, które tu kogoś poznały Dobrej nocy i nie płacz Tak tak wierzymy na słowo i ciebie w ogóle tu nie ma. Bruner nie ze mną te numery. Login, nicki, historia twojej działalności albo wypi3erdalaj banany prostować.

Gość gość
Wyobraź sobie, że kocham i mam co do gara włożyć :D nigdy w życiu nie zaznałam głodu i nie zanosi się na to, mimo że nie jestem milionerką. W dodatku żaden mężczyzna nigdy mnie nie utrzymywał Nie mów mi o tym, że medycyna wszystko może tylko ludziom kasy brakuje na leczenie. Są przypadki, gdzie kasa jest, tylko medycyna jest bezradna. Popadasz w skrajności. Pomiędzy czarnym i białym jest potężna przestrzeń, która wypełniona jest cała gamą odcieni szarości.

Gość gość
gość dziś Login, nicki, historia twojej działalności albo wypi3erdalaj banany prostować. 1 Już się loguję dziwna osobo, dla której poznać kogoś to abstrakcja i zdradzam siebie oraz jego, już czekaj, już pędzę :D Dzięki, zawsze się tu pośmieję :) :)

Gość gość
"historia twojej działalności" - leżę :D Numeru dowodu nie chcesz? Kretynka :) 🖐️

Gość gość
Gość dziś 22.06 Musisz być bardzo sfrustrowanym koniobijcą :-D Login, fakty, działalność ? :-D Idź się leczyć psycholku, bo 24/h kafeteryji źle na Ciebie podziałało :-D :-D

Gość gość
Dziewczęta, spokój. :( 4I

Gość gość
Ale po co spokój, przecież to jest ubaw po pachy :) Tu są osoby, które nie wierzą, że ludzie zawierają intymne znajomości :D Nie sądziłam, że to możliwe tak myśleć, ale widać sądzi tak po własnym przykładzie ;)

Gość gość
gość dziś Czyli sama sie utrzymujesz, masz co jeść i dobry azyl.Ewentualnie odciążasz swojego towarzysza podróży bo masz kase czyli nie pasożytujesz. Akurat jestem w stanie w to uwierzyć, bo widziałem takie układy. Owszem są przypadłości nie do wyleczenia, ale np. w początkowym stadium np. raka można go uśpić. Zmierzam w skrocie do tego, że za kase można o wiele więcej zdziałać nie tylko w sytuacjach ratowania życia. Dalej nie pisze bo zbyt dużo osób tutaj przylazło chuuj ich wie po co jakby nie mieli gdzie sie podziać.

Gość gość
nie denerwuj sie tak bardzo bo ci zylka peknie

Gość gość
Tutaj się z Tobą zgodzę :) medycyna wiele potrafi, ale utraconego zdrowia nie jest w stanie w niektórych przypadkach zwrócić ani zagwarantować. Też się już ulatniam, więc dobrej nocy życzę ;)

Gość gość
swieta prawda, amen!

Gość gość
" Już się loguję dziwna osobo, dla której poznać kogoś to abstrakcja i zdradzam siebie oraz jego, już czekaj, już pędzę Dzięki, zawsze się tu pośmieję" x Zajeebiste życie musisz mieć, że niszowe forum o kupie jest dla ciebie oknem na poprawe humoru. Wcale nie jest ci do śmechu,a jedynie twój komfort psychiczny poprawia sie tym że pelikany łykneły ścieme o tym, że poznałaś tutaj towarzysza życia. Zobacz spędziłaś tutaj dobrych kilka godzin już tylko w odpiszaniu do mnie, zamiast spędzić ten czas ze swoim ukochanym. Będziesz i jutro i po jutrze i w każdym kolejnym dniu na kafe wiele godzin dziennie i wieczorem zamiast spędzać ten czas ze swoim wybrankiem którego podobno tutaj poznałaś. Co ci zależy zalogować sie i nadmienić kogo z nicków poznałaś skoro nikt was nie pamięta i nie było kompromitacji na nicku flagowym ? Nie zrobisz tego, bo nie ma żadnego ukochanego, a ty warujesz tutaj nonstop. To co piszesz nie trzyma sie kupy bo zmyślasz. Oczywiście mogą być przypadki że ktoś przeniósł znajomość stąd do reala i stanowią zwiazek, ale to są marginalne przypadki i tacy ludzie raczej nie będą tu warować jak ty bo niby po jaki chuuj szukać chuuja do duupy na ero skoro są szczęśliwi. Masz ubaw tutaj ? Nie sądze bo dorabiasz wygodną dla ciebie ideologie. Bo nie przyznasz sie przecież że tutaj przegrywasz. Ubaw to ja moge mieć już na samą myśl jeżeli chodzi o pytania typu "gdzie poznałeś/aś żone/męża ? -na kafeterii" Powiedz komuś w realu że tu siedzisz, zobaczysz reakcje ludzi. :D