Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleczka90

Planujemy ciążę

Polecane posty

Gość Planujacaxxxx
Gościu u mnie 22 dzień cyklu, jeszcze tydzień muszę się wstrzymać z testowaniem :)

Gość mamabrzuszekimaluszek
Ja mam 26 lat i staramy się o pierwsze dziecko od stycznia. Najpierw studia, kariera, ustabilizowanie sytuacji mieszkaniowej i finansowej i jakoś tak zeszło mimo że jesteśmy ze sobą już 11 lat to nie mamy jeszcze potomka :)

Gość Agaape
Migotka, ja nie mam preferencji co do bielizny. Jedynie majtki muszę mieć zwykłe bawełniane, żadnych koronek i udziwnień. Góra może być zwykła gładka, koronkowa a czasem noszę stanik sportowy. Migotka właśnie uświadomiłaś mi, że źle napisałam nazwisko Einaudi :D Co do miejsc, które chciałabym zobaczyć to na pewno Malbork, ogólnie uwielbiam zamki :) Lubię też morze i tą wieeeeeelką przestrzeń przed sobą, chociaż moją największą miłością są góry. Wprawdzie za bardzo wędrować nie mogę ale uwielbiam patrzeć na górskie krajobrazy.

Migotka, ja nie mam większych preferencji co do bielizny. Jedynie co to majtki muszę mieć zwykłe proste bawełniane. Góra może być gadka, koronkowa a nawet czasem noszę stanik sportowy bo jest mega wygodny. Rozmiar biustonosz w Intimissimi mam 80E, w niektórych sklepach czasem nawet F. Migotka, własnie uświadomiłaś mi, że źle napisałam nazwisko Einaudi :) Ja bym chciała bardzo zobaczyć Malbork, ogólnie uwielbiam zamki :) Lubię też morze i tą wieeeeeelką przestrzeń. Ogólnie chciałabym zwiedzić przede wszystkim Polskę. Jednak moją miłością są góry. Wprawdzie nie mogę za bardzo wędrować, ze względu na stawy, ale uwielbiam podziwiać górskie widoki. Moje wymarzone wakacje to hotel z dala od ludzi i pokój z panoramą gór i oczywiście pyszne śniadanka :)

Gość gość Ola
Mamabrzuszekimaluszek: A propos kariery... Ja miałam też tyle lat co Ty, gdy urodziłam dziecko. Ale niestety, moja stabilizacja zawodowa jest żadna, trochę mnie to przeraża i dołuje :( Chciałabym mieć stabilną pracę. I dochody. Czułabym się pewniej i bezpieczniej. Jeżeli Ty tak masz to Ci zazdroszczuję:)

Ola z tą stabilnością to też nie jest tak kolorowo ... dzisiaj jest jutro może jej nie być. Czekając na stabilność można się tak naprawdę nigdy nie doczekać. A to pojawia się oferta lepszej pracy, a to dochodzisz do wniosku, że przeprowadzka gdzieś tam będzie lepsza, to zdarzy się wypadek ... w życiu pewne są dwie rzeczy - to że się rodzimy i to że umieramy. Pamiętam jak poszliśmy do księdza rezerwować termin ślubu i po pierwszym zdziwieniu naszym młodym wiekiem powiedział "w sumie po co czekać, kto wie co się jutro stanie".

Gość gość Ola
Agaape: Właśnie dlatego nie czekam dłużej na"lepsze" czasy, tylko staram się już teraz :)

Ja czekam jeszcze tylko 2 miesiące i też będę się starać :) Wiem, że już gorzej nie będzie może być tylko lepiej :)

Gość gość migotka
ja stawiam na pierwszym miejscu rodzinę , studia mam skończone ale myśle jeszcze o podyplomowych zaocznych może kiedyś je zrobię jeszcze...

Ja studia zaczynałam dwukrotnie, więc na razie sobie odpuściłam może kiedyś jeszcze zrobie ale nic konkretnego nie planuje

Gość gość migotka
dziewczyny jakie macie fryzury? ja jestem blondynką mam długie włosy postopniowane, mój mąż zabrania mi je zciąc na krótko

Ja mam naturalne brązowo-rude ale farbuje na rudy intensywny. Włosy mam ścięte ciut nad ramiona. Jak mam umyte i się układają to mam loki z przedzialkiem z boku, jak niechce mi się myć to chodzę w kitce. Mąz też marudził, że mam nie ścinać ale w końcu się przyzwyczaił.

Gość gość Ola
Ja mam blond obcięte tak trochę na"pieczątkę". Mój mąż też marudził jak na początku obcinałam ale ostatecznie to moja łepetyna:) Jak bym miała grube i dużo to też bym nosiła długie. Ale nawet jak miałam długie to po jakimś czasie korciło mnie żeby obciąć.

Gość gość Ola
Pieczarkę! Pieczątki na głowie sobie nie wyobrażam :D

Gość Planujacaxxxx
Ja mam w tej chwili do ramion, ombre, "odrost " czarny a reszta jasny brąz. Mój mi mówi ze najlepiej mi w całych czarnych :)

Ja mam jasny braz naturalne. Jak ja to mówię... do linii stanika... hihi My właśnie idziemy z mężem na zabawę ostatkowa także miłego wieczorku odezwę się jutro :):):)

Gość gość Ola
Widzę że nie tylko Uleczka wybrała się na ostatki, bo taka cisza się zrobiła:) Idę więc i ja... na kanapę przed tv :/ Miłego wieczoru dla wszystkich.

Gość gość Ola
Czyli tylko my na warcie :) Ale teraz to już idę spać. Niewyspana Ola=zła Ola:) Dobrej nocy.

Gość Planujacaxxxx
A ja byłam na Greyu w kinie :)

Gość gość Ola
Czy wpłynęło to na postęp w staraniu się?:)

Planujaca i jak było? Ja się zbieram i jakoś nigdy nie na albo miejsc w kinie albo czasu ... na Sztuce kochania była moja przyjaciółka i mówiła że fajny film. Ja chyba będę czekać aż pojawi się w internecie

Gość gość migotka
my z mężem lubimy serię szybcy i wscieki ,premiera 8 części w kwietniu więc do kina na pewno się wybierzemy, poza tym bardzo lubie chodzić na komedię np. dziennik bridget jones

Migotka my też :) bardzo jestem ciekawa jak ta ósma część będzie wyglądać.

Gość Planujacaxxxx
Grey był super, o wiele lepszy niż 1 część, czytałam dawno temu cała trylogie i mogę stwierdzić ze na prawdę fajnie wyszła ta 2 cześć :) :)

Gość Planujacaxxxx
My tez lubimy szybcy i wściekli i czekamy już :) :)

Gość Agaape
Ja Greya czytałam całą trylogię już chyba z 4 razy, do tego czytałam czwartą cześć - oczami Greya. Film oglądałam ze 3 razy. W pierwszym filmie bardzo podobała mi się muzyki i krajobrazy, gra głównych aktorów była średnia, dlatego liczę że w drugiej części będzie lepiej. Już po zwiastunach widzę, że odtwórca tytułowej roli w drugiej części jest dużo przystojniejszy niż w pierwszej :D Co mnie bardzo cieszy, bo w pierwszej części czasami nie dało się na niego patrzeć :)