Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IVITA (ginekolog) Poznań

Polecane posty

Gość gość
Drews czeka. Murlewska czeka. Babik czeka I in vitro czeka, ja nie ide. Trzymam sie od Ivity z daleka. Mam swoje powody. Naganiaczy.juz przeszlam. Zachwyt juz mi.przeszedl. Ogolnie nie polecam. Recept nie chce.

Gość gość
Dajcie znac Dziewczynyny czy przepisuja leki Gedeon Richter lub Polpharma..Ciekawa jestem jak tam na wizytach. Ja nie ide bo nie bede placic tyle za wizyty. Poza tym tabletek nie biore bo nie chce.miec raka.

Gość gość
no to po Daylette

Gość gość
Negatywne komentarze ukrywaja. Moim zdaniem naciagna was na kase. Ja dalam sie zrobic na laser. Myslalam, ze nie bedzie bedzie konca zabiegow. Potem poszlam do ginekologa z 20 letnia praktyka ktory orzekl ze niestety padlam ofiara lobby. I jestem w pelni zdrowa. Po prostu klinika zaleca kolejne zabiegi laserowe bo to krotki zabieg, ktory przynosi duzy zastrzyk gotowki.

Gość gość
Pewnie chodzi o Mona Lisa. To jest od bardzo dawna. Czest potrzeba kilku serii. Po co sie to wkrecsc. Tyle pieniedzy zostawiac w klinice. Po kazdym porodzie beda zalecali. Co z tego jak.w Ivicie nie urodzisz. Na Polna...

Gość gość
Nie urodzisz ale moga cie zaplodnic. Ciekawe ile komorek jajowych liczy bank deponujacych. Czy poszukuja jeszcze czy juz zapelnili bank dawczyn. Ile placa za bycie dawczynia. Skadinad paskudna procedura.

Gość gość
Omijac z daleka. Okropne podejscie do pacjenta.

Gość gość
Stwierdzono u mnie endometrioze, przerost endo I nieprawidlowosci. W dwoch innych gabinetach badania byly w normie. Polecono mi laser I tabletki w klinice.Moim zdaniem podstawowe zadanie to zalecic jak najwiecej I wygenerowac wizyty. Nie wiem czy jest to podejscie lekarzy dbajacych o zdrowie pacjentow czy chec jak najszybszego dorobienia sie. Polecalabym jedynie gotowym na in vitro.

Gość gość
Nikomu nie polecam kliniki a tym bardziej nie polecam dr Hadasia. Nastawiony na zysk materialny, gbur, naciagacz. Nie wiem co pacjentki w nim widza. Podejscie nawalic jak najwiecej lekow. Moze jeszcze Belare zacznie przepisywac.

Gość gość
No wiadomo...Teraz tylko trzeba uwierzyć w piąteczki na znany lekarz i dać się nabrać na super leczenie. Lub iść się zdeponować.

Gość gość
U mnie wizyta przebiegla bez komplikacji. Szybko, profesjonalnie. Nie roznila sie od wizyt kontrolnych u poprzedniej ginekolog. Pierwsza wizyta, na kolejne wizyty wracam do poprzedniej lub poszukuje tanszego lekarza. Nie jest to oplacalne w moim przypadku. Za duzo pieniedzy wydalam na szybkie badanie. Takie kliniki na cytologie, usg oraz przepisanie tabletek antykoncepcyjnych sa nieoplacalne.

Gość gość
Tak, a czego można spodziewać się po klinice? Jak nie wygórowanych cen. To miała być początkowo klinika in vitro? Znów na zwykłe wizyty przerabiają. Odkopali zabiegi laserowe - Mona Lisa Touck, która istnieje już od kilkunastu lat i stworzyć szum.

Gość gość
Pamietajcie o dr Murlewska. Mozna wejsc na instagramik..I nie zapomnijcie dodac piateczek. Tak jak doradzam jesli chcecie otrzymac recepte.

Gość gość
Mi sie Murlewska kojarzy tylko.z wjazdami receptowymi. Zastanawiam sie skad jest tyle recept na pania doktor.czy ma deal z koncernem farmaceutycznym.

Gość gość
Czytałam dużo o tej klinice. Zapoznano mnie z cennikiem i zafałszowanymi statystykami. Odradzam wszelkie kontakty z osobami promującymi klinikę oraz korzystanie z usług.

Gość gość
Do gość z 22 marca.. A co masz do belary? To bardzo fajne tabletki z malą ilościa hormonow.. Sama biore je od kilku lat i nie mam skutków ubocznych tak jak mialam przy innych tabsach, poprawily mi sie piersi i wyregulowal okres, naprawde nie ma na co narzekac!

Gość gość
Stara generacja. Lobby Gedeon Richter. U mnie wymioty, migreny, bole podbrzusza.

Gość gość
Poteżna kasa jest za przepisywanie leków Gedeon Richter - tzw. pozbywanie starych generacji, ktore wypychane sa na rynek polski. Lobby Gedeon Richter to tez lewa kwitologia i recepty wypisywane ot tak. leki Gedeon Richter nabedziesz podczas imprez, w akademikach i na wakcjach. Dlaczego? Bo lekarze zobowiazani sa do wypisania recept (sprzedazy) okreslonej ilosci w zamian za kase. Jest to jedno z gorszych lobby, ktore spotkalam. Spotkalam sie juz tak chamskim wypychaniem tych lekow. Nie wiem, do czego mialy sklonic nie kolejne wjazdy np. pudel Belar badz Daylette zatkniete gdzies tam.

Gość gość
odradzam, lekarze średnio, wizyty krótkie, kosztuje sporo

Gość gość
Standardowa wizyta. Pani doktor nie odpowiedziala na moje pytania. Nastawieni na pieniadze. Nie polecam.

Gość gość
Ja rowniez nie polecam.

Gość gość
okropne podejście po pacjenta, jak najbardziej wypłukać z kasy

Gość gość
Zaprzestac wjazdow z receptami. Idiotyczny system otubowania. Prosze nie wjezdzac z Ivita.

Gość gość
Po co by Hadas natrzaskal recept Gedeon Richter. Kto tym razem z Kopertami pelnymi recept. Nie dosc juz... gdzie tym razem recepty placebo.

Gość gość
Z calego serca odradzam klinike Ivita. Klinika nastawiona by wyplukac z kasy. Jakosc uslyg srednia. Dlaczego ja mam placic tyle za wizyty.

Gość gość
Dziewczyny. Powiedzcie mi jakie tabletki antykoncepcyjne przepisuja.

Gość gość
nie polecam.

Gość gość
Tak, a dlaczego nie polecasz kliniki?

Gość gość
Polecam. Niestety nie mogę sobie pozwolić na wizyty co 3 miesiace. Bardzo ładne miejsce. Obsługa na wysokim poziomie.

Gość gość
nie polecam, bo wielomiesieczne leczenie okazało się kompletna porażka a w innym miejscu za pierwszym podejściem zaszła w ciążę.