Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o facecie który ma pustego facebooka bez zdjęć

Polecane posty

Gość gość

Ani jednego zdjęcia, nawet nic nigdy nie napisał a ma tam konto kilka lat.

Gość gość szarriikkk
bo to jest tak ok****ala Firma,ze opuscic nie chce nikogo...Taki zaklad pogrzebowy!

Gość gość
Nie każdy żyje pejszbukiem, sam mam tam konto założone kilka lat temu, bez zdjęć, bo kiedyś do czegoś potrzebowałem i niekiedy się przydaje.

Gość gość
A kogo to obchodzi

Gość gość
Może założył konto, żeby poznawać laski przez portale randkowe i posługuje się fałszywym imieniem i nazwiskiem. Podejrzany typ. Uważaj na siebie. Może werbuje ładne dziewczyny do burdeli. Nigdy nie ufaj tak do końca nawet jeśli dobrze mu z oczu patrzy.

Gość gość
10:53 Tak,tak.. I jeszcze ludzkimi organami handluje na czarnym rynku.

Gość gość
10.53- to jest prawdopodobne, jak ktoś ma cos do ukrycia to nie dodaje zdjęć, wtedy latwo może podawać się za inna osobę 11.06- życia nie znasz, chyba życie Cie jeszcze nie doświadczyło...

Gość gość
gość dziś Życie prawdziwe uczy, że Facebookiem żyją tylko prawdziwi idioci :P.

Gość gość
11:17 Życie znam i to bardzo dobrze, ale w przeciwieństwie do Ciebie moje opiera się na realnych znajomościach, a nie na 600 znajomych na fejsie. Sama nie mam zdjęć na facebooku, bo nie mam takiego obowiązku, potrzebuję go tylko do kontaktowania się z ludźmi, których już znam w realu, a oni wiedzą z kim piszą. I o dziwo nie handluję organami i nie nagabuję kobiet na wyjazd do burdelu w Amsterdamie.

Gość gość
11.17 do brze że ty znasz życie doświadczona blazio co cie chcieli sprzedać do burdelu :D

Gość gość
A ja mam problem,moja koleżanka wstawia moje zdjęcia bez mojej zgody,nie wiem jak jej to powiedzieć aby ją nie urazić.

Gość gość
nic. znam parę takich osób, zero zdjęć, zero czegokolwiek.

Gość gość
Mądry facet, chroni swoją prywatność. Znam wiele osób, które w ogóle nie mają konta na fb, ja zresztą też nie mam.

Gość gość
Pamiętajcie, że przyszli wasi pracodawcy sprawdzają, czy macie konto na fb, i co tam macie zamieszczone.

Gość gość
jak ktoś ma cos do ukrycia to nie dodaje zdjęć x Wyobraź sobie że na tym świecie są jeszcze normalni ludzie którzy cenią sobie swoją prywatność. Na temat facebooka i jego użytkowników przeprowadzono już setki różnych badań i wnioski są przerażające na niekorzyść użytkowników... próżność, narcyzm, ekshibicjonizm, zakompleksienie, niskie poczucie własnej wartości to podstawowe problemy większości facebookowiczów. Poza tym niektórzy mają konta tylko dlatego że korzystają z facebookowych gier, albo mają tam profile firmowe których to bez profilu prywatnego założyć nie można.