Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak płytkie idiotki z forum netkobiety gardzą prawiczkami, poczytajcie:

Polecane posty

Gość gość
" Oczywiście same możecie być słabe, mieć słomiany zapał, nic konkretnego nie robić, mieć tony kompleksów, ale facet już nie może, bo wtedy nim gardzicie." x ja pierdolę... a czy ja napisałem, że facet nie może mieć kompleksów? każdy jakieś tam ma, ale jak kompleksy utrudniają komuś życie to trzeba nad nimi pracować w konstruktywny sposób: pracować nad sobą w różnych aspektach, a nie wyżywać się na innych i ich wyzywać oraz obwiniać o wszystko cały świat (tylko nie siebie) - to jest właśnie najprymitywniejszy sposób na dowartościowanie się jaki może być, a jaki ty właśnie stosujesz nieustannie - więc sam prezentujesz tu mentalność dresiarskiego troglodyty.

Gość gość
Nawet w tym śmiechu najatrakcyjniejszych dla kobiet facetów nie ma odcienia nerwowości, zahamowania. Jest taki nieskrępowany, płynny, nieskalany naleciałościami na psychice, która jest tak niezłożona i prosta, że jest to niemożliwe. Takie piękne, czyste: hehehehehehe, HAHAHAHAHAHA

Gość gość
ty naprawdę jesteś jakimś zje/bem. aż szkoda odpisywać, do takiego betona, który całe życie wychowywał się wśród dresów i patologii, nie zna innego świata i czarne będzie nazywał białym. tak cię bolą słowa "przegryw" czy "nieudacznik"? czyli boli cię prawda rozumiem? to są właśnie określenia kogoś, kto zawsze będzie wyszukiwał tysiąca wymówek na swoje przegraństwo, lenistwo, stagnację i niezadowalającą sytuację życiową. ale że sam używasz gorszych określeń i tendencyjnych, prostackich uogólnień, to już jest ok, zabawny hipokryto, tak? i nie bredź, że nie da się być bardziej pewnym siebie, bo jak najbardziej się da. pewnośc siebie jest czymś nabytym, nie wrodzonym, więc można to zmienić. nie masz pojęcia o psychologii ani o autorozwoju, więc się nie wypowiadaj na te tematy, ignorancie.

Gość gość
"Nawet w tym śmiechu najatrakcyjniejszych dla kobiet facetów nie ma odcienia nerwowości, zahamowania. Jest taki nieskrępowany, płynny, nieskalany naleciałościami na psychice, która jest tak niezłożona i prosta, że jest to niemożliwe. Takie piękne, czyste: hehehehehehe, HAHAHAHAHAHA " x tak, tak, już stado kobiet leci na śmiech waldusia kiepskiego... a leki już dziś zażyłeś?

Gość gość
Ja j***e, jesteś naprawdę zabawny, autorze, dawaj dalej kolejne swoje "teorie" bo już nie wyrabiam ze śmiechu, a lubię się śmiać... :D:D

Gość gość
widzę, że nie tylko ja mam bekę z tego idioty

Gość gość
Kolejne dresiarskie komenty, a la dajki w klubach: "a leki już zażyłeś" i jak tu nie kochać kafe, skoro tak udowadnia prymitywizm i schematyczność kobiet...

Gość gość
17:42 No, elo, "beka" niezła nie laski. Hehe, a tera wracam do karyny, bo czeka.

Gość gość
17:33 No, elo, beton z niego i przegryw Jolka, nie. Nieudacznik jakiś hehe, zamiast się wziąć za siebie to smęci i biadoli...

Gość gość
Te określenia, które dostaję od was to dokładnie te, których używają dresiarze i dresiary w pyskówach do siebie. Teksty toczka w toczkę, styl podobny, zarzuty podobne. Przypadek? Nie sądzę.

Gość gość
"beka" to już powszechne, potoczne określenie, no ale co może o tym wiedzieć ktoś, kto nie ma w ogóle znajomych i nie wychodzi z domu... :D

Gość gość
"a leki już zażyłeś" - yhym, to na pewno iście "dresiarskie" określenie... ale powiedz szczerze, wziąłeś te leki czy nie? bo mam coraz większe wątpliwościzwiązane z tymo, że jednak dziś zapomniałeś

Gość gość
17:49 Wiem, że już potoczne i powszechne, jak i pozostałe wasze określenia. Dobrze wiem. Nic poza schematami. Nie przesilajcie swoich mało wydajnych mózgów. Rozumiem, że to was przerasta i potraficie dyskutować tylko na takim poziomie jak wasze squady.

Gość gość
Dzisiaj kobiety leca na twz. roochaczy czy dupkow a potem narzekaja na nich. Gdzies czytalem, ze to dlatego ze to ekstrawertycy ( moze literowke zrobilem) zchowujacy sie jak te szczekajace wiecznie typy psow. Zastanawiajace jest, ze jedne kobiety wybieraja dobrych mezczyzn a inne notorycznie wybieraja takich dupkow.

Gość gość
17:51 Dresiarskie, czy nie to tak podjeżdżają sobie ludzie na najniższym poziomie, bo nie stać ich na wymyślenie czegoś ciekawszego. Rzucacie tylko i powielacie bezsensownie repliki tekstów, stąd moje wnioski na temat waszej sprawności i fluencji w tej materii. No, ale czego oczekiwać, gdy ktoś preferuje luźnych durniów to i od nich co nieco podłapie. Nawet same przyznajecie, że ja jestem rozpoznawalny, was się nie da odróżnić, te same teksty. Co ciekawe, na który temat by się nie weszło, gdzie ktoś napisze coś o kobietach to będzie powtórka. Jesteście jak zacięte płyty, mózgi jak komputer, na którym tylko w pasjansa można pograć i w paincie porysować.

Gość gość
i znów wyzywa od dresów każdego, kto nie przyznaje racji tym jego pseudo-teoriom, jakież to prymitywne i przewidywalne... pijesz do prostaków, a sam uosabiasz trywialną i bardzo ograniczoną mentalność

Gość gość
Po raz kolejny zignorowałeś mojego posta o kobietach w świecie islamu. Większość tych kobiet nie ma wyboru przyszłego małżonka, raczej też nie zaliczymy muzułmanów do dresów, a jednak zachowują się w większości jak najgorsza dzicz. A powtarzam, kobiece preferencje nie mają znaczenia. Jak to wytłumaczysz?

Gość gość
owszem, jesteś rozpoznawalny, acz bynajmniej nie z powodu rzekomo wyższej inteligencji czy mądrości jak ci się wydaje, tylko z powodu absurdalnych teorii, które wyznajesz tylko ty, ustawicznego nadużywania słów "dres", "dresiarskie", "roochacze ekstrawertycy" itd. i przemądrzałej, zarozumiałej formy wypowiadania się, w tonie eksperta

Gość gość
17:58 Jesteś tak tępa, że nie potrafisz sobie wystawić, czym jest spowodowane to, że nazywam ich dresami? Nie tym, że nie zgadzają się z moją teorią, a replikami tekstów i powtarzalnością tego samego: przegrywy, nieudacznicy, lecz się, twoja matka, frustraci, prawiki, praca nad sobą, kompleksy, ograniczenie, beka, śmiechy itd. to samo, zero jakiejkolwiek merytorycznej treści. Stąd nazywam ich dresami i rozbawiają mnie tą powtarzalnością, jak stado małpiszonów. Ten sam odzew uzyskałbym, gdybym wlazł na dyskotekę w tłum plastików i powiedział zaczął się z nimi wyzywać.

Gość gość
18:04 Do dresów zaliczyć ich nie można, są podobni, albo jeszcze gorsi, a mimo to prawie każda polka ma kisiel w majtach jak takiego widzi, mimo tego wszystkiego co robią i jaką mają reputację. Polki i inne europejki im dają na potęgę, dobrowolnie, a to przecież bardzo grzeczni, nieagresywni i dobrzy faceci. No nie?

Gość gość
18:12 Tak, ja wiem, że każdy kto wypowiada się sprawniej i lepiej niż wyluzowani durnie po klubach i białorycerze to jest przemądrzały, bo wy stronicie i macie uczulenie na takich facetów. Trzeba gadać tak samo jak inni i o doopie Maryny.

Gość gość
gość dziś Zdala to powinnaś się trzymać od nieprawiczków bo tacy myślą przyrodzeniem a nie mózgiem jeszcze traktują kobiety jak przedmiot, worek na sperme. Jak np. zachorujesz cięzko i nie będziesz w stanie uprawiać seksu taki nieprawiczek od ciebie ucieknie :D Prawiczek to wartościowy człowiek z zasadami! coś pieknego, że facet w wieku 30lat jest prawiczkiem czystym.

Gość gość
Nie no, nie dość, że wmawia debilizmy o leceniu na drechów to teraz jeszcze będzie wmawiał lecenie na muzułmanów, kretyn do potęgi, totalnie odrealniony kretyn :D

Gość gość
Śmieją się głupie baby z czystości ale jakimś cudem przystąpiliście do bierzmowania i chcecie wziąć ślub kościelny to jak to jest z wami?

Gość gość
fail, bo przemądrzałość i zarozumialstwo nie ma ma nic wspólnego z "lepszym" wypowiadaniem się, jesteś debilem skoro nie odróżniasz od siebie tych dwóch rzeczy

Gość gość
co raz więcej mężczyzn zdradza kobiety w związkach i w małżeństwie wina leży po stronie kobiet bo wybierają nieprawiczków, nie patrzą na przeszłość seksualną, jakie ma podejście do życia.

Gość gość
W relacjach z kobietami więcej powodzenia wam przysporzy to jeśli zamiast np. 200 książek i pozycji naukowych, skończenia studiów, wynalezienia jakiegoś wynalazku, patentu, wieloletnich badań nad jakimś zagadnieniem przejdziecie dwutygodniowy kurs progresywnej relaksacji mięśni, bezrefleksyjnego i nietłumionego śmiechu, oraz nauczycie się podwórkowego sloganu i grypsery.

Gość gość
18:21 Każdy inteligentny facet jest dla was zarozumiały, bo odraża was to, że ktoś mówi o takich "j*banych, nudnych filozofiach" zamiast gadać o doopie maryny i rozluźnić się w fotelu, rechocząc ze znajomymi w pubie.

Gość gość
gość dziś "Byłam dziewicą, mój facet prawiczkiem i to był błąd, przed którym przestrzegam. Na pewno córce powiem, żeby trzymała się z dala od prawiczkow" Tak sobie wmawiaj prawiczki to wartościowi ludzie z zasadami którzy się szanują i nie k***ią tak jak wy w związkach czy bez.

Gość gość
Kobiety, wyjaśnijcie mi coś, bo jednej rzeczy nie pojmuję. Dlaczego? Dlaczego tak bardzo pałacie nienawiścią do każdego kto powie o was choćby najmniejszą prawdę, jeśli ta nie jest słodka i cukierkowa?