Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak płytkie idiotki z forum netkobiety gardzą prawiczkami, poczytajcie:

Polecane posty

Gość gość
Ktoś napisał, ze gardzicie samotnymi matkami (co jest w dużej mierze prawdą), a durny prawiczek zinterpretował to jako nawoływanie do przymusu wiązania się z samotnymi matkami porządnych facetów :D Z wami naprawdę jest coś nie tak.

Gość gość
Ja jestem 30 letnim prawiczkiem i wstyd mi za większość prawiczków na tym forum. Niestety nie każdy ma okazję wychować się w domu z normalną rodziną i pozytywnymi wzorcami. Zachowują się trochę jak dzieci, które nigdy nie dostały swojej wymarzonej zabawki i swoją frustrację wyładowują na ludziach co mieli trochę więcej szczęścia. Zalecałbym więcej pokory i niezalezienia sobie jakiegoś bardziej konstruktywnego hobby od wylewania jadu na forum.

Gość gość
Jasne, nie tylko bad boye zostawiają kobiety z dzieckiem, jak facet robi coś takiego to napewno jest good boy. Muahahahahaha...

Gość gość
15:20 Podszyw jakiejś przechodzonej k****y

Gość gość
Facet, który bierze samotną matkę z dzieckiem ZAWSZE godzi się na rolę frajera drugiej kategorii, który wierzy, że jest "szczęściarzem", bo dorwał się do jakichś ochłapów po zwyrolach i prymitywach, płytkich emocjonalnie, którzy poużywali sobie, jak przedmiotu tej kobiety. Nawet, jeśli kobieta mówi, że był jeden facet przed wami, z którym była 3 lata to kto uwierzy? Kobiety chcą rybki i akwarium, gdyby taki biedny naiwniak podszedł do niej w czasach jej szaleństw młodości to by go wyśmiała i jeszcze kazała misiaczkowi, który obecnie ją posuwa wyj*bać leszcza na zbity pysk. Jeśli przyjdzie wam do głowy związek z samotną matką, bo uwierzycie, że was kocha to wyobraźcie sobie scenę, jak ona kopuluje z takim napakowanym, do szczętu prymitywnym bad boyem, który jest przy was intelektualnie śmieciem, a dla niej to wy jesteście śmieciami. W trakcie tej kopulacji terrorysta przystawia wam broń do łba i każe jej przestać wykonywać ruchy frykcyjne na kootasie przystojnego prymitywa, bo inaczej palnie wam w łeb, a ona krzyczy. "J*bać leszcza zaj*b go" i z tym krzykiem dochodzi do orgazmu wypełniając swój zwierzęcy, prymitywny układ nagradzania dopaminą. Wiem, to brutalne i chore, ale właśnie taki stosunek miałaby do "ukochanego bohatera, który wziął jej dziecko pod opiekę" w czasach swoich szaleństw. Jeszcze po stosunku nabijałaby się z misiaczkiem: "Pamiętasz tego leszcza, j*banego filozofa, który startował do mnie ostatnio na imprezie?".

Gość gość
"Jasne, nie tylko bad boye zostawiają kobiety z dzieckiem, jak facet robi coś takiego to napewno jest good boy." a skąd kobieta mogła przewidzieć że spokojny introwertyk ją zostawi? miała to sobie wywróżyć ze szklanej kuli, ty amebo? piertolisz coraz bardziej bez sensu

Gość gość
Zdycha qurfy

Gość gość
"gość dziś 15:20 Podszyw jakiejś przechodzonej k****y" x niekoniecznie, kojarzysz może kafeterianina offermę? bardzo inteligentny facet, 40-letni prawiczek, a sam śmiał się wiele razy z takich sfrustrowanych przegrywów jak wy, tworzących takie teorie. jeden z nielicznych normalnych prawików tutaj. tak więc nawet te normalniejsze prawiki zauważają wasze skrzywienie. nie mówiąc już o reszcie facetów którzy prawikami nie są.

Gość gość
16:01 Jak się idzie do łóżka z kimś kogo się ledwie zna i dało się zmydlić oczy, bo jest ciacho ponad 180 to fakt, skąd kobieta mogła wiedzieć?

Gość gość
A co mnie obchodzi, że jakiś biały rycerz się śmieje? Dla mnie jakaś offerma, czy ty to nie autorytety. Po prostu na mózg się wam rzuciło gadanie babci i cioci. Jak widać białorycerstwo też nie imponuje kobietom, skoro jesteście prawiczkami, nie żebym potępiał prawictwo, ale tak się go nie straci, trzeba być prymitywnym, złym, skrajnie pewnym siebie ciachem.

Gość gość
tak, tak, bo każda zaciąża z kimś kogo ledwo zna, wmawiaj sobie dalej przegrywie :) jakoś większość zaciąża ze stałymi partnerami z którymi już dłuższy czas jest.

Gość gość
to nie biało rycerstwo, durny łebku, tylko obiektywizm, na który nie stać przegrywy twojego pokroju, bo zżera was raz- frustracja dlatego iż żadna was nie chce, jesteście regularnie olewani, dwa- zazdrość, bo wybierają innych, którzy mają takie cechy jakich wam brakuje, myślisz że nikt nie jest tego świadomy? :D frustracja i zazdrość są siłami napędowymi waszych coraz bardziej absurdalnych teorii i nic więcej, dodam że te teorie popiera tylko przegrane towarzystwo wzajemnej adoracji, bo nawet większość normalnych facetów się z was śmieje

Gość gość
i ja już dawno prawikiem nie jestem, z kobietami problemu nie mam, bo jestem facetem, a nie jęczącą mameją 🖐️

Gość gość
16:24 Normalnych, czyli bezrefleksyjnych, ekstrawertycznych roochaczy? Super. Co mnie obchodzi, że jacyś debile o słabo wydajnym mózgu (za co preferują ich kobiety i co sprzyja powodzeniu - tak jest i w twoim przypadku, jeśliś istotnie facetem) się śmieją?

Gość gość
16:17 Nieważne ile z nim jest, tylko ważne jak atrakcyjność, wzrost ponad 180, pragmatyzm, wyluzowanie i tępota przyćmiewają jej mózg, nawet przez długie lata, bo ich c**a robi się mokra przez te cechy, a dopływ krwi do obszarów mózgu, odpowiadających za logiczne i analityczne myślenie zostaje ograniczony.

Gość gość
16:27 Nie masz, bo jesteś bezrefleksyjnym prymitywem, pokroju dresów, co widać po twoim sposobie wypowiedzi i typowej gadce w obliczu pewnych zjawisk.

Gość gość
nie, śmieszny przegrywku, "normalny"- czyli ogarnięty, przynajmniej przeciętnie inteligentny facet ze zdrowym poczuciem swojej wartości, który nie próbuje leczyć swoich kompleksów wciąż atakując kobiety i wymyślając absurdy byleby tylko zwalić winę za swoje przegraństwo na otoczenie :)

Gość gość
aha i "zawsze szczery" też dobrze i ironicznie jechał po przegrywach twojego pokroju, a był to jeden z najinteligentniejszych facetów na tym forum (i z pewnością też inteligentniejszy od ciebie) i nikt nie potrafił go przegadać, dodam że też introwertyk 🖐️

Gość gość
"Nie masz, bo jesteś bezrefleksyjnym prymitywem, pokroju dresów" x no i tylko pokazujesz swój debilizm coraz bardziej, brawo! beton z zaciętą płytą, nie przyjmujący jakichkolwiek argumentów z zewnątrz

Gość gość
Ja tam trochę żałuje, że nie dane mi było stracić prawictwo w wieku 18-20 lat, bo teraz to kobiety mi zwisają powoli, podobnie z utratą prawictwa.

Gość gość
O k****, te rozważania prawików są z tematu na temat coraz bardziej kuriozalne. Jakbym spotkała w realu faceta, który powiedziałby mi ze jest prawiczkiem 25+, to od razu bym od niego wiała - bo istnieje szansa, że jest jednym z wykolejeńców udzielających się na tym forum, a wolałabym nie ryzykować.

Gość gość
16:43 Dla was tylko facet, który nie ma kompleksów, bo jest za głupi i niewrażliwy. Tylko jednostki o jakiejś wrażliwości mają kompleksy, wyluzowani debile ich nie mają, dlatego lecicie tylko na nich. Wymagacie niewyobrażalnej, wykraczającej poza wszelkie normy pewności siebie, a same jesteście przepełnione kompleksami i ciągle rozpaczacie nad swoimi defektami, co nie przeszkadza wam kpić i lekceważyć facetów z kompleksami. Tylko wyczujecie normalną ludzką słabość wy prymitywne, płytkie zwierzaki i od razu krecha na człowieka. Co do tej przeciętnej inteligencji to nie wątpię, że was kręci.

Gość gość
Nawet nie przeciętna inteligencja. Was kręci pragmatyczny, towarzyski tępak, który w ogóle nie ma żadnych rozkmin życiowych, tylko żyje dniem bieżącym, sprawami płytkimi, gada o doopie Maryny i ma w sobie zacięcie, bo nie męczy się psychicznie, więc siada i robi coś tak długo, aż to zrobi, jak to zazwyczaj jest u jednostek, które psychicznie się nie męczą to nadają się na woły robocze. Oczywiście same możecie być słabe, mieć słomiany zapał, nic konkretnego nie robić, mieć tony kompleksów, ale facet już nie może, bo wtedy nim gardzicie. Nawet nie wspominając, że one powstają przez wasze dresiarskie docinki, które padają zawsze, gdy nie macie absolutnie szans na polu merytorycznym. Jakichkolwiek szans.

Gość gość
I zawsze się wściekacie, jak ktoś zakłóca wam nieskażoną dyskomfortem egzystencję, bo jesteście święte, nietykalne, idealne, jak ktoś śmie napisać o was coś nie tak. Wy same w sobie zasługujecie na leżenie i robienie wszystkiego za was, a każdy kto ryj otworzy by to zakwestionować (jak ja) dostaje dresiarskie teksty, bo wam wygodne, gnuśne życie w myśleniu o sobie, jak o nieskalanych żadnym wadami istotach zakłócam.

Gość gość
po pierwsze - nie widzisz że jestem facetem? nie odróżniasz męskich końcówek od damskich? po drugie-kompleksy wynikają z wrażliwości? hahahaa! kolejna genialna "teoria" :) największy przygłup na tym forum, tj. przemo też ma mnóstwo kompleksów o których pisze i co tu wymyślisz? i wielu jego prymitywnych, mało inteligentnych kolegów typu 92, pijak itd. też ciągle piszą o tym jacy są mało pewni siebie itd. pewni siebie są ci co nad sobą pracują, pracują nad swoim samorozwojem, próbują zmienić negatywne przekonania - bo wiedzą że pewność siebie zależy tylko i wyłącznie od tego co mamy w głowie - a te cechy zawsze idzie w parze z większą inteligencją. nie każdy też pomimo beznadziejnej młodości jest przegrywem całe życie, wiele osób wyleczylo się z fobii społecznej, różnych nerwic itd. ale takie przegrywy jak ty potrafią tylko jęczeć i płakusiać całe życie i to jest najgorsze co może być, zwłaszcza u faceta (choć u kobiet też) :)

Gość gość
i znów przegrywek dostał ataku i wyzywa od dresów :) i tylko nie piertol że to są "argumenty" bo jedyne co potrafisz to stosować jakieś debilne ogólniki, wszystko jest dla ciebie zero jedynkowe i to jeszcze w jakimś zakrzywionym świetle przegrywa, który przebywa wśród dresów i nie zna środowisk innych niż dresiarskie, a przypomnę, że dresy to spora mniejszość w naszym kraju, zdecydowana większość facetów nie jest dresami ani nie wykazuje takiej mentalności

Gość gość
Autor-debil coraz bardziej p******i jak potłuczony :D Ciekawe czy sam wymyśla te debilizmy czy kopiuje je z jakiegoś forum dla męskich przegrywów.

Gość gość
17:09 Wow, końcówki to takie utrudnienie, że głowa mała. Przecież ci wszyscy użytkownicy, których wymieniłeś są bystrzejsi i na wyższym poziomie od ciebie. Twój to typowe, dyskotekowe dresiarstwo, ad personam, jak u tych wszystkich karyyn, co to na przemian gadają: aaa przegrywy, a to frustraci, a to nieudacznicy, a to twoja matka, a to zakompleksieńcy. Najniższy, najnudniejszy level w dyskusji, tak samo ci wjedzie pierwsza lepsza dyskotekowa dajka, której na odcisk nadepniesz i ty na takim poziomie jesteś. Jak sobie "wypracujesz" pewność siebie to będzie ona udawaną maską, prawdziwa pewność siebie, na którą kobiety lecą to brawura, głupota i nieodczuwanie stresu w wyniku posiadania słabo reaktywnego układu nerwowego, taki mają ci wszyscy luźni ekstrawertycy, karki i rozbójnicy uliczni i jeśli masz "wypracowaną" pewność siebie to prędzej czy później kobieta podda cię próbie konfrontacji z takimi i konfrontacje przegrasz, bo oni są za głupi, by się ludzko bać i odczuwać stres, więc na nich kobiety lecą. Ich nie zgasisz, bo oni nic nie biorą do siebie, gdyż nic nie rozumieją. Tak jak Ty.

Gość gość
uwielbiam te laseczki z tego seks telefonu rozpalają mnie do granic możliwości uwielbiam je posłuchać robią naprawdę wszystko by było mi dobrze Nawet jak wszystkie są zajęte rozmową to można posłuchać ich cudne odgłosy podczas sexu jakie to jest mega podniecające 708770461 wew 153

Gość gość
K*rwa, zaraz idę do miasta, boję się, że dostanę wp*dol od bezrefleksyjnie rechoczących dresów, na których kobiety lecą bardziej niż na mnie, ze względu na ich brutalną, prymitywną siłę, wyluzowanie i niską intensywność reakcji na noradrenalinę, kortyzol i hamowanie korowe, co prowadzi do naturalnej, niewymuszonej pewności siebie i odwagi, na co nakłada się jeszcze ich brak analitycznego myślenia i rozumienia konsekwencji i co czyni ich bardzo pożądanymi przez kobiety, bo są "męscy", dzięki swojej głupocie i prymitywizmowi.