Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kredyt hipoteczny open finance opinie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam czy kto艣 mo偶e powiedzie膰 co艣 o open Finance i kredycie hipotecznym tam? Czy warto? Jakie macie opinie o open finance?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Open finance jest dobre bo maj膮 w jednym miejscu por贸wnanie wszystkich ofert bankowych a maj膮 te偶 banki, w mt贸rych maj膮 lepsze oferty ni偶 klinet taki z ulicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie tak jest - id偶 na spotkanie i sprawd藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i m贸wicie 偶e koszty sa ni偶sze je艣li chodzi o kredyt hipoteczny jak p贸jd臋 do open finance ni偶 bym poszed艂 do swojego banku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Open Finance ma specjalne oferty z bank贸w z kredytem hipotecznym i warto u nich sobie to sprawdzi膰 bo zawsze wszystko wyt艂umacz膮, powiedz膮 co i jak. gdzie mog膮 urwa膰 na RRSO - ja by艂em bardzo zadowolony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdolno艣膰 kredytowa
A ja w艂a艣nie tutaj liczy艂em zdolno艣膰 kredytow膮 kredytu hipotecznego http://kredythipotecznykalkulator.net/ i zobaczymy co mi odpisz膮 bo wys艂a艂em wniosek o kredyt do 2 bank贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Open Finance najlepsze s膮 polisolokaty i struktury. Wielu na nich si臋 dorobi艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie bra艂em kredytu hipotecznego w OpenFinance ale by艂em na spotkaniu - wszystko wyja艣nili, bardzo kompetentni ludzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Open finance ma pozytywne opinie teraz, kiedy艣 by艂a nagonka jak zaczynali to dobre kilka lat temu i z tamtego okresu na pewno znajd膮 si臋 i negatywne opinie o open finance ale og贸lnie teraz si臋 bardzo poprawili. W ka偶dym wi臋kszym mie艣cie maj膮 plac贸wk臋 i w nich si臋 mo偶na um贸wi膰 - proponuj膮 kaw臋, mo偶na si膮艣膰 wygodnie i wszystkiego si臋 dowiedzie膰. Mnie pomogli wzi膮膰 kredyt hipoteczny na 300000z艂 - dlatego polecam tych po艣rednik贸w, z innych nie korzysta艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
opinii o open finance macie sporo na forach kredytowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taniej w open
Czyli Taniej b臋dzie wzi膮膰 w Open Finance kredyt hipoteczny ni偶 wzi膮膰 go np w ING czy PKO? Taniej b臋dzie wzi膮膰 w tym banku przez open finance? Jak to jest? Kto艣 por贸wnywa艂 oferty i koszty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋, 偶e taniej b臋dzie jak p贸jdzie do Open finance i przez nich we藕miesz w PKO - albo id藕 do OF i PKO i por贸wnaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 open finance
Ja wys艂a艂em wniosek do Open Finance o kredyt hipoteczny 2 miesi膮ce temu i w ci膮gu tygodnia mi za艂atwili kredyt hipoteczny w PKO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozytywna opinia
Moja opinia o OF jest pozytywna - nie skorzysta艂em jeszcze z kredytu ale by艂em na spotkaniu i jestem zadowolony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak jak patrz臋 na komentarze to pojawia si臋 tylko jedno pytanie, mianowicie : kto wam za to p艂aci ?? Open Finance to pora偶ka na rynku finansowym to jak krzywdz膮 swoich klient贸w to jest niewyobra偶alne. Obiecywanie komu艣 zysku 10% w skali roku albo " por贸wnywanie" ofert kredytowych to 艣ciema wysy艂aj膮 tylko do jednego baku zapytanie co wida膰 w BIK-u. Opr贸cz tego maj膮 "SWOJE" produkty kt贸re s膮 mo偶liwie najdro偶sze por贸wnuj膮c z rynkiem. TYLE O OPEN FINANCE. NIE DZI臉KUJ臉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno warto sprawdzi膰 samemu oferty r贸偶nych bank贸w, ja bym tak zrobi艂a przy podejmowaniu tak wa偶nej decyzji jak kredyt hipoteczny. Dodatkowo w sieci mo偶na znale藕膰 r贸偶nego rodzaju kalkulatory, kt贸re pozwol膮 nam podj膮膰 dobr膮 decyzj臋. Jednym z nich jest na przyk艂ad ten: https://kapitalni.org/pl/kalkulatory/kalkulator-rat-%E2%80%93-raty-stale-czy-malejace/id/13 bo po wpisaniu danych dostajemy por贸wnanie dotycz膮cego tego, czy zdecydowa膰 si臋 na raty sta艂e czy malej膮ce. Przy kredycie na kilkadziesi膮t lat to mo偶臋 stanowi膰 du偶膮 r贸偶nic臋

Udost臋pnij ten post

Z kredytami trzeba uwa偶a膰, raczej wcze艣niej wszystko bym przemy艣la艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W roku 2008 skorzysta艂am z pomocy Open Finanse przy kredycie hipotecznym. Doradca open przy okazji zaproponowa艂 mi produkt inwestycyjny 1.Multi PIN AEGON 2008 PLUS- Sumienie odprowadza艂am sk艂adki kt贸re wynios艂y 17372,40.Z moich comiesi臋cznych wp艂yw贸w by艂y op艂acane sk艂adki za zarz膮dzanie. Rok temu chcia艂am zlikwidowa膰 konto. Przela艂 mi na konto AEGON cz臋艣膰 pieni臋dzy w kwocie 12 ty艣. Do wyp艂aty rok temu pozosta艂o 5 ty艣 .Na dzie艅 dzisiejszy moje pieni膮dze pozostawione na 2-funduszach topniej膮. 2 fundusze s膮 w likwidacji .Po przeliczeniu jednostek zosta艂o 1500 z艂.(nie mog臋 ich nadal wyp艂aci膰 ) 2.Umowa lokaty Inwestycyjnej NOBLE BANK-zawarta 2010 roku. Wp艂aci艂am 20390z艂.Przez 4 lata nie mia艂am dost臋pu do tych pieni臋dzy nie otrzyma艂am 偶adnego loginu do konta. Nie przychodzi艂y 偶adne listy z saldem konta . 3.Absolutna Stopa Zwrotu-za艂o偶ona 2012 roku. Wp艂aci艂am 20370z艂.Dzisiaj m贸j rachunek jest ujemny i wynosi oko艂o 17 tys. Nie mog臋 nic z tymi pieni臋dzmi zrobi膰 bo za wyj艣cie jest op艂ata. Patrz臋 tylko jak pieni膮dze topniej膮. Skorzysta艂am za jego namow膮 z produktu,kt贸ry przyni贸s艂 same straty. Doradca nie sprawdzi艂 mojego dotychczasowego do艣wiadczenia z inwestycjami. Jestem pewna ,偶e jego interes (prowizja)by艂 wa偶niejszy ni偶 m贸j zysk i bezpiecze艅stwo moich pieni臋dzy.Doradca nie zapyta艂 si臋 o moje do艣wiadczenie inwestycyjne wykorzystuj膮c w ten spos贸b moj膮 niewiedz臋 .Nigdy wcze艣niej nie korzysta艂am z tego typu produktu. -wypracowany zysk mia艂 by膰 na ewentualn膮 nadp艂at臋 mojego kredytu hipotecznego ztw."poduszka finansowa" .Doradca kilkakrotnie zapewnia艂 mnie 偶e jest w stanie przewidzie膰 zyski i 偶e z pewno艣ci膮 nadp艂ac臋 kredyt.Pokazywa艂 mi fikcyjne wykresy pokazuj膮ce fikcyjne zyski.Po艣rednik podkre艣la艂 profesjonalizm zarz膮dzaj膮cych funduszem i co najwa偶niejsze doradca nie podkre艣li艂 偶e tak samo jak mog臋 zarobi膰 mog臋 straci膰. .Celowo zach臋ci艂 mnie do zainwestowania du偶o wy偶szej kwoty ni偶 zamierza艂am ,argumentuj膮c to wy偶szymi zyskami. Ja skorzysta艂am pod wp艂ywem nacisku Doradcy z produktu ,kt贸ry nie by艂 adekwatny do mojego do艣wiadczenia inwestycyjnego.Dzisiaj 08.12.2017r by艂am w open finanse zlikwidowa膰 fundusz ABSOLUTNA STOPA ZWROTU.wp艂aci艂am 21 ty艣 dzisiaj do wyp艂aty mam 17600.STRATA 3400 z艂.Jest to moja trzecia inwestycja z kt贸rej wychodz臋 z minusem.NIKOMU NIE POLECAM OPEN FINANSE.UWA呕AJCIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zosta艂em wrobiony w polisolokaty przez pracownika Open Finance w Gda艅sku, Pana Bartosza, z tego co wiem ten Pan ju偶 awansowa艂 (ciekawe dlaczego) i jest kierownikiem oddzia艂u Open Fianance w tr贸jmie艣cie. Tutaj wi臋cej informacji na temat dzia艂alno艣ci Open Finance http://openfinancegdansk.cosik.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pochopna
No wiadomo, 偶e najlepiej skorzysta膰 z por贸wnywarek kredytowych. Tutaj https://direct.money.pl/kredytymieszkaniowe/ te偶 jest ca艂kiem fajna. Co jest wa偶ne, mo偶na sobie samemu ustawi膰 kryteria i ona Wam wyszuka oferty kredytowe, kt贸re b臋d膮 je spe艂nia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Solidnym po艣rednikiem jest A Lewa艅ski, mi si臋 w zasadzie wszystko podoba艂o je艣li chodzi o jego warunki i obs艂ug臋. Grzeczny, kontaktowy, z wiedz膮 i znajomo艣ci膮 tematu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Solidnym po艣rednikiem jest A Lewa艅ski, mi si臋 w zasadzie wszystko podoba艂o je艣li chodzi o jego warunki i obs艂ug臋. Grzeczny, kontaktowy, z wiedz膮 i znajomo艣ci膮 tematu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pine88
A nie lepiej por贸wna膰 oferty r贸偶nych bank贸w? Na https://www.totalmoney.pl/kredyty_hipoteczne jest por贸wnywarka kredyt贸w hipotecznych, w kt贸rej mo偶na sprawdzi膰 oferty z r贸偶nych instytucji finansowych.

Udost臋pnij ten post