Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da2123

Lizanie Pupki, prośba o opinie, i wasze postrzeżenia.

Polecane posty

Gość da2123

Witam. Chciałem zapytać, odnośnie Lizania tyłeczka... wiem, że temat dla niektórych normalny, a dla niektórych dziwny. Mianowicie ja na każdym kroku, gdzie spotykam koleżankę, znajomą, czy seksowną kobietę, wyobrażam sobie jak już jej liże pupkę... Wszędzie, kościół, zakupy, sklep, basen. Pytanie do Pań? Co sądzicie o tym? Czy lubicie mieć lizaną pupkę? Jakie macie historię, z lizaniem waszej pupki? Ja po prostu Kocham to robić. Doszło do tego, że proszę o to koleżanki, oczywiście w tajemnicy, albo otwieram karty i mówię, co chce w zamian za prze lizanie pupki :) Kilka moich koleżanek z dawnych szkół udało mi się namówić, głównie rozwódki albo stare panny, ale gdy tylko wyobrażę sobie, co uciekło mi parę lat temu w liceum, to aż rozkładam ręce. Nie wiem, czy to normalna rzecz, czy moje zboczenie, ale kilku laseczkom zapłaciłem po kilka stów za prze lizanie pupki. Mało tego... 3 z nich miały orgazm analny... Tak, też nie wiedziałem, że jest coś takiego... ale zwinny język robi swoje :)

Gość gość
Powiem tak, z******ta sprawa jak się facet w to wczuje... Ja nigdy nie praktykowałam tego, ale pewnego dnia mój facet dobrał się do mojego tyłeczka i lizał go namiętnie :) Też ma manię na lizanie d**eczki, dlatego obecnie dostaję pupkę do lizania w nagrode :) ale bywało, że kazdy dzień rozpoczynalam od pieszczenia mojej pupki języczkiem faceta

Gość gość
mnie to nie kręci, może na etapie dużego podniecenia jakiś masaż pupy tak, chętnie, ale lizanie jako element gry wstępnej - nie podoba mi się...

Ja uwielbiam jak facet się bawi języczkiem w moim ty....ku.

Gość gość
A Ty autorze ile masz lat?

Gość gość
autor 25 lat :)

Gość gość
W jakim wieku były kobity które się na to zgodziły?

Gość gość
też w okolicy 23-25 lat. Piszę wyraźnie, że koleżanki z dawnych klas, także musiały być równieśniczkami :)

Gość gość
To wg Ciebie stare panny? :O Pochodzisz z jakieś wsi zabitej dechami?

Gość gość
zajeista sprawa lizanie tyłeczka : dziś walentynki, także mam nadzieje, że mój się postara już o to :) a najbrdziej podnieca mnie jak liże mi pupke w aucie podczas jazdy... wypinam w jego stronę i czekam na pieszczoty :)

Gość Anusia

Bardzo lubię być tak pieszczona 

Dnia 12.02.2017 o 14:16, Gość da2123 napisał:

Witam. Chciałem zapytać, odnośnie Lizania tyłeczka... wiem, że temat dla niektórych normalny, a dla niektórych dziwny. Mianowicie ja na każdym kroku, gdzie spotykam koleżankę, znajomą, czy seksowną kobietę, wyobrażam sobie jak już jej liże pupkę... Wszędzie, kościół, zakupy, sklep, basen. Pytanie do Pań? Co sądzicie o tym? Czy lubicie mieć lizaną pupkę? Jakie macie historię, z lizaniem waszej pupki? Ja po prostu Kocham to robić. Doszło do tego, że proszę o to koleżanki, oczywiście w tajemnicy, albo otwieram karty i mówię, co chce w zamian za prze lizanie pupki 🙂 Kilka moich koleżanek z dawnych szkół udało mi się namówić, głównie rozwódki albo stare panny, ale gdy tylko wyobrażę sobie, co uciekło mi parę lat temu w liceum, to aż rozkładam ręce. Nie wiem, czy to normalna rzecz, czy moje zboczenie, ale kilku laseczkom zapłaciłem po kilka stów za prze lizanie pupki. Mało tego... 3 z nich miały orgazm analny... Tak, też nie wiedziałem, że jest coś takiego... ale zwinny język robi swoje 🙂

Gość Pytek
6 minut temu, Gość Anusia napisał:

Bardzo lubię być tak pieszczona 

Jak to jest bo jeszcze żadnej tego nie robiłem 

Gość gość
21 minut temu, Kusza Myślivski napisał:

Orgazm analny od lizania "pupki"? Musiałeś chyba słono zapłacić.

Też myslę że dostała kasę to jęczała  kwiczała i się telepała :DDDD