Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskanamama123

Ciąża pozamaciczna , krwawienie

Polecane posty

Gość Zatroskanamama123

Witam czy jest tu jakaś kobieta ktora miala podobnie ? Dnia 5.01 dostalam miesiaczke trwala ona ok 5 dni . Dni plodne mialam ok 19-20.01 wtedy prawdopodobnie zaszlam w ciaze . Dnia 5.02 dostalam normalną miesiączke , ktora trwala do 10.02 . Dnia 12.02 dostalam lekkich brazowych plamien . Wieczorem zrobilam test pozytywny .13.02 zrobilam kolejny test rowniez pozytywny . Plamienia byly wieksze wiec pojechalam do szpitala. Tam kazano zrobic test z krwi ktory wyszedl dodatni. Ale że ciazy na usg nie widac puszczono mnie do domu , tematu nie bylo . 14.02 rano zrobilam sobie bete hcg ktorej wynik wskazuje 4tyg , popoludniu poszlam do ginekologa ktory również zbagatelizowal problem poniewaz na usg nic nie widac . Plamienie jest wieksze (bardziej to skąpe krwawienie ) . Jutro rano ide ponownie zrobic bete a wieczorem mam kolejna wizyte u gin tym tym razem prywatnie . Dodam ze nic mnie nie boli , ale nie moge przestac o tym myslec dlatego wciaz chodze zdenerwowana . Miała któras podobnie ? Lekarze straszą ciąża pozamaciczna

Gość gość
Ile dokładnie wynosi beta?

Gość gość
111.1

Gość gość
Na Usg widać cokolwiek jak beta jest ok 1000. Zrób raz jeszcze badanie krwi, poproś o luteine i dużo leż.

Gość gość
Dziekuj***ardzo :) a skąd w takim razie krwawienia dziwne ?

Gość gość
Jeśli beta będzie spadać to poronienie ale może też to być krwiak. Betę zrób po 48 godzinach od poprzedniej.