Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Aga Cosmetic Candy Pawianowa

Polecane posty

Gość gość
A może nowe sprzedaje, przeciez ona nie ma nawet kiedy tego wszystko zużyć. Nie wiem, bo nie mam dostępu do jej FB, ale chyba używanych nie sprzedaje, zważywszy jak wspomniałam że nowych ma pewnie stosy.

Gość gość
do dziś Nowe nie jest ,przynajmniej raz paluchy maczala jak testy robila.

Gość gość
Jakies porzadne chociaz te kosmetyki?

Gość gość
Pewnie porządne jak ona sama :P

Gość gość
A kiedy ona jakis porządny kosmetyk kupiła?Sam badziew :-p Jak kolezanka napisala,takie porządne jak ona sama

Gość gość
No, to Pawianową w sobotę będą piekły uszy :D Obie Karoliny będą miały o kim opowiadać :D

Gość gość
Robi fabianowi loda maluje usta szminka a potem ja sprzedaje a tfu

Gość gość
O fuuu usta -szminka-Pawian-klejnoty Pawiana--szminka-facebook

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
Tez uwazam, ze Candy nie przeszlo w sprawie z Mysliwcowa, ciagle do tego wraca, a cala ta afera byla w zeszlym roku. Ja szlag trafia od srodka, ze Mysliwiec ma juz prawie 21 tysiecy subskrybcji, Miszmaszowa ponad 6 :D ja kürwica bierze, ze one kury domowe pokazuja gotowanie zupy i ludzie je ogladaja, a ona haule, zakupy, galerie i nawet nie ma 4 tysiecy widzow :D

Gość gość
Do gość wczoraj Zaraz tam klejnoty,wór mosznowy:-P i to pewnie taki wyciągniety bleee:-D

Gość gość
Haha, no chowa suby ze wstydu, że jej wrogowie mają ciągle rosnące, a jej chyba maleją, bo stały to juz od dawna w miejscu. Opkupuje się do ostatniego pensa, a tu nic! To potem musi wyprzedawać. Jej taktyka nie zdała egzaminu. Jasne że ją zżera od środka. Jutro spotkanie jej wrogów w Krakowie, to Brandy pewnie też nagra jakiś "udany" wypad na którym znowu będzie pewnie nieźle dziabnieta. Pewnie to będą jakieś balety , hahaha

Gość gość
hejka nie wiem czy jeszcze ktos pamieta nk ale ja dzisiaj weszłam i odnalazłam naszą agniesie i po prostu .... masakra te jej zdjecia

Gość gość
Ona cała jest obciachowa. Wygląda dokładnie tak, jak laski, z których obecnie się śmieje i przedstawia jako szczyt tandety i bezguścia. Te różowe włosy z ciemnym odrostem wyglądają naprawdę źle. Ciepły i mocny odcień różu na włosach w ogóle jej nie pasuje, oszpeciła się do końca. Chyba najlepiej wyglądały jej włosy, zanim zaczęła eksperymentować z platynowymi blondami. No nie pasuje jej to za cholerę, ale ona nie rozumie, że nie każdy we wszystkim dobrze wygląda. Ja np. wiem, że wyglądałabym w rudych włosach źle, więc sobie takiego koloru nie sprawię. I śmieszne, że ona uważa, że tylko w cukierkowo-różowych pomadkach jej do twarzy. No nie. Albo np. mówi, że nakłada mało podkładu, bo nie lubi efektu maski, po czym ciapie podkładem na całą twarz i jeszcze trze tą szczotą. Ech, Kendi. Ona nie ma pojęcia, co to znaczy "mało". Jej sztandarowy tekst: "Dołożę jeszcze produktu" hahah. Jak już robi te zabiegi, to niech idzie gdzieś naprawić sobie te brwi.

Gość gość
Jakie kosmetyki Brandy wyprzedaje? Jakieś normalne, czy ten primarkowy szajs?

Gość gość
13.04 A ty widziałaś u niej coś normalnego? ?? To co leży rok już u niej ,smarowane na tej facjacie nie mytej, paluchy trzymała nie wiadomo gdzie ,w buzi cmentarz i kup szminke od niej! No rzyg mi staje! Tylko debil to kupi. Większość rzeczy jest przeterminowana na bank! Bo ona kupuje ilość hurtowe i zapewne sprzedaje wszystko nabyte w tamtym roku z początkiem 2016 a zaznaczam że to było otwierane ,więc dostało się tam powietrze i ten produkt nie jest już po takim czasie dobry do użytku! Tusz daje rade 3 miesiące a ona każdy otwarła dla testu, wiec będę podeschnięte już . Nic bym od niej nie kupiła, każdy powinien to zlać i iść kupić sobie Nowy produkt! Ciuch może jeszcze ,bo laski w Pl nie mają primarka, ale to są rzeczy jakościowo denne, jak wam policzy przesyłkę to kupicie cos fajnego w sklepie lub online nowego.

Gość gość
Tu juz nawet nie chodzi o zla jakos materialu a o zly gust kicz

Gość gość
Żenada. Kupuje tyle tego, żeby "testować", a potem wyprzedaje. Ja rozumiem rodzinie czy koleżankom oddać jakieś kosmetyki, które u mnie się nie sprawdzają, ale obcym ludziom SPRZEDAWAĆ? Blee. Te, które to kupią też za mądre nie są. Nigdy bym nie odkupiła szminki. W przypadku rzeczy do ust nawet najbliższym nie jestem w stanie pożyczyć pomadki, bo po prostu nie mogę się przełamać.

Gość gość
Otwarła ?

Gość gość
15.21 Otwarła tusz , tudzież Otworzyła - obie formy są poprawne, jeśli masz problem i chcesz kogoś poprawić koniecznie to najpierw może się doucz? Sprawdź. . A potem napisz .

Gość gość
Jeśli chcesz kogoś poprawiać to przed słowem "tudzież" nie dajemy przecinka, gdyż jest to słowo o9znaczające "i" a nie "albo". Z kolei używanie formy "otwarła" to najzwyczajniej wieśniactwo.

Gość gość
gość wczoraj Robi fabianowi loda maluje usta szminka a potem ja sprzedaje a tfu xxxx buhahahaha te co kupiły te szminki może poczują jeszcze zapach fabianowego fiutasa ;)

Gość gość
22.57 Wygrałaś internety hahahahahahahaahahahah

Gość gość
gość wczoraj gość wczoraj Robi fabianowi loda maluje usta szminka a potem ja sprzedaje a tfu xxxx buhahahaha te co kupiły te szminki może poczują jeszcze zapach fabianowego fiutasa oczko.gif No to pozamiatane! Padlam

Gość gość
21.28 PRZECZYTAJ LEPIEJ CO SPŁODZIŁAŚ, bo aż oczy bolą! A co ciebie obchodzi jak kto pisze? Jak lubi po wieśniacku, to niech sobie pisze po wieśniacku! Idź do garów Grażyno :D

Gość gość
0:55 nie wiem gdzie Cie tak oczy bolą. Przez jedna literówkę? Daj sobie spokój :D Co do Candy to mi zaczyna być jej żal. Tragicznie wygląda, przynudza, prowadzi tryb życia nie do pozazdroszczenia. Aga wracaj z blogami, gotowaniem i Pawianem, to jest zawsze najciekawsze :D

Gość gość
Ona sprzedaje te kosmetyki, bo chce zarobic****ewnie nie ma juz na to miejsca, ale w zyciu nie zrozumiem lasek, ktore to kupuja. Kupic uzywana szminke od kobiety, ktora ma zeby w takim stanie? Fuuuujjjj! Kurcze troche godnosci! Odlozcie sobie kase i kupcie NOWY kosmetyk, nieuzywany, z drogerii. Przeciez to jest obrzydliwe i moze sie skonczc jakimis parchami na twarzy...

Gość gość
Candi to chyba nie pierze tych ubran,sznurki na szyje są tragiczne ale łancuch z tombaku przebija wszystko.Staniki powiekszające ,po co jej?To już jest choroba i to stan zaawansowany.

Gość gość
Nie wiem, co ona ostatnio taka nudna się zrobiła. Jeszcze kiedyś można się było pośmiać, a teraz to aż trochę przykre.

Gość gość
Zagwiqzdorzyla za bardzo I spadla na dno

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować