Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wyrabiam na macierzynskim. Teraz juz wiem ze do dzieci sie nie nadaje!Dramat

Polecane posty

Gość gość
Maile z tym tematem powysylane sa do wszystkich MOPS w mazowieckiem. Mam nadzieje ze szybko znajda ciebie i sprawdza, co sie dzieje z tym dzieckiem.

Gość gość
15.42 zatrudnij się w jungendamt poczujesz ze się realizujesz

Gość gość
15; 43 mojej znajomej sie zdarzylo jak maly byl bardzo niegrzeczny pol dnia i wyl i nic go nie uspokajalo. nie uwazam ze ogolnie jest zla matka. czesciej widze ze sie super bawi z dziecmi i wszyscy ja chwala

Gość gość
powysyłaj jeszcze małopolskiem i dolnośląskiem :-)

Gość gość
15;44nie strasz bo sie zesrasz, nie boje sie bo nie mam sobie nic do zarzucenia, gestapo. idiotko

Gość gość
i w kujawsko-pomorskiem. kto cie uczyl polskiegem jezykem tepaku

Gość gość
Chciało się ****** to masz a mężus s*******il do roboty i ma cie głęboko w d***e zapłaci opiekunce by mieć cie z bani.

Gość gość
lepiej nie chodzić do psychologa i nic mu nie mówić bo jeszcze naśle jakieś k***y :-)

Gość gość
Niewazne, kto mnie uczyl. Lepiej mysl , jak Ty sie bedziesz tlumaczyl. Zadziwiajace, ze masz takie absorbujace dziecko, a caly bozy dzień od rana na kafe przesiadujesz i natychmiast odpisujesz. :)

Gość gość
na koniec nie zapomnij siebie wyslac do domu bez klamek. znalazlabys swietna prace w Auschwitz, niestety nie urodzilas sie we wlasciwej epoce maluczka istotko

Gość gość
ooo nadciąga watach prymitywnych suczy,skądś wróciły ,ze szkoły pewnie ,chowac się :-)

Gość gość
ten temat to moze byc prowo

Gość gość
To to jest prowo jak nic niby ma takie absorbujace dziecko a siedzi cały boży dzień na forum i co teraz ci nie wyje? Dziwna sprawa

Gość gość
Za to Ty wielka istota, ktora wlasne dziecko krzywdzi i zaniedbuje. Matka Madzi z sosnowca tez chciala byc taka wyzwolona mamusia.

Gość gość
trzeba byc debilem by sie przestraszyc takiej srajdy z kafe, autorko a ty sie nie przejmuj tymi gadkami ze jestes winna. tylko rob swoje. tozto gimbaza albo liceum ma ferie i wypisuje bzdury. same beda ujowymi matkami a tobie wyrzucaja. jesli raz ci sie zdarzylo potrzasnac malym to po prostu postanow sobie ze nigdy wiecej, wychodz wiecej do ludzi, popros o pomoc, dobrze ze maz chce Ci dac kase na opiekunke. dobry z niego ojciec bo dba o komfort matki i dziecka. Jak wroci z pracy to on ci pomoze i masz lepsze dni :)

Gość gość
15:44 lepiej na policję by po ip znaleźli.

Gość gość
Zaniedbuje bo raz nim potelepala? LOL ale z ciebie tepa strzala...ja tez swoja corka 3 razy w zyciu potrzasnelam, a na codzien super matka bylam i co w tym zlego? bylo to zle ale nie uwazam sie za zla matke. corka jest fajna, dobrze sie uczy, lubi mnie, ojca, ma kolezanki, jest zdolna

Gość gość
Srajda to zamiast sie dzieckiem zajac siedzi caly bozy dzien na kafe i odpisuje. A ponoc dziecko absorbujace haha

Gość gość
I co jej udowodnia? przeciez rownie dobrze mogla to pisac jako prowo...albo zobacza ze dziecko zdrowe,zadowolone, bawi sie z matka i co jej zrobia? nawet nie ma dowodow ze tak zrobila

Gość gość
Matka Madzi tez sie tylko raz zdenerwowala. Kazdemu sie moze zdarzyc, prawda ?

Gość gość
Później powie że kocyk był ślizgi bo ma ambicje by zostać celebryta. Jak jej pomoże jak pisała że jej nie pomaga a góra 2 godz w weekend

Gość gość
To sie ocduczy glupie prowo zakladac.

Gość gość
15.58 pewnie ze tak. Raz się w****ic i jebnac o podłogę to można

Gość gość
potrzasniecie dzieckiem to dla ciebie zbrodnia :D ja pitole koniec swiata. ja tak jak autorka kiedys niestety tak kilka razy zrobilam. bylam sama cale dnie i nikogo do pomocy, mialam high need baby.

Gość gość
Wy nie wymyślajcie dzieciaka chorób tylko same się leczcie

Gość gość
Kiedys matki dawaly rade i memej z siebie nie robily, a teraz kazde to high need baby normalnie usmiac sie mozna hahhahahaa co za niedorajdy z tych matek teraz

Gość gość
Ta grzechotką niech się w łeb jebnie a nie dziecko potrzasa

Gość gość
gość dziś To sie ocduczy glupie prowo zakladac. X Właśnie.

Gość gość
Jak jej mops na chatę z policja wjedzie to już nigdy nie założy tak głupiego tematu

Gość gość
16:04 zglaszalam juz wiele tematow na kafe, raz ktos pisal inwektywy i zachecal kogos do zabicia siostry a inny do samobojstwa. nikt sie nie zainteresowal, tym bardziej nikt nie czepi sie matki z depresja, ktora zaluje ze tak potrzasnela dzieckiem i ma dola