Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

na spektaklu Klątwa aktorka zrobiła loda posągowi Jan Pawła II

Polecane posty

gość dziś Właśnie.... Rescator...to nie jest odpowiedź na pytanie.

Gość
gość dziś Ale co innego mówić, a co innego wystawiać taką ordynarną sztukę<< Nie widze specjalnej roznicy. Poza tym,ze radia rydzyka moge sluchac przypadkowo, wcale tego nie chcac. A na sztuke idzie sie swiadomie, jescze placac za bilet.

Gość gość
"Ale jesli obrazanie gejow, lesbijek czy ciapatych pozostaje bezkarne," x haha, o czym ty piertolisz? tak "bezkarne" że zaraz jest się oskarżonym o "rasizm" czy "dyskryminację" :) niedawno czytałem artykuł o tym, że w pl ktoś nazwał geja "pedałem" i dostał za to grzywnę. oczywiście mówię o publicznych mediach, nie o necie gdzie każdy każdego obraża.

Gość
up

Gość
up

Gość
up

Gość gość
To, że ty nie widzisz różnicy to świadczy o twoim niskim IQ. Sądy jakoś tą różnicę widzą. Jest różnica między zwyczajnym wyrażeniem swojego zdania, a robieniem tego w ośmieszający, wulgarny sposób, przekraczający granice dobrego smaku. Więc skończ już się ośmieszać, bo wiesz dobrze, ze jeśli ktoś wystawiłby taką "sztukę" o homoseksualistach, czarnych czy żydach to też by za to odpowiedział przed sądem.

Gość gość
rescator to zakuty łeb, który bezsensownie będzie się kłócił i wszystko rozmieniał na drobne żeby koniec końców i tak potwierdzić początkową tezę autora czy dyskutantów :D zawsze bawi mnie jego "dyskutowanie" :D

Gość
gość dziś To, że ty nie widzisz różnicy to świadczy o twoim niskim IQ. Sądy jakoś tą różnicę widzą..<<< Owszem, dyspozycyjne sady panstwa wyznaniowego. Jak swiadczy o twoim IQ, ze tego nie zauwazasz, to nie chce mi sie komentowac.

Gość gość
"wiesz dobrze, ze jeśli ktoś wystawiłby taką "sztukę" o homoseksualistach, czarnych czy żydach to też by za to odpowiedział przed sądem." x no dokładnie, ale rescatorek woli palić głupa i odwracać kota ogonem

Gość
gość dziś .. smiech.gif zawsze bawi mnie jego "dyskutowanie"..<< Poznasz glupiego, po smiechu jego ;-).

Gość gość
Oczywiście druga część mojej wypowiedzi (potwierdzająca tę pierwszą), została specjalnie pominięta :D Jakież to było przewidywalne :)

Gość
gość dziś "wiesz dobrze, ze jeśli ktoś wystawiłby taką "sztukę"...<< A skad ty tak dobrze o tym wiesz? Byly takie przypadki?

Gość
@ gość dziś Oczywiście druga część mojej wypowiedzi (potwierdzająca tę pierwszą)..<<< O ktorej wypowiedzi mowa? Bo wszyscy tu jestescie goscie? Moje pytanie, czy uczucia religijne sa wazniejsze od patriotycznych tez pozostalo bez odpowiedzi.

Gość gość
Nie słyszałam o takich przypadkach, ale nietrudno się domyślić dlaczego :)

Gość gość
"skąd wiesz" hahahaha! gdzie ty żyjesz? w piwnicy? po obrażeniu np. homosiów w teatrze, środowisko lgbt dostałoby szału i na pewno teatr przegrałby sprawę.

Gość
@ gość dziś Nie słyszałam o takich przypadkach, ale nietrudno się domyślić dlaczego..<< Pewnie dlatego, ze kk zaluje pieniedzy na wystawianie sztuk. Woli je wydawac na limuzyny dla proboszczow ;-). A poza tym, duzy koszt, a male grono odbiorcow.

Gość gość
"Moje pytanie, czy uczucia religijne sa wazniejsze od patriotycznych tez pozostalo bez odpowiedzi. " x Nic nie pisałam o uczuciach patriotycznych i nie wiem co to ma do tematu.

Gość gość
"Pewnie dlatego, ze kk zaluje pieniedzy na wystawianie sztuk." x A co ma kk do wystawiania homofobicznej sztuki?

Gość gość
Nie tylko wierzący bywają homofobami, mało widziałeś chyba.

Gość
gość dziś Nic nie pisałam o uczuciach patriotycznych i nie wiem co to ma do tematu..<<, Ale pisal inny gosc, a co sie ma do tematu, to cofnij sie i sprawdz. A pisze o tym, zeby ci wykazac, ze nie wszystkie watki doczekuja sie odpowiedzi, wiec nie miej pretensji, ze jakis twoj tez pominalem. Ale jesli uwazasz go za wazny, to moge do niego wrocic.

Gość
@ uomo dziś gość dziś Właśnie.... Rescator...to nie jest odpowiedź na pytanie...<< To wlasnie jest odpowiedz na pytanie, oznacza, ze sa ludzie ktorych interesuje cos wiecej niz ich prywatne problemy.

Gość
gość dziś ..pewno teatr przegrałby sprawę. << By, by :-). Moze by, a moze nie by. Niech wystawia i sprawdza.

Gość
gość dziś A co ma kk do wystawiania homofobicznej sztuki..<< Nic nie ma, bo wystarczy mu pyszczenie w swoich mediach i z ambony. Na sztuke szkoda mu forsy, co juz napisalem.

Gość gość
Pisiory strasznie sie oburzyli. Ich telewizja publiczna szczuje 24 na dobe, a im przeszkadza jakis spektakl, ktory widzialo 100 osob na krzyz :D

Gość gość
"w ktorych krytykuje zydow i nazywa "judajczykami' " x to krytyka żydów to już z urzędu "antysemityzm" jest? michalkiewicz kiedyś o tym pisał, swoją drogą. że wg "tropicieli antysemityzmu" to stwierdzenie że "żydzi rządzą w izraelu" jest antysemityzmem.

Gość
@ gość dziś to krytyka żydów to już z urzędu "antysemityzm" jest?.<< Wiesz co, wstukaj sobie w google "michalkiewicz, zydzi" i poczytaj. Jesli wierzysz, ze zydzi rzadza swiatem, Polska, knuja razem z masonami to sobie wierz. Wierz sobie w zamach smolenski, rzad swiatowy, spisek Gatesa i co tam jeszcze chcesz. Ja nie mam zamiaru ciebie przekonywac, ze jest tak albo inaczej. A wracajac do glownego tematu, oceny spektaklu "Klatwa", ja wierze w ocene Jacka Zakowskiego, ktory okreslil spektakl jako wybitny. Ty mozesz wierzyc w ocene Terlikowskiego, Maciarewicza czy innych "prawdziwych Polakow".