Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

na spektaklu Klątwa aktorka zrobiła loda posągowi Jan Pawła II

Polecane posty

Kard. Alojzije Stepinac – arcybiskup Zagrzebia m.in. w czasach faszystowskiego Niepodległego Państwa Chorwackiego z okresu II wojny światowej - to dla sąsiadów zza miedzy – Serbów – zbrodniarz. I nie tylko dla nich. A JP2 chciał zrobić z niego świętego i chyba zrobił... To nie była pochwała zbrodni?

Gość gość
"Juz pisalem, ze zakazy obrazania pedalow czy imigrantow, to odpowiedz na zakaz obrazania uczuc religijnych. Powinien byc zniesiony jeden i drugi. " x ale to ty się przechwalasz jak to o "wolność" walczysz. katole tak nie mówią. katole chcą karać za obrazę ich religii. a tu się okazuje że tylko o przywileje dla siebie (jak jakiś katol) a nie o wolność.

Czyżby? Lewactwo żąda zniesienia zakazu uczuć religijnych jednocześnie zabraniając mówić o wszystkim co jest "politycznie niepoprawne" (czyli właśnie m in krytykowanie/obrażanie muslimów i homo) x x Daj przykład owego krytykowania którego zabroniono...

katole chcą karać za obrazę ich religii. a tu się okazuje że tylko o przywileje dla siebie (jak jakiś katol) a nie o wolność. x x To niech zaczną od siebie. Jak sami przestaną się obrażać i swoją religię to pogadamy.

Gość gość
"Wiedziałem, że nie zrozumiesz.." x ależ ja wszystko rozumiem dlatego po raz kolejny przyłapałem cię na kłamstwach z których teraz wijąc się jak piskorz próbujesz się wykręcać. więc powtórzę jeszcze raz: skoro wierzysz w to że bolek w totolotka wygrywał a nie za donosy kasę przynosił - twoja sprawa.

Gość
@gość dziś Czyżby? Lewactwo żąda zniesienia zakazu uczuć religijnych jednocześnie zabraniając mówić o wszystkim co jest "politycznie niepoprawne"..<<< Tak, wlasnie tak. Urban pisal o tym nie raz. Rozne jest lewactwo, podobnie jak rozne sa prawiki. Wiem, ze chcielibyscie miec wszystkich w jednym worku, ale nie ma tak latwo. Oczywiscie mowa o zniesieniu zakazu obrazania pedalstwa, islamu itd jako zjawiska, a nie konkretnych homosiow czy muslimow. Analogicznie katolicyzmu a nie poszczegolnych katolikow.

ależ ja wszystko rozumiem dlatego po raz kolejny przyłapałem cię na kłamstwach z których teraz wijąc się jak piskorz próbujesz się wykręcać. więc powtórzę jeszcze raz: skoro wierzysz w to że bolek w totolotka wygrywał a nie za donosy kasę przynosił - twoja sprawa. x x Czyli jak widać nie rozumiesz. Podałem ci przecież logiczny ciąg myślowy prowadzący do myślowego skrótu... Ale skoro nie jesteś tego w stanie pojąć to miej pretensje do rodziców. I na niczym mnie nie przyłapałeś. Już ci napisałem. To nie kwestia wiary tylko FAKTÓW.

Ale zawsze możesz podac logiczny ciąg znaczeń z którego wynika, ze skłamałem. Popisz się...:D

Gość gość
"To niech zaczną od siebie. Jak sami przestaną się obrażać i swoją religię to pogadamy." x jasne. taka ta wasza "walka o wolność" - niech zaczną od siebie :) kretyn na kłamcy i kanciarzem pogania - oto przekrój "lewicy".

jasne. taka ta wasza "walka o wolność" - niech zaczną od siebie x x Dokładnie. Nie podobają ci sie czyny innych to najpierw spraw, żebyś sam tak nie postępował i dopiero wtedy możesz zabierać głos w sprawach innych.

kretyn na kłamcy i kanciarzem pogania - oto przekrój "lewicy". x x A kto to wg ciebie ta "lewica" i jakie masz podstawy żeby tak określac tych ludzi?

Gość gość
przyłapałem cię kłamczuszku i teraz się wijesz jak szczur, jak zwykle.

Ale zawsze możesz podac logiczny ciąg znaczeń z którego wynika, ze skłamałem. Popisz się...:D Możesz też przeprosić w zamian jesli tego nie potrafisz...:D

Gość gość
"A kto to wg ciebie ta "lewica" i jakie masz podstawy żeby tak określac tych ludzi? " x np ty jesteś "lewica" a podstawy mam takie że ciągle łżesz. jak nie o "faktach" których nie ma to o "wolności" o którą "walczysz" zakazami. itd itd.

Gość
@ Bruno Shatyn dziś A kto to wg ciebie ta "lewica" i jakie masz podstawy żeby tak określac tych ludzi?..<< To akurat proste: dla nich wszyscy poza narodowo-katolicka prawica to lewacy. Lacznie z wielkim kapitalem, miedzynarodowym banksterstwem i kompleksem militarno-przemyslowym.

np ty jesteś "lewica" a podstawy mam takie że ciągle łżesz. jak nie o "faktach" których nie ma to o "wolności" o którą "walczysz" zakazami. itd itd. x x To lewica charakteryzuje się tym, że łże? Zacytuj jakiegoś politologa który tak twierdzi.Ja walczę zakazami? Może jakiś przykład?

jak nie o "faktach" których nie ma x x No własnie "faktów" o których piszesz nie ma. To mówię prawdę a nie kłamie.

Gość gość
Ale w końcu przestał ich chronić - czy to się nie liczy, że zmienił postawę? Wiadomo, ze swój swojego zawsze będzie bronił i WSZĘDZIE tak jest, czy jeśli chodzi o konkretny zawód-policja, nauczyciele itd. czy o partię polityczną, czy o rodzinę czy o kk. Wiadomo też, że obawiał się tego jak kk potem zacznie być postrzegany itd. Jednak w końcu miał odwagę powiedzieć prawdę, a na pewno nie było to w tym przypadku łatwe. Nic nie jest zero-jedynkowe. W domach dziecka czy w różnych ośrodkach też było kilka głośnych spraw o pedofilach, których całe grono pedagogiczne zawzięcie broniło (mimo iż znali prawdę) - czemu o nich ci lewaccy "obrońcy moralności" nie zrobią spektaklu? W ogóle sporo było tego typu spraw, które nagłośniono. Ale jak widać ta ich "moralność" jest bardzo wybiórcza... Poza tym zapytam jeszcze raz - co ma prawda do robienia kloaki ze sztuki? Bo to są dwie różne rzeczy.

Gość gość
"To lewica charakteryzuje się tym, że łże?" x ty jesteś taki nierozgarnięty naprawdę? aż trudno w to uwierzyć. moje słowa są odpowiedzią na to matole: "kretyn na kłamcy i kanciarzem pogania - oto przekrój "lewicy". x x A kto to wg ciebie ta "lewica" i jakie masz podstawy żeby tak określac tych ludzi? " więc skumaj matole, że to jest odpowiedź na twoje pytanie dotyczące MOJEJ DEFINICJI LEWICY, a raczej nie tyle definicji co charakterystyki więc nie będę pytał żadnego politologa bo mi politolog tu niepotrzebny. a teraz idę sobie bo nie ma sensu tracić czasu na kłótnie z matołami i kłamcami po nocach.

gość dziś Ale w końcu przestał ich chronić - czy to się nie liczy, że zmienił postawę? x x Nie przestał.

A kto to wg ciebie ta "lewica" i jakie masz podstawy żeby tak określac tych ludzi? " więc skumaj matole, że to jest odpowiedź na twoje pytanie dotyczące MOJEJ DEFINICJI LEWICY, a raczej nie tyle definicji co charakterystyki więc nie będę pytał żadnego politologa bo mi politolog tu niepotrzebny. x x To oczywista oczywistość, że nie będziesz pytał bo wyszedłbyś na głupa...:D

a teraz idę sobie bo nie ma sensu tracić czasu na kłótnie z matołami i kłamcami po nocach. x x Uważasz, że kłócisz się sam ze sobą po nocach? To się nadaje do leczenia...

Gość
gość dziś Ale w końcu przestał ich chronić - czy to się nie liczy, że zmienił postawę?<< Wlasnie sie nie liczy, bo zostal do tego zmuszony.Chocby licznymi procesami w USA. >> Wiadomo, ze swój swojego zawsze będzie bronił ..<<< No wlasnie, on jest "swoj "dla tych ktorych bronil. Nie dla mnie.

Gość gość
"No własnie "faktów" o których piszesz nie ma. To mówię prawdę a nie kłamie. " x nie, bo to ty kretynie pisałeś o faktach a nie ja. ja napisałem że jak ktoś chce wierzyć w to że bolek nie brak kasy od komuchów tylko wygrywał w totolotka to jego sprawa. x na co ty mi odpowiedziałeś że to "nie jest sprawa wiary tylko faktów". x a teraz próbujesz mi tu odwracać kota ogonem że ja niby "o faktach któych nie ma" pisałem. normalnie szczyt bezczelności nomenklaturowego dziadygi.

Poza tym zapytam jeszcze raz - co ma prawda do robienia kloaki ze sztuki? Bo to są dwie różne rzeczy. x x Już ci odpowiedziałem. Zobaczysz spektakl i pogadamy o tym co zrozumiałeś i czy to kloaka czy nie. Bez tego trudno dyskutować...

nie, bo to ty kretynie pisałeś o faktach a nie ja. ja napisałem że jak ktoś chce wierzyć w to że bolek nie brak kasy od komuchów tylko wygrywał w totolotka to jego sprawa. x x A ja ci odpowiedziałem, ze to sprawa FAKTÓW a nie wiary.

a teraz próbujesz mi tu odwracać kota ogonem że ja niby "o faktach któych nie ma" pisałem. normalnie szczyt bezczelności nomenklaturowego dziadygi. x x OK. Sprawdźmy. Podaj te fakty które są wg ciebie a których wg mnie nie ma. Zobaczymy kto mówi prawde a kto kłamie. Oczywiście powołaj sie na odpowiednie dokumenty...