Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

na spektaklu Klątwa aktorka zrobiła loda posągowi Jan Pawła II

Polecane posty

Ciekawe, ze jakos nie martwia was problemy zwiazane z urodzeniem plodow uszkodzonych genetycznie, ktore chcecie za wszelka cene chronic. x x Ano własnie. Albo utrzymywanie przy życiu płodów których powielanie genetyczne przyniesie ogromne szkody ludzkości?

Gość gość
Czuję się obrażony i zniesmaczony. Autorzy tej "sztuki" powinni to samo zrobić z Mahometem. Fajnie by było, prawda?

Gość gość
"Łże? Przecież na szafę Kiszczaka sam się powoływałeś?" x a jakie ma znaczenie na co JA się powoływałem? o faktach mówiłeś odpowiadając na bolkowe kłamstwa o wygranych w totolotka więc teraz nie łżyj że było inaczej i inne "fakty" miałeś na myśli.

gość dziś Czuję się obrażony i zniesmaczony. Autorzy tej "sztuki" powinni to samo zrobić z Mahometem. Fajnie by było, prawda? x x Może kiedy zwolennicy Mahometa będą tyle mieli do powiedzenia w Polsce co kk, zrobią taką sztukę.

Gość gość
"taki sztukmistrz to nawet jak się rozkraczy i kloca postawi to wielkie przesłanie artystyczne przekazuje. na twoją, shatyn, miarę." x nooo gdyby nasrano na figurkę papieża lub kaczyńskiego to pewnie wtedy dla lewactwa byłaby to już sztuka na najwyższym poziomie :D:D zabawne jest to, że nienawiść aż tak bardzo przesłania im obiektywizm i poczucie dobrego smaku. bo jak ktoś wcześniej napisał - ten spektakl to mowa nienawiści pod przykrywką "sztuki"

a jakie ma znaczenie na co JA się powoływałem? o faktach mówiłeś odpowiadając na bolkowe kłamstwa o wygranych w totolotka więc teraz nie łżyj że było inaczej i inne "fakty" miałeś na myśli. x x Ano ma bo o nich pisałeś tutaj. To raz. A dwa. Wygrane Wałesy to tylko spekulacje niedorobionych politykierów a nie fakty.

Gość gość
"Może kiedy zwolennicy Mahometa będą tyle mieli do powiedzenia w Polsce co kk, zrobią taką sztukę" x coś mnie się wydaje że nie sądząc po oświadczeniu wydanym przez charlie hebdo po słynnej muzułmańskiej "interwencji" w tym tygodniku.

nooo gdyby nasrano na figurkę papieża lub kaczyńskiego to pewnie wtedy dla lewactwa byłaby to już sztuka na najwyższym poziomie smiech.gifsmiech.gif zabawne jest to, że nienawiść aż tak bardzo przesłania im obiektywizm i poczucie dobrego smaku. bo jak ktoś wcześniej napisał - ten spektakl to mowa nienawiści pod przykrywką "sztuki" x x Założe się, że nie widział tego spektaklu...:D A dla ludzi których okreslasz mianem "lewactwa" najwazniejsza jest wolność a nie takie czy owakie bożki.

Gość
@gość dziś na razie to przyklasnęli tacy jak ty, zresztą nie pierwszy raz..<< Tacy jak ja przyklasneli obrazaniu muzulmanow? Ciekawe kiedy? Cos ci sie chyba pieprzy. >> a ci o których mówisz to takiej zbiórki na nikogo nie organizowali<< A ile zebrali? Jesli nie odrozniasz fikcji od zycia to twoj problem. Czy do Mela Gibsona, w ktorego filmie w sadystyczny sposob zamordowano Jezusa tez masz pretensje?

Gość gość
"Może kiedy zwolennicy Mahometa będą tyle mieli do powiedzenia w Polsce co kk, zrobią taką sztukę." na zachodzie już mają, więc mogliby wystawić taką sztukę np. w ramach solidarności :)

coś mnie się wydaje że nie sądząc po oświadczeniu wydanym przez charlie hebdo po słynnej muzułmańskiej "interwencji" w tym tygodniku. x x Ano własnie. To ci się tylko wydaje. I w żaden sposób nie okreslisz co będzie za 10, 100 czy 300 lat.

na zachodzie już mają, więc mogliby wystawić taką sztukę np. w ramach solidarności x x No to wystąp z taka propozycją.

Gość gość
"Ano ma bo o nich pisałeś tutaj. To raz. A dwa. Wygrane Wałesy to tylko spekulacje niedorobionych politykierów a nie fakty. " x nie ma shatyn. twoje brednie o "faktach" pojawiły się wcześniej niż ja cokolwiek wspomniałem o szafie kiszczaka i dotyczyły właśnie bolkowych kłamstw o totolotku więc przestań łżeć i teraz się wykręcać.

Bruno Shatyn dziś gość dziś "Nic takiego się nie wydało. To tylko kłamstwa prawicowców... " x no jak kto chce wierzyć że bolek w totolotka wygrywał i z tego miał pieniądze na utrzymanie rodziny a nie z donosów to proszę bardzo. x x To nie jest kwestia wiary tylko faktów. x x x Donosy to okres DO 1976 roku a nie później. I to są fakty. Reszta to tylko oszczerstwa...

Gość gość
"A dla ludzi których okreslasz mianem "lewactwa" najwazniejsza jest wolność a nie takie czy owakie bożki. " x tia. tylko jak obraża się pedałów albo imigrantów to już nie jest "wolność najważniejsza", tylko wtedy jak się katolików obraża to tak "wolności" bronią.

nie ma shatyn. twoje brednie o "faktach" pojawiły się wcześniej niż ja cokolwiek wspomniałem o szafie kiszczaka i dotyczyły właśnie bolkowych kłamstw o totolotku więc przestań łżeć i teraz się wykręcać. x x Ale wspomniałes o donosach a one są FAKTAMI tylko do 1976 roku. Dokonałem skrótu myślowego ale zapomniałem że z intelektem u ciebie nie za dobrze....:O

tia. tylko jak obraża się pedałów albo imigrantów to już nie jest "wolność najważniejsza", tylko wtedy jak się katolików obraża to tak "wolności" bronią. x x Jak się obraża katolików, pedałów czy muzułmanów też jestem przeciwko. Ale jak się mówi prawdę np o "obrońcy pedofilów" to tak powinno być.

Gość
@ gość dziś tia. tylko jak obraża się pedałów albo imigrantów to już nie jest "wolność najważniejsza", tylko wtedy jak się katolików obraża to tak "wolności" bronią. .<<< Juz pisalem, ze zakazy obrazania pedalow czy imigrantow, to odpowiedz na zakaz obrazania uczuc religijnych. Powinien byc zniesiony jeden i drugi.

A jak się pisze czy mówi o tym, że katolicy pod znakiem krzyża, mordowali, palili, gwałcili i okradali to prawda czy obrażanie?

A jak się mówi o współpracy księzy z mordercami podczas II WŚ to prawda czy obrażanie? A Ustasze czyli zbrojne ramie katolików Jugosłowiańskich obraża katolika czy nie?

Gość Edziaaaaaaaa
Ciekawe ile zaplacili tej aktorce

Gość gość
"Ale wspomniałes o donosach a one są FAKTAMI tylko do 1976 roku. Dokonałem skrótu myślowego ale zapomniałem że z intelektem u ciebie nie za dobrze....pechowiec.gif" x kłamstwa shatyn to nie "skróty myślowe" i naprawdę żenujący jesteś w ten sposób się wykręcając.

Gość gość
Nie, nie był "obrońcą" pedofilów, a jedynie powiedział prawdę z opóźnieniem. Poza tym co ma prawda do robienia kloaki ze sztuki? :O

kłamstwa shatyn to nie "skróty myślowe" i naprawdę żenujący jesteś w ten sposób się wykręcając. x x Wiedziałem, że nie zrozumiesz... Spróbuj pomyśleć. Wałesa. Donosy. Udokumentowane do 1976 (szafa Kiszczaka). To FAKTY. Cała reszta to DOMYSŁY a nie fakty. Już doszło? Czytaj tyle razy az zrozumiesz.

gość dziś Nie, nie był "obrońcą" pedofilów, a jedynie powiedział prawdę z opóźnieniem. Poza tym co ma prawda do robienia kloaki ze sztuki? x x Nie. Nie powiedział prawdy a przez wiele lat udawał, że nie widzi pedofilów w sukienkach księzy. Kk pod jego szefopstwem chronił, chował przed wymiarem sprawiedliwośc***edofilów, bandziorów itp.

Gość gość
Shatyn, monopolizujesz temat i trolujesz.

Gość gość
"Juz pisalem, ze zakazy obrazania pedalow czy imigrantow, to odpowiedz na zakaz obrazania uczuc religijnych. Powinien byc zniesiony jeden i drugi. " x Czyżby? Lewactwo żąda zniesienia zakazu uczuć religijnych jednocześnie zabraniając mówić o wszystkim co jest "politycznie niepoprawne" (czyli właśnie m in krytykowanie/obrażanie muslimów i homo) Bo owa poprawność polityczna chrześcijaństwa już nie obejmuje, ale islam już tak. I to jest jeden z lewackich absurdów :)