Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Tej osobie kazano tak napisac. Przeciez oni pisza jak musza. Dostali odgornie polecenie.

Gość gość
Ten odcinek 1389 jest tym dniem co p. Kurdej przejeła na instagramie i pokazała jak wyglada jej dzien na planie bo miała rozowa bluzke i w bistro pojawił sie jej maz wtedy Walach tez grała . Mysle ze Walach straciła prace przez Wieczorkowskiego bo to aktor ktory raz sie sparzył na tasiemcu mam na mysli Klan i powiedział ze nigdy wiecej na długo nie zadomowi w tasiemcu . Potem były dwa zdjecia z Szatan i tyle widocznie u Aski zamieszkała.

Gość gość
Arciuch robi przerwe od aktorstwa bo chce sie poswiecic wychowaniu corki ale za jakis czas wroci do pracy tylko nie wiadomo czy Anke bd grac czy w innej produkcji wystapi.

Gość gość
Aga u Aśki będzie spędzać czas bo nie ufa Jackowi więc potrzebuje rozmowy z przyjaciółką , ale jeśli to dwa ostatnie odcinki z Walach to ciekawe jak to wszystko pokażą może tylko powie Aga że z Jackiem się rozstali albo że z nim wyjeżdża w najlepszej opcji dla widza który im kibicował . Ale wtedy faktycznie szkoda chyba ze tak pokażą bez Jacka .Ten wiersz o miłości od Michała dla Aśki będzie może przełomem dla Aśki jak i Agi ale nic czekam na te dwa odcinki z niecierpliwością. A Wieczorkowskiego faktycznie może nie chcę długo grać w jednym serialu bo nawet Czas Honoru był kilka sezonów i to spowodowało że potem nie mógł nic znaleźć a przecież świetnie wypadł w tym serialu.

Gość gość
Tak czytam o tym odejściu Walach i Wieczorkowskiego i w sumie zastanawiam się czemu produkcja kłamie a sami aktorzy milczą . Przecież Kuszewski i Kluźniak odeszli i poinformowano o tym .Czemu w tym przypadku miałoby być inaczej ? Może to takie przesadzone wnioski po braku ich w czołówce i w początkowych odcinkach ? Czemu uważacie że Wątek Jacka i Agi kończy się w tych dwóch odcinkach ? To są jakieś potwierdzone informacje ?

Gość gość
klamia bo graja na zwloke, zbyt duzo odejsc, byc moze tylko jedno odchodzi, drugie jest, moze oboje opuszczaja w kazdym razie Jacka jak na lekarstwo, pisali ze nagral swoje ale widac ze malo nagral

Gość gość
A może wejdą na plan później A tylko chwilowo nic w ich wątku nie będzie się działo. Przecież nie ładne byłoby ze strony produkcji kłamać. Powiedzieli ze Wieczorkowski z Walach cały czas grają razem. Wyjaśni się w tym odcinku z wierszem wszystko jeśli to koniec to musi być chyba jakieś zakończenie wątku.

Gość gość
oni juz oklamali ze beda w czolowce, wiec dla nich kolejne klamstwo nic nie znaczy

Gość gość
Przestańcie oglądać i po sprawie,bo szkoda czasu!

Gość gość
Walach ostatni odcinek nakrecila 15.06 i basta odeszła nie wiadomo czy sama czy ja wyrzucono zeby serialowa Asie pozostawic na placu boju a aktor mowił ze Władek to jego przeklenstwo przez ta role dwa lata nigdzie nie grał wiec długo nie zagosci w serialach. szkoda Walach ale coz potraktowali ja jak smiecia

Gość gość
W sumie po odcinku z niedorzecznym wątkiem Izy wpadającej do rzeki a jej dzieciak ratuje się w wodzie bo miało zapiety fotelik, to może i dobrze że tacy aktorzy jak Walach czy Wieczorkowski Odchodzą bo jak by mieli grać takie bzdury to slabo Jest dużo seriali które mają swój poziom. Szkoda tylko że produkcja kłamie bo nie fajnie czuć się nieszanowanym widzem. W końcu serial oglądam od początku i do tej pory takich akcji nie było Samego wątku Agi i Jacka będzie mi szkoda więc liczę na to że oni chociaż razem wyjada do Francji. Czekam zatem na dwa niby ostatnie odcinki

Gość gość
ale producent okłamywał juz nie jeden w sprawie wiec nie mozna mu ufac za grosz zakłamany bogacz z niego jest po prostu była im niewygodna aktorka to ja wyrzucili zeby p .Szatan zostawic tyle

Gość gość
Ja a na Instagramie okładka gali Roznerski Szatan Mroczki Cichopkow Muchy świętują 18 lat emki . Naprawdę ? A Gdzie chociażby Teresa Lipowska Dominika Ostalowska ? Przecież jak osiemnastka to raczej nie powinno być Roznerskiego i Szatan . To już nawet Walach dłużej od nich była w serialu . Naprawdę słabe

Gość gość
Bo Szatan i Roznerski to ulubiency producenta wszyscy o tym wiedza sa scenarzysci wszystkich wyrzucic byle ich na placu boju zostawic nie było tez Marii Artura wiec podejrzewam ze po slubie stana sie nic nie znaczacymi postaciami jak Ewa i Marek.o Walach nawet nie mowiac wykorzystano do promocji pani z play i wyrzucono jak smiecia szkoda

Gość gość
Ile razy ta sama osoba będzie do porzygu potarzać "wyrzucono jak x 100,potraktowano jak x 99 !? To już obsesyjna gadanina!!!

Gość gość
Friedman w M jak miłość. Koniec świata.

Gość gość
Dobrze, idź i ukrzyżuj go za to.

Gość gość
A ty puknij się w swoją małą główkę bez rozumu!

Gość gość
To NIE ty DECYDUJESZ KTO TAK GRA, CHAMICO!

Oglądałam ,ale od pewnego czasu nie mam cierpliwośc***atrzeć co sie tam wyprawia-chyba niedługo sie zakończy -oby!

Gość gość
Też nie oglądam,ale czasem czytam dyskusję i jestem prawie na bieżąco ;-)

Gość gość
Kurdej Szatan mowiła ze fanatycy Walach pisali do niej ze ma odejsc i dac spokoj Tomkowi w wywiadzie dla Gali powiedziała ze pianista uwiedzie Zoske ze sasiad Michał bd tylko sasiadem ze ona prosiła scenarzystow zeby nie pakowali jej postac w nowa milosc ze bd ogromnym wsparciem dla Agnieszki

Gość gość
raczej Agnieszka bedzie wsparciem dla Joanny tak raczej tam napisano

Gość gość
a to oznacza ze dalej robia widza w dooope bo watku Agnieszki i Jacka nie ma

Gość gość
a to oznacza tylko jedno nadal nie ma Agnieszki i Jacka, jest Asia i Asia

Gość gość
Szatan w wywiadzie dla Gali powiedziała że Aga będzie wielkim wsparciem dla Asi. Też żałuję że Wątku Agi i Jacka juz nie będzie

Gość gość
faktycznie Walach nigdzie nie ma szkoda wykorzystana i porzucona jak śmiecia nic do p. Barbary nie mam ale nie ładnie bo to tak to wygląda jakby wykorzystano Magdę a potem wyrzucono do śmietnika;/ może aktorka sama odeszła nie wiadomo Tamara Arciuch odeszła z serialu na wikipedi jest napisane że nie ma jej w obsadzie

Gość gość
Aktorzy zawieszają na kilka miesięcy lub rok pracę w serialu-tak będzie nie tylko z w/w ,ale też Marek i Ewa znikną.

Gość gość
W tym serialu nie mają planów na kilka sezonów.Sami aktorzy się wypowiadali,że nie znają nawet niedalekiej przyszłości swojego bohatera.Wprowadzą nowe watki i nowe postacie,jak jeszcze serial będzie kontynuowany.

Gość gość
Marcin ma zielone oczy ???? :D