Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja, nigdy nie dostaniesz rozgrzeszenia

Polecane posty

Gość mokika
Poczytajcie sobie skąd się wzięła spowiedź oraz kiedy i dlaczego powstała i po co są te "rozgrzeszenia" wy durne ciemniaki. To zostało wymyślone po to żeby stare zboki i donosiciele w kieckach widzieli co się w parafii dzieje, kto, komu co zabrał, kogo obgadał, komu do studni nasrał, w razie czego to mieli haka ale i multum informacji, które wykorzystywali w różnych celach, a przy okazji zawsze sobie posłuchali pikanteryjnych historyjek o harcach w stodole, a wy tam dalej latacie i opowiadacie tym starym kawalerom o małżeńskich problemach i domowe brudy pierzcie niby przed Bogiem hahaha kretynki!

Gość gość
Latacie I opowiadacie..... dobre, a ty usunelas " zarodek" :-) :-) :-) piekna wymiana zdan. Jezeli twoja dusza nie jest w stanie wierzyc w Boga to I nie jest w stanie nazwac zycia poczetego zyciem. A na to wszystko lewacki tvn ci powie ze to jest spoko bo aborcja na zyczenie " wolnosc". Dla mnie ludzie ktorzy w tych czasach nie potrafia sie zabezpieczyc przed ciaza sa delikatnie piszac nierozgarnieci :-) :-) A co do Franiszka ktory poprosil o rozgrzeszanie wszystkiego co sie rusza, oj facet swietym raczej nie zostanie :-) A co do pedofilii w Kosciele to przestancie lewaki sie tym podniecac jakby w kazdej parafii w Polsce byla sodomia I gomoria. W kazdym stadzie jest czarna owca, ktora rozgrzeszenia nie dostanie. A co laczy pedofila z aborcjonistka? To I to tyka sie bezbronnego wiec nie ma kregoslupa moralnego,wiec swietnie pasuje do piekielnej odchlani tam sobie wiecznosc spedzac moze.

Gość gość
Latacie I opowiadacie..... dobre, a ty usunelas " zarodek" :-) :-) :-) piekna wymiana zdan. Jezeli twoja dusza nie jest w stanie wierzyc w Boga to I nie jest w stanie nazwac zycia poczetego zyciem. A na to wszystko lewacki tvn ci powie ze to jest spoko bo aborcja na zyczenie " wolnosc". Dla mnie ludzie ktorzy w tych czasach nie potrafia sie zabezpieczyc przed ciaza sa delikatnie piszac nierozgarnieci :-) :-) A co do Franiszka ktory poprosil o rozgrzeszanie wszystkiego co sie rusza, oj facet swietym raczej nie zostanie :-) A co do pedofilii w Kosciele to przestancie lewaki sie tym podniecac jakby w kazdej parafii w Polsce byla sodomia I gomoria. W kazdym stadzie jest czarna owca, ktora rozgrzeszenia nie dostanie. A co laczy pedofila z aborcjonistka? To I to tyka sie bezbronnego wiec nie ma kregoslupa moralnego,wiec swietnie pasuje do piekielnej odchlani tam sobie wiecznosc spedzac moze.

Gość gość

Gość gość
Pedofil niczym sie nie rozni od aborcjonisty to I to niszczy bezbronnego. To I to do nieba I tak nie pojdzie bo dziwne by bylo gdyby ofiara ze swoim oprawca wiecznosc spedzila. Nazywanie zycia poczetego zarodkiem ma na celu uspokojenie sumienia. Aaa Franciszek swietym raczej nie zostanie za swoje poglady. Ps.w tych czasach sie nie zabezpieczyc przed niechcisna ciaza to trzeba byc naprawde malo rozgarnietym,teraz rozumiem skad ten "kregodlup moralny" rododem z, filmow Monty Paytona.

Gość gość
Czego kvrwa nie dostanę??? :D

Gość gość
Piękne... Normalnie uczą, że papież jest nieomylny. A tu się nagle okazuje, że g000wno papież, kafeteria wie lepiej :D :D :D :o

Gość gość
Pedofil I ktos kto zabija zycie poczete jest na rowni.mozecie podac sobie..... sumienie :-)

Gość gość
Autorko, a co z lekarzami, którzy wysłali pacjentki do kostnicy, bo im sumienie nie pozwalało ich ratować?

Gość gość
Nie wiem co z tymi lekarzami, oni nie chodzą w marszach krzycząc że słusznie robią ,więc podejrzewam że się chociaż wstydzą ;)

Gość gość
gość dziś Nie wydaje mi się, aby się wstydzili, raczej są z siebie dumni.

Gość gość
Nie wierzę w Boga, w piekło, niebo i tym podobne bzdury dla durnej masy. Chcecie wierzcie, wasza wola mi tam nic do tego, ale dajcie mi to samo prawo, prawo do nie wierzenia. Spowiedź po co jest ładnie opisał gość 00.26, dokonałam aborcji, nie żałuję, nie śnią mi się aniołki, nie wyobrażam sobie ile lat by miało. Dla mnie to nie było dziecko i tyle w temacie.

Gość gość
durnej masy? aha ....dobrze że są takie wybitne jednostki jak Ty, masz rację nie rób tego co "wszyscy", nie wierz , nie miej sumienia, poniżaj tych co je mają, ulży ci jeszcze bardziej. Masz prawo nie wierzyć, masz prawo zabijać swoje dziecko (na szczęście już nie w tym kraju bo na szczęście już nie jest tak obrzydliwie lewacki jak za rządów PO) masz prawo, masz prawo mówić co chcesz, masz prawo robić co chcesz , masz takie prawo.... oczywiście że tak;) nikt Ci tego nie zabrania,żyj na maxa, ktoś musi zasilać szeregi w piekle.

Gość gość
gość dziś Czy do piekła trafią też lekarze, którym sumienie pozwoliło posłać pacjentkę na drugą stronę?

Gość gość
"Należy uratować osobę co do której jest większe prawdopodobieństw przeżycia", nie jestem lekarzem nie odpowiem Ci., skupiłam się na kobietach i aborcjach na życzenie a nie na tym 0,1 procencie które są zgwałcone lub mają urodzić chore dziecko.

Gość gość
gość dziś Nie należy, wystarczy zasłonić się klauzulą, vide Agata Lamczak.

Gość gość
19.51 piekle? Naprawdę w to uwierzysz? Ja nie. I tak, mam prawo, do mówienia co myślę, wyskrobania zlepku komórek, do życia tak aby się nie zarzynac przy kilkorgu dzieciach, bo każdy musi nieść swój krzyż. A to piekło, no cóż, ten straszak na mnie nie działa.