Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam wyjechać z małej miejscowości i naprawić błędy, zostawić matkę!

Polecane posty

Gość gość

ani matury, przez co nie mogłem iść na studia, szkołę policealną musiałem przerwać, mam tylko technikum (nawet bez tytułu technika). Teraz umarł ojciec, mama stara się o rentę po nim. Ja mieszkam w małopolsce, pracuje na nocki, 6 dni w tygodniu. Chcę to zmienić, chce wyjechać do wielkiego miasta, zacząć się uczyć a nie żyć w jednopokojowym mieszkaniu z matką i zwierzakami. Matka jeszcze chce bym jej całą pensję oddawał z 2 tys. 1600 zł, a ja po prostu chce żyć po swojemu.

Gość gość
Zrób to jak najprędzej,bo będzie jak z moim sąsiadem. Przez matkę i siostrę mieszka w domu rodzinnym i wszystkie kandydatki na żonę były skutecznie odstraszone. Kasa byłaby już nie dla mamusi :/ i tak ma już prawie 40 lat. Oczywiście mamie powinieneś pomagać w miarę możliwości :)

Gość gość
Odetnij się od toksycznej matki. Robi z ciebie służącego. Nie pomogła ci skończyć szkoły żebyś miał godne życie tylko chce Cię uwiązać przy sobie. Żebyś poświęcił swoje życie i jej tyłek podcierał cały czas.. A jak matka zamknie oczy zostaniesz sam bez perspektyw z ręką w nocniku! Samolubna matka! Odetnij się i zacznij żyć na własny rachunek. owszem możesz jej pomagać ale Ty o tym decyduj kiedy i ile..