Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laser Studio 4 Bydgoszcz

Polecane posty

Gość gość

hej wszystkim, poważnie zastanawiam się nad laserowym usunięciem naczynek co powiecie na Laser Studio 4 w Bydgoszczy? podobno świetna klinika, ale zanim tam pójdę chciałabym poznać wasze opinie

Gość gość
cześć :) nie ty jedna interesujesz się ostatnią tym miejscem ;) faktycznie co do jakości i skuteczności w laseroterapii to chyba lider w Polsce :) co prawda o laserowym zamykaniu naczynek nic ci nie powiem ale jeśli chodzi o depilacją laserową, to jest ona godna polecenia! :) sama była i powiem Tobie, że mniej inwazyjnego i bardziej bezpiecznego zabiegu nie miałam okazji poznać poza tym wszystkiego możesz dowiedzieć się podczas bezpłatnej konsultacji :)

Gość gość
kurczę ja też chętnie wybrałabym się na usunięcie naczynek ale musiałabym wiedziec ile kosztuje zabieg ktoś z was wie? mam straszne rumieńce, które zawsze pojawiają się w nieodpowednich momentach tzn. są ze mną zawsze, ale uwidaczniają się szczególnie w stresujących sytuacjach , wiec masakra.. próbowałam już różnych metod, ale nic nie działa.. ;/

Gość gość
za całą twarz płaci się 500 zł , a jeśli chodzi o pojedynczy zabieg to od 80-100, nie wiemy jak wielki obszar masz tego rumieńca i jak studio zakwalifikuje ten rumieniec, ale możesz wejść na ich stronę i tam zobaczyć cały cennik :) wszystko jest dobrze opisane :)

Gość gość
witam, jestem po pierwszym zabiegu laserowym zdecydowałam się na depilację laserową , bo stwierdziłam, że mam dość codziennego golenia powiem wam, że bardzo bałam się zabiegu, ale w gabinecie otrzymałam wiele wsparcie i odpowiedzi na moje pytania zabieg nie był praktycznie bolesny, to jest jedynie takie ciepło przenikające do ciała cieszę się, że mamy w Bydgoszczy taki gabinet :)

Gość gość
a co sądzicie na temat wybielenie zębów lampą BT Cool ? ktoś z was był na tym zabiegu? jaki efekt? o ile odcieni zmienia się kolor zębów? jesteście zadowolone???

Gość gość
moim zdaniem zabieg jest super, potrafi rozjaśnić i wybielić zęby o kilka tonów idealne rozwiązanie dla osób, które palą papierosy czy piją kawę zabieg jest całkowicie bezpieczny i bezbolesny:) światło wydobywające się z lampy jest zimne w związku z czym pacjent w ogóle nie odczuwa bólu czy innego rodzaju dyskomfortu.:) byłam i mogę szczerze polecić :)

Gość gość
ok, ,a ile kosztuje takie wybielenie zębów? bo słyszałam że np. u dentysty jest to naprawdę drogie i dlatego nigdy się na to nie zdecydowałam czy któraś z was ma może zdjęcie jak wygląda przed zabiegiem i po zabiegu? jestem mega ciekawa!

Gość gość
wybielanie zębów w tym miejscu kosztuje tylko 299 zł :) moim zdaniem bardzo konkurencyjna cena i powiem tobie szczerze, że u dentysty nie opłaca się robić ;)

Gość gość
a ja jestem ciekawa, co sądzicie na temat makijażu permanentnego ktoś z was był tutaj na tym zabiegu?

Gość gość
ja mogę tobie polecić z czystym sumieniem :) wg mnie jest to zabieg wykonywany jest bardzo dokładnie i starannie. efekt nie jest sztuczny, wręcz przeciwnie ;) ja robiłam sobie brwi :) a Ty ? co zamierzasz?

Gość gość
ja zamierzam zdecydować sie na usta :) tylko nie wiem czy tylko kontur czy z wypełnieniem... chyba zdecyduje się na kontur z wypełnieniem ;)

Gość gość
polecam kontur z wypełnieniem ;) jednak jak całość, to całość ;)

Gość gość
zgadzam się ;) jestem po makijażu permanentnym ust w tym studiu i efekt jest spektakularny!

Gość gość
potwierdzam! dziewczyny lepiej iść na początek na makijaż permanentny :) bo taki zbaieg naprawdę daje ustom świetną moc :)

Gość gość
przyjemna atmosfera, miła obsluga jak na razie jestem zadowolona z tego miejsca i stałam sie ich stalą klientką :) można trafić na fajne promocje ;)

Gość gość
a ja się pozbyłam owłosienia raz na zawsze dzięki depilacji laserowej w tym gabinecie :)

Gość gość
ile płaciłaś za depilację laserową?

Gość gość
cennik masz na ich stronie ;) wystarczy zajrzeć

Gość gość
jestem mile zaskoczona zabiegiem kriolipolizy uważam, że zabieg naprawdę nadaje się na usuwanie zbędnego tłuszczyku mi pomógł w każdym razie

Gość gość
jestem po kriolipolizie i jestem zachwycona Zabieg nie był bolesny, trwał 1,5 godziny wszystko poszło zgodnie z planem!

Gość gość
Podoba mnie się to, jak bardzo angażują sie w każdy zabieg i klienta. Widać, że zależy im na tym, by klient po prostu był zadowolony i by wrócił ponownie. Osobiście nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z depilacji laserowej.

Gość alka8

kto by pomyślał, że zmiana wyglądu brwi wpłynie tak pozytywnie na cały wizerunek kobiety!
A jednak 🙂
Jestem bardzo zadowolona z makijażu permanentnego.
Skorzystałam z promocji, więc naprawdę mi się to opłacało.
Dziękuje

Gość kali88

Na pewno wrócę ponownie.
Mój manicure trzyma się już ponad dwa tygodnie i jest bezbłędny!
Kolor pięknie się prezentuje... jestem pozytywnie zaskoczona tym efektem i cieszę sie, że wybrałam właśnie ten salon.
Nowocześnie i elegancko.
POLECAM

Gość endy36

Jestem zadowolona z zabiegu laserowego. Naczynka zniknęły. Moja twarz nie jest już czerwona tak jak kiedyś, a ja nie muszę nakładać masy pudru.

W gabinecie czułam się komfortowo i bezpiecznie.

Personel wie jak zająć się klientem.