Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muusia

sierpniowe mamy 2016 cz. III

Polecane posty

Monika ja mam ten sam problem z moja mala.Nie chce nic pic.W ciagu dnia wmuszam w nia lyzeczka herbatke albo wode ,ale to jest czasami max.25ml.Masakra z tym piciem u niej. Moze rzeczywiscie niedokladnie opisalam o co z tymi zabkami chodzi :-). Jutro mamy wizyte u neurologa

Gość RZSowa
U nas zajączka nie bedzie. Maly co chwile cos tam dostaje a córce tez co chwile jakiś ciuch trzeba kupić. A zabawek ma juz duzo ze tylko bałagan jest. A po drugie to ma szlaban na nowe zabawki bo nie chce tych zębów wyleczyć. Co najdziwniejsze to oma to rozumie i nie jest jej z tego powodu przykro. Dzis bylam z nią znów u dentysty. Niestety wizyta bezowocna. Jutro dzwonie i umawiam sie na leczenie z gazem rozweselajacym. Monia ja kupuje bobo fruta i rozcieczam 1:3

Gość RZSowa
Nie wiem jak na innych mlekach ale na pepti to 210 ml jest od 13mca. Ostatnio sprawdzalam bo ktoras cos pisala ze ta pojemnos juz prawie dla naszych dzieci jest. No to w pepit tak nie jest. Mój doi nadal 180. Dobrej nocki.

Moja na noc o 19 wypila 210 i spala do 5 i juz dalej nie chciala spac. 2 kupy byly juz. Zaraz kaszke jej dam. Kupilam bobofruta jablko marchew i dzis sprobuje dac. Kupilam niekapek lovi ale srednio. Nie bede sie z tym spinac skoro i tak mkeko ze smiczka ciagnie. Syn z nuekapka pil dop jak rok mial i pare miesiecy. Przeciez do konca zycia nie beda nasze dziec***iky ze smiczka. Tak podchodze do tego

Gość gość
Nie powinno się podawać nic poza mlekiem w butelce że smoczkiem a niekapek jest tak samo szkodliwy jak smoczek a może nawet bardziej. W tym wieku już powinno się uczyć pic ż kubeczka i przez słomkę.

Gość monika900
ale tu dzis cisza...wszystkie zajete przygotowaniami do swiat? u nas spokoj, posprzatane juz, a do jedzenia nic nie muszę robic bo na swieta jedziemy do rodzicow co do zajaczka to ostatnio wykupilam wszystkie drewniane zabawki w biedronce, wiec teraz maly juz nic nie dostanie

Gość gość
Kłębuszek ile twoje dziecko ma, ze bylas na bilansie 6 miesieczniaka dopiero teraz? pol roku? bo jak 7 czy 8 miesięcy to chyba bez sensu isc na bilans 6 miesieczny skoro dziecko już ten wiek dawno skonczylo

Gość gość
A co Cię to obchodzi???

Gość Magnolia87
mam pytanie do rzsowej co Twoj synek robi w ciągu dnia? tzn.siedzisz z nim non stop i pilnujesz? chodzi mi tu o kwestie raczkowania bo zastanawiam się jak ogarniac to moje raczkujace dziecie bo ono ciagle by wchdozilo tam gdzie nie powinno i interesuje sie tym co nie jest zabawka (zaslony, krzesla, szafy) wszystko by oblizywalo i zaczynam swirowac bo nawet siku szybko nie mogę isc bo wracam a tu moje dziecko juz lize krzeslo:/ i chciałam jeszcze zapytać ile czasu minelo od siadania twojego dziecka do raczkowania i co robilo pierwsze?

Gość gośćXXXV
No właśnie rzsowa twój synek umie już siadać? Mój buja się w przód i tył na czworakach ale przemieszcza się tylko za pomocą pelzania, jestem ciekawa ile mu zajmie nauka Raczkowania.

Gość gość
monika900 nie mieszkasz przypadkiem na Kamieńskiego?

Gość gość
to jest forum otwarte, chcę pytać to pytam i to pytam Kłębuszka, a nie ciebie pokrako! jak kobieta nie będzie chciała to nie odpowie, a Ty spadaj

Gość gość
przecież klebuszek nie odpowie bo nieraz tu ma problem jak ktos o cos pyta i ma odpowiedzieć:D

Gość monika900
gosciu a po czym wnioskujesz, że mieszkam na Kamienskiego?

Gość monika900
dziewczyny czy to naprawdę tyle kosztuje zeby byc uprzejmym? nie psujcie tu atmosfery!

Gość Magnolia87
gościu interesuje mnie i pytam, nie wiem co w tym złego. Sam chciałeś wiedzieć czy monika900 karmi w łóżeczku, a pytania innych dennie komentujesz

Gość Magnolia87
gościu XXXV jak Twoje dziecko już się tak kołysze w przód i w tył to może być kwestia dni jak zacznie raczkować czy siadać:) U mnie właśnie było to gibanie się i po tygodniu moje dziecko usiadło, a po 3 czy 4 dniach od tego ruszyło do przodu, więc szykuj się za kilka dni na łapanie małego bo będzie wszędzie:)

Moja giba sie juz prawie miesiac. Teraz czolga sie do przodu i chyba ma z tego frajde. Wiecej sama dzieki temu sie pobawi. Dxis dporo sama sie wlasnie bawi. Pewnie jak o tym nalisze to jak wstanie to do kapania beda raczki. Pare razy prawie usiadla. Probuje i cuduja stanac ale jeszcze nie wie jak to na zrobic.

Gość gośćXXXV
Magnolia no to zobaczymy :) narazie i tak muszę go pilnować bo w każdy kąt wpelznie! A Ty wkładasz dziecko do kojca w ciągu dnia?

Gość gość
Uprawnienia

Gość monika900
a moj nadal tylko pelza do tylu i probuje podnosic pupe mąż się smieje, ze szybciej będzie gadal niz chodzil :)

Gość gość
qazqazqazqa

Gość gość
wwswwwwwwwwwwwww

Gość gość
wewewwwwwwwwwsxxwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweweweweweweweweweeeweweweeeeeeeeeeweweeeeeeeeeewewewewewew

Gość gość
poiokjndjnjwdn cndjedn cdjedncjndnhcxmzhwukamzdujn