Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dorota

kobitki ktorej sie udalo po CLOSTILBEGYT??? Cz 2

Polecane posty

Gość gość anita34
xxxaga jutro masz hsg?

Gość Xxxxaga
Gość Ala dzięki

Gość Xxxxaga
Gość Anita 34 tak mam jutro o 9 rano w klinice niepłodności bez znieczulenia bo lekarz uważa ze nie potrzebne i pod usg to chyba jest to sonohsg i płace 700 zł

Gość gość anita34
xxxaga to wyjasni się dużo po hsg, a i pomoc może podobno potem łatwiej można zajść w ciąże oby tylko jak najmniej cię bolało a najlepiej wcale ....

Gość Xxxxaga
Gość anita34 tak oby wcale już spać przez to dziś nie bede mogła ale napisze jutro jak bede po już w aucie i szczęśliwa ze jestem po....

Gość gość anita34
xxxaga bądź dzielna i pomyśl ze robisz to dla swojego przyszłego maleństwa żeby szybciej u was się pojawiło na pewno to doda ci odwagi i mniej będziesz się bała a dziś musisz być wyspana żeby wszystko poszło łatwiej

Gość Xxxxaga
Gość anita34 dzięki za te słowa i postaram sie to znieść bo muszę nie mam wyjścia .Opowiem wam na pewno jak było .

Gość michalina92
Powodzenia jutro:)

Gość Xxxxaga
Michalina92 dzięki będzie mi potrzebne ...

Gość gość_ruda
Dziewczyny proszę napiszcie mi co mam zrobić. Jak wcześniej pisałam, że właśnie kończę 4 cykl bez clo. Jak nie biorę clo to nie mam w ogóle owulacji. Pod koniec cyklu biore duphaston, bo nie dostanę @. Przeważnie dostawałam 5 dni po odstawieniu. W poprzednim miesiącu dostawałam w 10 dniu po. Dziewczyny dzisiaj jest już 10 dzień po i nic. Co ja teraz mam zrobić. Może zadzwonię do lekarza. Sama nie wiem.

Gość michalina92
zadzwon do lekarza a jak nie to test,beta i moze akurat.. :)

Gość gość_ruda
W ciąży nie jestem, to wiem. Nie mam najmniejszych objawów, najgorsze że na @ też nie mam objawów.

Gość Kasiur88
gość_ruda może faktycznie zrob test albo bete będziesz przynajmniej pewna...trochę dziwne ze po dupku @nie przyszla xxxxaga powodzenia na badaniu :)

Gość gość anita34
ruda a bym ci radziła zrob dziś betę

Gość kkk2891
gość_ruda ja tez nie miaam zadnych objawow. nic. wiec nie ma co na patrzec. a miałas monitoring , ze wiesz ze owulacji na 100 nie było. ja bym zrobiła hcg, tak dla pewnosci. i jezeli negatywny , a okresu dalej nie ma to trzeba by skontaktowac sie z gin. co w takiej sytuacji zalezci. Xxxxaga czekamy na wyniki badania ktora z was teraz bedzie testowała? u mnie juz minał tydzien od zabiegu

Gość gość aaaa
Ruda ja po mnie odstawieniu luteiny nawet 10 dnia wieczorem dostawałam @ bez żadnych boli. Poczekaj do niedzieli , zrób test jak przez weekend @ nie będzie to dzwon do ginka.

Gość gość aaaa
Ruda ja po mnie odstawieniu luteiny nawet 10 dnia wieczorem dostawałam @ bez żadnych boli. Poczekaj do niedzieli , zrób test jak przez weekend @ nie będzie to dzwon do ginka.

Gość gość_ruda
Dziewczyny zrobiłam test i jest negatywny. Poczekam weekend i zadzwonię do lekarza.

Gość gość
ruda a nie lepiej beta a jak jesteś w ciaży to mogą być potrzebne leki na potrzymanie ciąży po co zwlekać

Gość gość anita34
ruda ja bym nie ryzykowała i nie czekała weekend a jak jesteś w ciąży to mogą być potrzebne leki na podtrzymanie dobrze ci radzą dziewczyny jak najszybciej zrób betę

Gość gość Sylwia
Xxxxaga mama nadzieję, że badanie przeszłaś bezboleśnie i wszystko jest w porządku. :) pisz jak tylko będziesz po. dziewczyny która z Was dostawała zastrzyk z pregnylu i w którym dniu cyklu? ja mam iść na monitoring w poniedziałek, tj. 12dc, mam zabrać ze sobą na wszelki wypadek pregnyl. dziś zażyłam ostatnią dawkę CLO, od wczoraj, mimo, że to dopiero 8dc czuje jajniki. myślicie, że przy podwójnej dawce pęcherzyków będzie więcej i szybciej rosną?

Gość gośćAla
Sylwia, no po takiej dawce powinno tak być :) Mnie po Clo bolą jajniki prawie w ciągu całego cyklu. Xxxaga mam nadzieję, że hsg przeszłaś bezbolesnie :) daj znać koniecznie. A dzis dziewczyny u mnie piękny, słoneczny dzień a ja chodzę taka smutna cały czas.. :o

Gość gość_ruda
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi w mojej sprawie. To że mogłabym być w ciąży było nierealne. Za to cieszę się że nareszcie przyszła @. Zaczynam cykl z clo

Gość gość Sylwia
gość_ruda zatem nie zostaje nic innego, jak życzyć Ci powodzenia w tym cyklu. niech zaowocuje dwoma kreseczkami :)

Gość gość anita34
ruda ja ci tez zycze powodzenia w nowym cyklu

Gość gośćAla
ja również! 🌻

Gość gość_ruda
Dziękuję za te słowa

Gość Xxxxaga
Gość Sylwia ,Ala i reszta dziewczyn a wiec jestem i żyje czyli badanie znośne ☺tak sie bałam ale to nie jest ból nie do wytrzymania i tez nie jest to mocny ból wiec nie bójcie sie i każda da rade a co do wyniku to oba jajniki drożne wiec wszystko u mnie ok ☺usłyszałam tylko ze mam mała macice i przy in vitro dostanę leki na rozpulchnienie macicy itd

Gość Xxxxaga
No i przed badaniem 30 min wzięłam 2 nospy Max i ibuprom nic więcej i bez znieczulenia po badaniu wkładka bo sie krwawi i ogólnie kazano mi odpoczywać a od kilku godz odczuwam ból podbrzusza wiec wiadomo to wszystko podrażnione wiec nie ma sie co dziwić

Gość michalina92
no to super ze wszystko ok:)