Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszalekpodpalek

Ostatnia deska ratunku

Polecane posty

Gość Koszalekpodpalek

Witam jestem facetem wiek 36 lat waga 124kg. Jestem "szczesliwym" mezem i ojcem dwoch corek. Celowo napisalem szczesliwym w apostrofie bo chodzi tutaj o moja wage, tutaj juz nie jestem az tak szczesliwy poniewaz moja waga mnie dobija. Niby nie jestem az tak otyly na calym ciele ale 3/4 mojej otylosci to brzuch. Nie jem zbyt duzo ale moze nie regularnie bo pracuje na 3 zmiany i nie mam przerw w pracy zawsze o tej samej porze i nie jest to mozliwe do zrobienia. Uwielbiam miesa roznego rodzaju mniej lub prawie wogole nie jadam warzyw mniej owocow. Zakupilem sobie L-karnityne mam zamiar zaczac spacery bo o bieganiu moge zapomniec ( brak kondycji i obawa przed kolanami). Jaki dystans jaka predkosc takiego marszu powinienem robic od poczatku? Kiedy zarzywac L-karnityne i ile ? czy moge dokupic jakis fat burner np. Thermo speed extreme, i chyba najwazniejsze jaka diete zastosowac zeby tak drastycznie nie przechodzic na same warzywa. PROSZE POMOZCIE!!! bo ja juz trace nadzieje na co kolwiek.

Gość gość
dużo ruchu + na początek ograniczenie cukru powoli , bialego pieczywa, suplementy to tylko dodatek (i szczerze mowiac nie wiele dają, ja od jednego odchudzacza dostałam ataków nerwicy, jestem wrazliwa na stymulanty) nagłe zerwanie z dotychczasowym stylem zywienia skonczy się nijak, wiem po sobie, nagle przeszłam na diete i po 2 tyg mialam dość, na początku zamiast cukrem słodziłam stewią i ksylitolem, starałam sie opanować i nie kupować żadnych chipsów, paluszków, ciastek i innych zapychaczy Od wakacji jest 13 kg mniej :P

Gość gość
Zastosuj sposób żywienia zgodny z indeksem glikemicznym , jest tam dużo mięsa , warzywa , mniej owoców i bardzo ograniczona ilość złych węglowodanów. Ta dieta działa , ja schudłam na niej w ciagu pół roku 40 kg bez tzw ""zwisów" .Skóra bardzo ładnie się skórczyła. Wspomagacze to tylko niepotrzebny wydatek , uważam tak jak gośś powyżej że nic nie dają. Zacznij marsz z kijkami , czas sobie sam ustał , zacznij od 1 godz dziennie i wydłużaj i zwiększaj tempo w miarę nabierania sił.

Gość gość
Witam odpisalas na moj post dotyczacy diety. Wspomnialas o sposóbie żywienia zgodnym z indeksem glikemicznym. Prosze odezwij sie na maila mialbym kilka pytan. afi21@tlen.pl P.s. w tytule wpisz dieta duzymi literami zebym mogl szybciej znalezc. Dziekuje ...