Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżka mi powiedziała że kobieta którą kocham mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość
bo tak mi sie napisalo :)

Gość gość
Doceniam dobre chęci

Gość gość
Czuję, że podobam się komuś, ale myślę sobie, że to przecież niemożliwe. Czy mieliście tak kiedyś i czy sprawdziło się wam to przeczucie czy odwrotnie?

Gość gość
Ona wruci do wspolpracy z toba znow bedziecie sie co dziennie widywac. Obecnie praca w Ktorej obecnie pracuje nie zadawala jej teskni za tym co bylo i za Toba. Karta As kier mowi ze w przedziale czerwca sama sie odezwie lub osoba powiazana z nia. Jestes ciemno bladynen lub szanynem wysokim dobrze zbudowanym niebieskie oczy. Lub szare precyzyjnie jesli chodzi o wyglad moze byc ciezko w 10... Wasz glowny problem to nie dopowiedzenia widze sytuacje ktora was oddalila zla decyzja inne osoby trzecie oraz jakas inna kobiota w twoim otoczeniu nie wiem zona? Nazeczona? W kartach widze ze ta mloda kobieta o ktorej stale myslisz cie kocha I teskni z daleka wspomina. Chciala by cie ujrzec znow. Nie miej obaw i ten mur ktory cie blokuje. Jest to nie potrzebne tylko przedluzasz wasz czas bo wiedz ze ona czeka na kontakt na mile slowo. Pozdrawiam

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Co z tym tematem..

Gość gość
Up

Gość gość
Jestem szatynem, brązowe oczy, średni wzrost..

Gość gość
I to ja już tam nie pracuje, nie ona

Gość gość
I nie bylo innej kobiety, to u niej był inny facet

Gość gość
Naprawdę jesteś wróżką czy robisz mnie w balona?

Gość gość
To ze ci wroze to moje dobre checi oraz intencje. Akurat mam wene i nie kazda wrozka jest zla jak tu bylo okreslane przy okazji chcialam ci pomuc. Wiec masz wybor

Gość gość
Ok, chciałem się tylko upewnić bo nie wiadomo na tym forum nic. Mam nadzieję że to prawda

Gość gość
Prawda, prawda wiec I tak ja spotkasz jeszcze raz na swojej drodze dobrze by bylo gdybys tez temu do pomogl :-)

Gość gość
Wróżki wyżej a mi mogłabyś postawić karty czy jest ktoś zainteresowany mną i kto? I czy on wroci? (Kolega) Kasia;)

Gość gość
Szczęściu trzeba pomóc a nie czekać bo może Cię ominąć a chyba tego nie chcesz...

Gość gość
Autorze jestes fajtlapa. My lubimy przebojowych :)

Gość gość
Mam nadzieję że spotkam. W takim razie w czerwcu napiszę czy to prawda. Pierwsza część wróżby bardzo trafna.

Gość gość
Porozmawiaj z ta kobieta i wtedy okaże sie czy te wróżki mają rację czy nie. Przecież nie jednej osobie się nie sprawdzily wrozby, nie znasz takich przypadków? Nie można ślepo wierzyć we wróżki bo można sobie spaprac życie.

Gość gość
Racja

Gość gość
Jeśli ta osoba, która tu wróżyla jest jeszcze, to dzięki pocieszyłaś mnie, bo byłem tym bardzo zdołowany

Gość gość
xchłopie jak nie nawiazuje z toba kontaktu to znazy ze wrózjaa miala racja zakochana kobieta zawsze nzajdzie pretekst a jak wolala innego faceta,czego oczekujsz ?wez sie w garsc nie tylko ona jest sliczna bo wiem ze o to ci chodzi o jej urode wam facetom powinno byc latwiej zapomniec nie ona jednba sliczna zgrabna a tau roda za ktora szalejsz szybko minie o ile juz nie mineła

Gość gość
Spadaj, mi nie chodzi o urode. Jest ładna ale poza tym kocham jej wnętrze

Gość gość
Na niby gdyby ładna nie była nigdy bys tego wnetrza nie zobaczył,moja rada poszukaj kobiety o takim samym typie urody jaki ona ma i ktora Cie ze chce a najlepiej zeby była mlo0dsza i nie wmawiaj mi ze kcoihasz jej wnetrze jestes facetem i biologia Cie stworzyla bys kochal ciało i iuroda znajdz kobiete z taka figora i podobna twarza tylko młodsza wtedy oszalejesz dla niej i zapomniej o tamtej zobaczysz pomoze tylko musi Cie zechciec zebys znow nie mial tego samegopamietaj szukaj takiej i wyleczysz sie z tego.

Gość gość
Stary hja tez to mialemn znalazlem kobietke jeszcze ladniejsza i zapomnialem o bylej tez myslalem ze ja kcoham kochałem jej urode i tez myslalem ze kocham jej wnetrze teraz wiem ze kcohalem cialo tylko jej teraz tez kocham jak minie jej uroda to ja zostawie nie bede sie meczyl jestem facetem i potrzebuje seksownej laski do milosci ty tez

Gość gość
Dzięki za rade, ale nie skorzystam. Najpierw muszę z nią wyjaśnić

Gość gość
Nie skorzystasz ale wiesz ze to by zmienilo po co wyjasniac ona i tak sie zestarzeje daj se spokoj z nia poszukaj takiej samej albo seksowniejszej laski ona i tak cie nie chce bo by sama sie odezwala

Gość gość
Nic o niej nie wiesz, ani o mnie

Gość gość
chłpie ona sie wkrotce ze starzeje nie chce Cie ze chce dopiero jak bedzie stara gruba i brzydka jestes dla niej takim hm rezerwa teraz ma powodzenie ma Cie gdzies az nie bedzie stara i brzydka daj sobie z nia spokoj moze juz zaczyna brzydnac poszukaj mlodej slicznej laski twoja milosc do niej wygasnie jak sie zacznie starzec brzydnac i warto chłopie?