Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozerwana cipka i o***t po porodzie. A wszystkie pisza ze nic tam na dole sie ni

Polecane posty

Gość gość
Poza tym odniosłam wrażenie, że temat założyła jedna z tych nielicznych tutaj (bo psychicznych osób), którą niby bawią te prowokacje o matkach. Później niby nabija się z koleżankami/chłopakiem lub odczuwa pretekst żeby pisać o wyższości cc i sraniu pod siebie. Jakie wypowiedzi i tematy, takie forum. Aż strach pomyśleć jacy ludzie. ;)

Gość gość
tylko że wy nie bierzecie predyspozycji genetycznych kochani czyli tego co mamy w genach ja znam dziewczynę urodziła 4 dzieci nie popękała nigdy zawsze miała ochronę krocza potem gin zabieg jakieś kulki nosiła ćwiczyła dziś razem chodzimy na siłownie A ja właśnie po jednym się rozpadłam właśnie dochodzę do siebie po operacji :-o JEJ cała rodzina to takie kobiety rodzą i nic im się z tego nie robi A moja całą rodzina jedno dziecko i potem powikłania choroby i zabiegi Tak że nie ma co każda dupa inną ma historię

Gość gość
No niestety to nie zadna prowokacja. Ciekawe, czy bys tak mowila, gdyby Tobie się to przytrafiło. Juz nigdy mnie nikt nie zmusi do rodzenia naturalnie. I nie chodzi o meza, ale o moj wlasny komfort. A to o sraniu to nie ja pisalam. z tym akurat problemu nie mam. Autorka.

Gość gość
Osobiście uważam ze CC jest lepsze choć nie rodziłam ale moja matka miała ja w '79 roku gdzie wiadomo nie robili na życzenie. I alergii ani nic takiego nie mam. Za to babcia po 3 porodach ma wypadająca pochwę. Możliwe ze zle rodziła, ze parła wtedy kiedy nie trzeba było i odwrotnie, często podstawa jest doskonała położna i jej wskazówki. Mam koleżanki po SN i nie maja żadnych problemow, z seksem tez nie.

Gość gość
gość dziś o Boze, wspolczuje Ci i zycze zdrowia.

Gość gość
Ja rodziłam sn- dziecko 4 kg. Nie byłam nacięta, tylko rozcięta. Czułam się jak świnia rozcięta na pół. Minęło 11 miesięcy, a tyłek mnie boli cały czas. Tam siebie nie poznaję. Nawet nie potrafię określić czy trzymam mocz czy też nie. Seks- 0 przyjemności. Dziecko i tak urodziłam za pomocą próżniociągu. Efekt- rehabilituje je od 8 miesięcy. Nigdy więcej porodów. Gdybym wiedziała, że tak będzie to zadbałabym o cesarkę.

Gość gość
Boże dziewczyny współczuję wam ja rodziłam dzieci normalnie i nie mam żadnych problemów nigdy nie miałam

Gość gość
Co za bzdury! Wiadomo,ze czesc porodow wiaze sie z rozmwaitymi sytuacjami czy nawet czasem komplikacjami , akobiety, ktore to przeszly, pisza o tym. Ale u wiekszosci nic sie nie działo, wiec nie czuja potrzeby ,zeby np zakladac o tym temat. U mnie i u osób w ojej rodzinie nic takiego sie nie zdarzyło, nikogo nie porozrywałao. Dodam,ze nacinanie ( i to w pewnym okresie w Polsce rutynowe, nie wiem, jak jest teraz po sporo czasu uplynelo od moich porodów)to stosunkowo niedawny pomysł, przez wieki rodzilo sie bez tego. . Dodam, ze kolezanka wlasnie rodzila w UK, nikt jej nie nacinal, bo to sie stosuje w ostatecznosci, nie porozrywana, wszystko ok.

Gość gość
gość dziś Ale niech nie pisza bzdur , ze cipka po kazdym kolejnym porodzie jest jak u dziewicy...

Gość gość
To zależy od cipki. Moja po dwóch porodach jest fajna. :D

Gość gość
Ciekawe czy twój stary myśli tak samo

Gość gość
Stary laduje w jedrna cipke na boku, a rozklapiocha mu sluzy tylko do rodzenia potomstwa :D

Gość gość
13 06 ile masz lat ?

Gość gość
Tak sobie tłumacz. Mam ładną bułeczkę, a seks sprawia nam satysfakcję. Nie wyglądam na mamę dwójki dzieci. Może to geny, skoro wy macie dziwne po porodzie :D