Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkiego najlepszego Żabko :(

Polecane posty

Gość gość
Wiem, żabko że moje zachowanie jest dość dziwne ale w końcu zrozum mnie, kiedyś zostałem zgwałcony przez bandę goryli w zoo i przez to mam ropne wrzody w miejscach intymnych, oraz wodogłowie ostatnio zauważyłem też u siebie zajęczą wargę moja frustracja w kierunku kobiet rośnie w raz z rosnącą liczbą nowych wrzodów:( nie proszę o wybaczenie lecz o zrozumienie mojej jakże ciężkiej życiowej sytuacji :( smutno mi :(

Gość gość
Wiem, żabko że moje zachowanie jest dość dziwne ale w końcu zrozum mnie, kiedyś zostałem zgwałcony przez bandę goryli w zoo i przez to mam ropne wrzody w miejscach intymnych, oraz wodogłowie ostatnio zauważyłem też u siebie zajęczą wargę moja frustracja w kierunku kobiet rośnie w raz z rosnącą liczbą nowych wrzodów :( nie proszę o wybaczenie lecz o zrozumienie mojej jakże ciężkiej życiowej sytuacji :( smutno mi :(

Gość gość
wybaczam Ci :) powinieneś zaopatrzyć się w pompy odwadniające z Leroy Merlin

Gość gość
jeżeli przedmiot tonie w wodzie to ma gęstość większą czy mniejszą od wody?

Gość gość
śmieszny jesteś gościu przerżnięty przez małpy :D na pewno nie jesteś autorem,na bank

Gość gość
00.50 ja to bym na Twoim miejscu nawet z domu nie wychodziła.tragedia normalnie.*

Gość gość
spoko

Gość gość
dziękuję za "miłe" potraktowanie, mimo wszystko życzę wesołych świąt

Gość gość
co?????????????????????????????? do kurwy nędzy to chyba sobie teraz jaja ze mnie robisz albo jesteś bezczelna!!!!!!!!Ja potraktowałem????No,nie!

Gość gość
To ty masz mnie w dupie,nie ja?Bez słowa znikasz,weź ogarnij się i bądź z nim szczęśliwa!!!A mnie daj spokój! :(

Gość gość
Ja pierdole,nie mogę,na amaile odpowiada a jak człowiek się martwi,że coś się stało,to nawet nie zajrzy,tylko ma w dupie,no nie,ja ją ,,miło"potraktowałem!Weź wsadz sobie,życzenia :( !

Gość gość
Księżna Daisy się obudziła :(

Gość gość
o co Ci chodzi? z kim mam być szczęśliwa? naprawdę nie wiem o czym napisałeś:( nie zniknęłam, tylko jutro są święta i coś trzeba co nieco przygotować:( nie zniknęłam:(

Gość gość
dobrze, wsadzę sobie życzenia

Gość gość
Weź mnie nie nakręcaj,od wczoraj?Dałaś pokaz obojętności i ignorancji,maiłaś taki plan czy ci tak wyszło,i co rozmyśliłaś się?A na a-maila od Pana Nikt, to i czas i chęci były odpisać....nic nie chcę od ciebie,już nic :(

Gość gość
o co Ci chodzi? naprawdę masz jakiś dziś atak czy co? w ogóle nie wiem o co się na mnie złościsz i jeszcze z kimś mam być szczęśliwa tylko że nawet nie wiem z kim:(

Gość gość
i jbc u mnie też są jutro święta

Gość gość
co się działo od wczoraj? teraz są Święta nie było mnie na @ i naprawdę na początku nie wiedziałam kto napisał do mnie @ nie wiem Ty chyba masz jakieś ataki raz jesteś osobą miłą a raz zamieniasz się w kogoś innego, chorujesz na coś czy co..

Gość gość
nic już nic,tak mam atak od wczoraj martwię się,że coś ci się stało,że coś ci zrobił,albo wylądowałaś w szpitalu przez jakieś komplikacje po zabiegu,ale ty masz to w dupie,ciężko ci choć zajrzeć i przeczytać,abym wiedział że jest ok :( ! Ciężko!Tak mam atak,że od wczoraj żołądek mnie napierdala z nerwów,ale co cię to moze obchodzić,ciebie ludzie nie interesują :(

Gość gość
tak, ale kobiety z tego co wiem to teraz siedzą w kuchni i gotują!!! a mężczyźni nie muszą teraz stać nad garami!!!

Gość gość
weź idź już zajmij się rodziną :( ja się zajmę moim zdrowiem sam!Dzięki za diagnozę,wiesz,nie myślałem,że coś się zmieniłaś od tamtych czasów...ale nie nadal ludzi którzy dobrze ci życzą i martwią się o ciebie wasz głęboko w ....

Gość gość
no to fajnie,że tak to widzisz,to widać nie jestem facetem,bo też robię to co kobieta :( dzięki

Gość gość
z nikim się w ogóle nie spotykam, kompletnie z nikim, przepraszam że wczoraj nie zajrzałam na @ ale całe dnie spędzam teraz na gotowaniu dziś tylko na chwilę zajrzałam, szkoda że się tak szybko denerwujesz, wszystko znowu polikwidowałeś:( widzę bylibyśmy super małżeństwem w sekundę wszystko likwidujesz i się szybko denerwujesz:(

Gość gość
bo myślałem,że tak chcesz :( bałem się o ciebie,a potem....się upewniłem,że u ciebie wszystko ok,tylko po prostu już ci się znudziło i tyle.... :( tyle

Gość gość
myślałam że to Ty nie jesteś mną wcale zainteresowany bo zbliżają się Święta i się nie odzywasz bo spędzasz czas z rodziną na przygotowaniu się do Świąt, nigdy nie miałam w d***e ludzi których obchodziłam a wręcz przeciwnie:( masakra te niedomówienia w wirtualnym świecie:(

Gość gość
nie znudziło mi się:( szkoda że znowu wszystko polikwidowałeś:( i że tak szybko się denerwujesz:(

Gość gość
nie...to nie niedomówienia,napisałaś mi kiedyś,że jak nie będziesz czytała na fb tego co napisałem,to znaczy,że coś ci się stało :( dwa dni,,,,dwa dni,,,,myślałem o najgorszym :( :( :(