Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grzybica paznokcia jak tego sie pozbyc ?

Polecane posty

Gość gość

na paznokciu na dyzym palcu lewej stopy mam brzydki paznokiec a zaczelo sie nie winnie. kiedys zahaczylam paznokciem w niewygodnych butach i cos tam sie porobilo ze grzyb go zaatakowal. pytanie jak sie to cholerstwo leczy ? moczenie stopy w wodzie z occtem nie pomaga.

Gość gość
Są takie specjalne "lakiery" na grzybicę paznokci do kupienia w aptece. Obojętnie Scholl czy inna firma bo wszystkie są drogie. Kuracja trwa dość długo, niektóre smaruje się codziennie, inne raz na tydzien w zaleznosci od produktu. Ale faktycznie pomagają, wiem bo sama kiedyś używałam jakiegoś zaleconego przez lekarza, nie pamietam jaki ale nie był na receptę. Najlepiej zapytać w aptece.

Gość gość
czyli sa skuteczne ?

Gość gość
Tak, są skuteczne. Obojętnie jaka firma bo w wiekszosci mają podobne składy działające pewnie na większość rodzajów grzyba atakującego paznokcie. Tylko jak mówię, kuracja trwa zwykle długo ale jak już teraz zaczniesz to do lata pozbędziesz się tego paskudztwa :)

Gość Malvinna54
Również zmagałam się z tym problemem i pomogły mi właśnie takie lakiery. Teraz już mogę nareszcie zrobić sobie swoje ukochane hybrydy. Zaopatrzę się tylko w zestaw lakierów http://www.neonail.pl/katalog/zele-hybrydowe-uv/ i zabieram się do działania :)

Gość gość
Wierzysz w Boga?Obejrzyj sobie najnowszy odcinek Dotyk Boga ..chyba odc.86 .Pozdrawiam.s

Gość gość
Płyn do płukania ust.

Gość gość
Grzybicę paznokci jest bardzo ciężko pokonać. Ja sama nie dawałam rady. Profesjonalną pomoc otrzymałam dopiero w gabinecie www.zdrowe-stopy.com we Wrocławiu. Jeżeli jesteście z tych okolic i chcecie zadbać o swoje stopy to polecam wam się do nich zgłosić.