Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stare panny współczuje wam że nikt was nie chce

Polecane posty

Gość gość

bo już nikogo nie znajdziecie, chyba że jakichś wyrzutków społecznych na siłe. wartościowi i zaradni faceci i tak wybiorą te młodsze i piękniejsze. w sumie to szkoda mi was. pogodziłyście sie z tą myśla? czy nadal gryziecie kołdrę wieczorem?

Gość gość
Jeszcze nie jestem taka stara, żeby mnie nikt nie chciał. Ale nie potrafię z kimś być.

Gość gość
tak sobie tłumacz

Gość gość
Jejku nie przejmuj się tak i nie płacz nad nami starymi pannami. :-) A i nie wiem po co mam gryźdź kołdrę, to na coś pomaga? :-D

Gość gość
17:29 po pierwsze to gryźć a nie gryźdź o.O a po drugie naucz sie ortografii to może jakiś wyrzutek Cie w końcu zechce :)

Gość gość
Gryźć ;-) oczywiście

Gość gość
O chyba temat zalozyla jakas stara panna skoro tak doskonale jest obeznana w tych sprawach.

Gość gość
17:31 jakiś wyrzutek? Masz na myśli siebie :-P oczywiście.

Gość gość
no zgadzam się, już to wiele razy mówiłem ale jako facet w życiu bym sie nie brał za starą panne, przecież to świadczy o tym że nieźle musi z nią być coś nie tak, że nikt jej do tego czasu nie zechciał. przekichane mają, ale nadzieja umiera ostatnia :) jak ktoś rzuca hasło stara panna to pierwsze co mi przychodzi do głowy to zwiędnięty kwiat, ktos też tak ma?

Gość gość
Raczej temat założył jakiś stary kawaler :-D

Gość gość
gość dziś tak sobie tłumacz x nie muszę sobie tłumaczyć, bo widzę tych chłopców po maturze, którzy się do mnie ślinią i robią słodkie oczka. Nie mam jeszcze 30-tki, mam fajną figurę, ładną buzię i dużo pieniędzy :) Naprawdę, gdybym chciała, mogłabym mieć jeszcze fajnego faceta w odpowiednim wieku. Ale dla jednej kiełbasy nie będę brała całego wieprza do domu :)

Gość gość
to ja jesem autorką ;p i nie, nie jestem starą panną, mam 20 lat ale widzę co sie dzieje ;p szkoda mi tych wszystkich zdesperowanych panien 28- 30+ ;p zauważyłam, że w moim środowisku (studiuje medycyne) najwięcej starych panien to są jakieś asystentki na zajęciach, po studiach, juz maja prace i zatraciły sie w tej całej nauce i pogonii za karierą, a teraz siedzą same ;p nie popełnię ich błędu

Gość gość
A ja wam współczuję że jesteście ze swoimi facetami z przyzwyczajenia.

Gość gość
Temat założył stary kawaler którego stara panna olała :D :)

Gość gość
17:33 Strasznie dużo czasu poświęcasz na to myślenie o starych pannach, to jakiś rodzaj fetyszu czy jak?:-P

Gość gość
już czekam na odzew wszystkich starych panien, jakie to one nie są piękne, ładne, zgrabne i powabne xd hahah prosze was, przestańcie :) i najlepszy argument 'jestem starą panna ALE Z WYBORU' xd

Gość gość
Autorko masz już 20 lat, no to musisz się pospieszyć, niewiele masz czasu. Dałaś już na zapowiedzi, a w ogóle to masz już narzeczonego? :-D

Gość gość
autorze tak cie doooopa boli ?

Gość gość
no mam 20 lat i szczerze wam powiem, ze jak widzę wszystkie te stare panny to aż zaczynam sie sama o siebie dbać ;p bo wiadomo, to że teraz mam chłopaka, nie znaczy że będę go już miała na zawsze, możemy być ze sobą nawet i 8 lat, i zerwiemy i bum mam 28 i jestem starą panna ;p ALE NIE DOPUSZCZE DO TEGO, NIE CHCE BYĆ TAK ŻAŁOSNA

Gość gość
Nic na siłę , jak nikogo nie znajdę odpowiedniego to będę sama. Ale faktem jest że brzydka i zwiędnięta nie jestem więc zawsze ktoś się stara koło mnie, zawsze widzę zainteresowanie płcią przeciwną , nie jest źle :)

Gość gość
to skoro kręcą sie koło Ciebie, to czemu nadal jesteś sama? czekasz na księcia na białym koniu, najlepiej z workiem $$ zarzuconym na plecy? XDDD

Gość gość
No to zostane sama, no i co z tego a na sile niebede szukac tylko po to zeby miec obraczke na palcu. Po 30 szuka sie faceta w necie, bo na imprezie to sa same malolaty ,chude dz/i/w/k/i z ojscydydkami.

Gość gość
eh no wiecie, przepraszam tak jakoś wróciłam z siłowni, zjadłam obiad i stwierdziłam, że zamiast wkurzać chłopaka to powkurzam stare panny na kafeterii :D

Gość gość
w internecie nikogo nie znajdziesz... na wszystkich portalach randkowych to sami zdesperowani albo nastawieni typowo na seks. tam to może 1/1000 znajdzie sie wartościowy

Gość gość
Nie żałuj, nie współczuj, nie kpij,nie wyśmiewaj, bo to samo cie spotka.

Gość gość
Bierz się szybko za tego chłopaka. Pamiętaj, że można ze sobą "chodzić" jakieś 2 lata, a potem już czas na poważne deklaracje. Ślub, wesele, dzieci, wiadomo.

Gość gość
Wam się naprawdę wydaje, że każda kobieta MUSI CHCIEĆ faceta czy męża? Serio?

Gość gość
wiem, własnie w głębi duszy czuje że czeka mnie życie starej panny dlatego szukam jakichś porad jak do tego nie dopuścić :D

Gość gość
Toz mowie,ze temat zalozyla stara panna,ale czyms musi dowartosciowac sie na kafe bo z takim chamskim usposobieniem to raczej zaden normalny facet jej nie chce.

Gość gość
Stara nie jestem bo 32 to raczej młodość choć najmłodsza już nie jestem to wiem, ale to nie znaczy że od razu rzucę się Tobie autorze w ramiona. Desperatką też nie jestem. W swoim otoczeniu również widuję wielu kawalerów w tym wieku i trochę starszych więc w czym Ty autorze masz problem? Że na Ciebie stara panna nawet nie spojrzy to się nie dziwię, kto chciałby taką c*pę która wchodzi na babskie forum wylewać swoje żale.