Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzulanie nozem poharatali bialej kobiecie twarz

Polecane posty

Gość gość
To nie jedz do WIELKIEJ BRYTANII

Gość gość
Straszne! W Warszawie muzułmanów jest zatrważająco dużo, tysiącami się osiedlają, codziennie widzę zachuszczone idiotki islamskie i ich terrorystów arabskich, którzy czują się tutaj coraz pewniej. Zgroza, że też rząd do tego dopuszcza, a ludzie na ulicach nie walą ich po mordach, żeby wyjechali.

Gość gość
Oczywiście autor to chory shizofrenik, mieszkam w Warszawie i nie ma tak żadnychmuzułmanów owszem Ukraińcow jest sporo ale muzułmanów nie ma.

Gość gość
wpuścili bydło do Europy to teraz mają, durne lewaki

Gość gość
Bydło to autor, mający omamy.

Gość gość
Naprawdę w Wawie jest ich tak dużo? Miałam jechać tam z dziećmi na tydzień na wakacje ale teraz się boję

Gość gość
Na wakacje z dziećmi do Warszawy co za bzdura jakiś kretyn bzdety pisze. W Warszawie nie ma muzułmanów mieszkam i wiem, są tylko Ukraińcy.

Gość gość
Bo to są prawdziwi Bad Boye, słodkie łobuzy i kochane dranie, nie żałosne prawiki i leszcze !

Gość gość
To ja od tych wakacji, no co w tym dziwnego że chce dziecdzieciom pokazać stolicę? Mam fobie i nie chce oglądać zachuszczonych bab i tych ciemnych kebabow, z tego powodu zrezygnowałam z pracy we Francji i Niemczech. Raz w Niemczech jeszcze jeden oplul mnie jak mialam niemowlę na rękach bo mój starszy synek odepchnal jego dziecko które chciało mu zabrać zabawkę, zaraz zleciało się pełno muslimow i nikt z białych nie stanął w mojej obronie, takich agresywnych sytuacji miałam kilka, potem chyba z miesiąc nie wychodziłam z domu i zmusilam męża do powrotu do Polski.

Gość gość
To jedz z dziećmi do Warszawy, nie ma tam muzułmanów

Gość gość
Cała Ochota jest muzułmańska, codziennie przy Polach Mokotowskich mijam dziesiątki muzułmanów i muzułmanek w chustach, Szczęśliwice stają się już nie tylko chińskie, ale czarne i śniade, prawie zawsze widzę tam dżihadystów idących do meczetu i imamów. W Złotych Tarasach jest tyle ciapactwa, że niedługo będzie ich tam więcej niż białych. Podobno na linii otwockiej tysiące się osiedliło. W Ursusie widziałem dziesiątki Arabów, całe rodziny, głównie Skorosze i okolice. Na Mokotowie też są bo ich spotykam w autobusie. Kiedyś nie było na Bielanach, ale może to się zmienia. Na Saskiej Kępie są głównie afrykanie i azjaci. Na Powiślu mnóstwo ciapactwa. W BUW-ie organizowane sa spotkanie muzułmańskie, dziesiątki młodych islamistów. Wystarczy wpaść to baru obok wejścia to pewnie będzie tam tłumek. Na Nowym Świecie, tłumy rodzin muzułmańskich i grupki facetów, niektóre lokale są miejscem spotkań dla dżihadystów. W okolicach pl. Konstytucji widziałem najwięcej Arabów, bo często mają tam metę. Tam noszą nawet stroje arabskie, raz widziałem faceta z czarnym turbanem i Polkę w nikabie ze śniadymi dzieciakami.

Gość gość
No to jak jest w końcu? :(

Gość gość
Nie wspominając okolic meczetów, ten należący do terrorystów salafickich, który stanął na grobach powstańców listopadowych przy Reducie Ordona, jest najbardziej oblegany, zdaje się w piątki lub soboty są tam dziesiątki muslimów.

Gość gość
Do 18:14 oczywiście to bzdura w Warszawie nie ma muzułmanów ten co to pisze to świr powinien się leczyć.

Gość gość
Oczywiście że ten od muzułkanów to idiota w stolicy nie ma muzułmanów.

Gość gość
Przeciętny mieszkaniec Warszawy nie zwraca na nich uwagi, bo połowa jest biała, ale śniadych np. w okolicach Hali Kopińskiej jest tyle, że każdy to musi w końcu przyznać. W okolicach Dworca Centralnego musi być dziennie tysiące, bo zawsze mijam grupki ciapatych jak tam jestem. W nocy można się poczuć nieswojo, bo grupki czarnych i śniadych radośnie penetrują ulice, czasami zaczepiają dziewczyny, jak zauważyłem.

Gość gość
gość dziś Cała Ochota jest muzułmańska, codziennie przy Polach Mokotowskich mijam dziesiątki muzułmanów i muzułmanek w chustach, Szczęśliwice stają się już nie tylko chińskie, ale czarne i śniade, prawie zawsze widzę tam dżihadystów idących do meczetu i imamów. W Złotych Tarasach jest tyle ciapactwa, że niedługo będzie ich tam więcej niż białych. Podobno na linii otwockiej tysiące się osiedliło. W Ursusie widziałem dziesiątki Arabów, całe rodziny, głównie Skorosze i okolice. Na Mokotowie też są bo ich spotykam w autobusie. Kiedyś nie było na Bielanach, ale może to się zmienia. Na Saskiej Kępie są głównie afrykanie i azjaci. Na Powiślu mnóstwo ciapactwa. W BUW-ie organizowane sa spotkanie muzułmańskie, dziesiątki młodych islamistów. Wystarczy wpaść to baru obok wejścia to pewnie będzie tam tłumek. Na Nowym Świecie, tłumy rodzin muzułmańskich i grupki facetów, niektóre lokale są miejscem spotkań dla dżihadystów. W okolicach pl. Konstytucji widziałem najwięcej Arabów, bo często mają tam metę. Tam noszą nawet stroje arabskie, raz widziałem faceta z czarnym turbanem i Polkę w nikabie ze śniadymi dzieciakami. xxx CO TY ĆWOKU PYERDOLISZ !!!! Już tu c***isali że jeżeli to Ukraińców rzeczywiście slychać bo po wyglądzie nie rozpoznasz. Chodze też do Złotych Tarasów i czasami widze jakiegoś bruneta ale są w takiej ilości jak kiedyś czyli od lat. Klepiesz te bzdury bo ktoś ci placi czy jesteś rzeczywiście poważnie chory? :-D

Gość gość
Z miejsca z którego teraz piszę (BUW), widzę dwie Arabki w chustach, kilku śniadych i białych z Bliskiego Wschodu mówiących po arabsku, pojedyńczych czarnych nie liczę, bo niekoniecznie muszą być muzułmanami. To jest codzienność. Jak ktoś nie wierzy niech przyjdzie dowolnego dnia i się rozejrzy. A Złote Tarasy w sobotę i niedzielę są wyśmienite, tyle multi kulti.

Gość gość
Byłam w Sarsburgu (Austria), Monachium i w Barcelonie tam rzeczywiście są muzułmanie szczególnie w Salsburgu było zaczęsienie kobiet w burkach ale w Warszawie nie ma, a ten od muzułmanów powinien do psychiatra po nowe leki bo stare nie działają.

Gość gość
Ukraińców jest dużo, ale najwięcej można ich spotkać w autobusach, bo jadą do pracy lub z pracy, ale Arabów i Pakistańczyków, którzy nie pracują widzę dziesiątki w ciągu dnia. Marszałkowska i Jerozolimskie polecam codziennie przyjrzeć się im. Ja pracowałem z Arabami i czarnymi i doskonale ich rozróżniam, nawet białych.

Gość bydło już w warszawie
w Warszawie jest 6 meczetów, wy koorfa ślepi czy okulary potrzebujecie?

Gość gość
Nigdzie nie napisałem, że w burkach, tylko raz w nikabie widziałem, ale reszta ma hidżab, czyli chustę muzułmańką, ale nawet gdyby nie miały, to ich rozpoznam, ale niestety dzisiaj w Al. Żwirki i Wigury widziałem kilka wyłącznie w hidżabie, plus rodzina arabska. Siedzicie w domu lub w pracy, a w autobusie siedzicie wpatrzeni w smartfony to ich nie widzicie.

Gość gość
Cholera, jak to 6 meczetów, do niedawna były tylko 2!!!

Gość gość
Wwarszawie jest ponad 11tyś islamistów, gdzie oni myślisz chodzą?

Gość gość
W całej Polsce jest 5 meczetów w całej Polsce a nie w Warszawie.

Gość gość
Niestety kebabów ze śniadymi jest sporo w Warszawie, nie wiem jak ludzie mogą tam chodzić i ich finansować.

Gość gość
Feministki walcza o to by kobiety byli mordowane przez muzulmanow sprowadzanych przez lewakow

Gość gość
W każdym centrum handlowym Warszawy są kolorowi i zawsze znajdą się obłąkani, czyli czciciele złoczyńcy Mahometa, ale od kilku miesięcy jest ich z pięć razy więcej, niż było.

Gość gość
Do kebabów i ciapackich restauracji chodzą ich ziomale, teraz oni nie zginą, będą tak jak na zachodzie się finansować nawzajem. Od wczoraj, widzę jak mocno śniadzi na rowerach z pakunkiem Uber Eat jeżdżą po Warszawie, domyślam się, że właścicielem jest islamista Pakistański, który sprowadził swoich do Warszawy. Tak samo robią Chińczycy i Wietnamczycy, dlatego jest ich już 70 tysięcy.