Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bajka Tom Holownik

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze dzieci oglądają tę bajkę? To są odcinki o pojazdach. Pozwalacie to oglądać? W ogóle sprawdzacie bajki zanim je obejrzy dziecko?

Gość gość
A co ci się nie podoba w tej bajce?

Gość gość
Przez jakiś czas dziecko oglądało, a ja z doskoku - nie widziałam w tym nic złego. Z czasem zauważyłam, że lektor popełnia błędy językowe, to nie jest fajne jak małe dziecko uczy się mówić poprawnie. Ale jak usłyszałam "kurde, ten pojazd jest za ciężki" to się wkurzyłam. Jestem ciekawa, czy kogoś jeszcze to razi, czy wam nie przeszkadza takie słownictwo w bajkach.

Gość gość
Mi przeszkadza, ale w wielu bajkach jest okropne slownictwo. Kiedys wlaczylam młodemu strażników miasta,a tam teksty "ty durniu" :o

Gość gość
Co ty powiesz?! U nas "strażnicy miasta" lecą w weekend, nie słyszałam jeszcze brzydkich tekstów, ale zwrócę teraz uwagę. Za chwilę poza świnką peppą nic nie będzie do oglądania ;)

Gość gość
No wlasnie ja tez zawsze puszczalam bez obaw, a tu taki tekst. A co sadzicie o krolestwie bena i holly ?

Gość gość
Fajna bajka to kot jess na mini mini albo maly miś Kuba i luluś. To są bajki do których nie mam żadnych zastrzeżeń,a i córka je uwielbia ;);)

Gość gość
Fajne sa Max i Ruby, Puffin rock o maskonurach, pan robotka

Gość gość
A jak oceniacie "psi patrol"? I "Bob budowniczy"? Syn oszalał, szczególnie na punkcie Boba. Nie słyszałam jeszcze nic złego. Za to w "strażnikach" w jednym odcinku był tekst "ale masz głupie imię" i oczywiście dziecko potem zaczęło to powtarzać :/

Gość gość
Psi patrol wg mnie jest ok

Gość Anonimówka
Teraz od najbliżej soboty na Pulsie 2 będzie fajna bajka o tacie misiu i małym misiu którzy zyja w lesie i mają swoje przygody, Przytul Mnie - my będziemy oglądać na pewno! Chyba rano o 8.30 się zaczyna i 4 odcinki mają byc

Gość gość
W Tomie jest też niestety trochę błędów językowych :(

Gość gość
Kto jest lektorem pl? Jakis Niemiec po kursie j. pl. poziom 1? Moze Stefen Miller?