Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Da się przelamac lody ze znajmomoscia z widzenia przez np. wysłanie czegoś?

Polecane posty

Gość gość

np. jakiegoś miłego filmu lub książki? przejdzie u was? czy olejecie i tak goscia z widzenia bo nie jest waszym "znajomym"?

Gość gość
A znacie się tak zupełnie z widzenia? Gdybyście rozmawiali to mógłbyś/mogłabyś wysłać coś co w jakiś luźny sposób nawiązuje do rozmowy... Z drugiej strony, jak ktoś wydaje się ciekawy, to jakoś trzeba zagadać. :)

Gość gość
Ja zwykle zwracam uwagę Czy patrzy na mnie itp :) Jeżeli wydaje mi się ,że może być mną zainteresowany staram się dowiedzieć jak się nazywa i zapraszam do znajomych :) Staram sie wstawić coś na tablicę co mogłoby go zaintrygować ,czyli np fajne zdj itp odczekuje i piszę wiadomość np hej co tam :) Mogę prosić również o pomoc :) ? http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czy-warto-mu-cos-pisac-p_6741918

Gość gość
do czasu jak sie skończy zabawianie i dojedzie do czegos konkretnego :-P i czesc pa

Gość gość
własnie

Gość gość
Chcialabym dostac cos takiego od swojej sympatii, ktora niestety znam tylko z widzenia.

Gość gość
czemu znasz tylko z widzenia?

Gość gość
Startowy to jest dobry pomysł, taki punkt zaczepienia i może dopomoc w nawiazaniu rozmowy wyslij i zobacz co Ci Ona powie,potem moze nawiaze sie miedzy wami jakis dialog poza tym takie zachowanie jest fajne

Gość gość
23.24 najwyraźniej nie ma sposobnosci bliższego poznania i pewnie nieśmiały i pewnie mu zalezy by to niewyglądało na tani podryw:) jego pomysł mi się podoba:)

Gość gość
Dziewczyna też mogłaby się uśmiechnąć, powiedzieć cześć itd.