Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne po jednym jedynym spotkaniu?

Polecane posty

Gość gość

Widzieliśmy się jeden raz na spotkaniu. Było miło, zlapalismu fajny kontakt, facet wydawał się inteligentny i na poziomie. Jednak zaczął od razu być zajmujący, pisze codziennie setki sms, dzwoni i rozmawia godzinami. Pyta co chce dostać na urodziny, chce już rezerwować wakacje. Jak kiedyś nie odebralam telefonu bo byłam w pracy to mówił, że martwił się że mnie ktoś poderwał. Oczekuje ode mnie zaangażowania i tłumaczenia się z każdej godziny. Żeby była jasność facet nie ma 20 lat a 40. Czy to normalne?

Gość gość
Nikt prócz Was nie ma pojęcia, jak to spotkanie wyglądało.

Gość gość
Zwykle towarzyskie, zapoznanie .

Gość gość
Nie ma nic piękniejszego od ogólników.

Gość gość szarriiikkk
jeden woli ogorki,a inny ogrodnika corki...

Gość gość
jeśli facet już po pierwszej randce taki jest to musi być koszmarny będąc w związku. Pomyśl, że tak jego natarczywość i nachalność tylko by się pogłębiła. Dla mnie to przerażające i nie do zaakceptowania. Nie można aż tak kontrolować drugiej osoby. Uważaj lepiej na niego i mów wprost co o tym myślisz. Inaczej nie da Ci spokoju. To typowy toksyczny facet

Gość gość
Uważaj, skoro teraz tak Ciebie osacza, to co będzie potem...? A swoją droga odnoszę wrażenie, że facet jest troszke zdesperowany, a skoro mówisz, ze spoktanie było ok i on też odczuł, że mu pasujesz, to teraz boi się, że mu się wywiniesz, on chce mieć Ciebie już "zaklepaną" :)

Gość gość
jak dla mnie nie jest "troszkę" zdesperowany tylko bardzo. Osobiście nie cierpię takich ludzi, takie zachowanie nie jest normalne. Tak się nie da funkcjonować. Jeśli załapaliście dobry kontakt na spotkaniu i myślisz, że warto to kontynuować to najlepiej będzie porozmawiać z nim wprost o tym. Może się ogarnie

Gość gość
Spotkanie było w porządku. Ale po takim zachowaniu teraz odechciewa się następnego. Ja wszystko rozumiem, ale wydaje mi się, że są jakieś etapy znajomości. Bo teraz to musiałabym 24h wisieć na telefonie.

Gość gość
Mi też by się odechciało. W związku pewnie non stop by Cię kontrolował, zwariowałabyś od tego. Ja bym z nim poważnie porozmawiała

Gość gość
Właśnie mam taki zamiar. Dobrze, że pomogli ście mi rozwiać moje wątpliwości, że to normalne nie jest.

Gość gość szarriiikkkk
ale walicie kocoboly...zwiazek jak sama nazwa wskazuje polega na tym ze,jak rano wstajesz i parzysz kawe to wiesz co twoja ukochana chce na sniadanie...to nie jest zadna inwigilacja...to czytanie w myslach...to o czym wy piszecie to walenie sie po rogach...ale widocznie taka wasza natura! Jestem starym samotnikiem,ale zal mi was...bo ja jeszcze szczescie znajde

Gość gość
Ale my piszemy o jednym spotkaniu, a nie związku.

Gość gość szariiikkk
a od czego zaczynaja sie zwiazki...od niespotkan?!

Gość gość
Czyli rozumiem, że ja po jednym spotkaniu już jestem w związku z tym mężczyzna? :)

Gość gość z Paryża
Dzwoni i rozmawia godzinami, może jeszcze sam ze sobą?

Gość gość
To nie jest normalne taki facet to koszmar, ma sklonnosci do kontrolowania,

Gość gość
Mozna tak powiedzieć, że rozmawia sam ze sobą godzinami, bo w większości to monolog.

Gość gość
Każdego kręci lekka niedostępnosc, nawet kobiety, on wydal ci sie nie atrakcyjny bo masz go na tacy. Rob tak jak on to i jemu sie odechce.

Gość gość
Bron Boże nie podawaj mu adresu czy gdzie pracujesz bo osaczy Cie całkowicie.Pewnie zaplanował juz Waszą przyszlosc.

Gość gość
To nie jest normalne