Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Fiale

Wsp贸lne odchudzanie 2017 :) czesc 2

Polecane posty

Talajestemtrzymam kciuki musi si臋 nam uda膰. Ja od stycznia schud艂am 5 kg strasznie ma艂o ale m贸j m膮偶 mnie pociesza 偶e mog艂am te 5 kg przyty膰 gdybym si臋 nie opamietala. Dzi艣 dzie艅 przebiega dietowo i zdrowo. Na 艣niadanie szklanka maslanki. O 9.30 drugie 艣niadanie otreby na mleku z dwoma 艂y偶kami musli. Do pracy wzi臋艂am dwie kanapki chleba zbytniego z papryka i salata do tego banan. O 16.00 na obiad mam te kasz臋 mieszank臋 z kotleciki z indyka i salata z jogurtem. A na kolacje planuje dobi膰 moja maslanke. Taki plan oby wypali艂

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 kinia
Hej u mnie na sniadanie 3 kanapki z szynka i pomidorem na drugie koktajl jagodowy. Na obiad jeszcze nie mam planow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kysza
Jakobina ! Super menu na dzisiaj ! Lubi臋 gotowce :-) na pewno skorzystam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰fiale
hej hej, u mnie dobrze pod wzgledem diety i cwiczen :) Jakobinko mi sie wydaje ze Ty za male sniadania jesz. znowu dziewczyny poznikaly, szkoda, forum samo zyc nie bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marlenka2206
Hej ja w wolnej chwili podczytuje ale nie mam za bardzo czasu.Nie zawsze mam te偶 internet bo cos sie z nim dzieje.Dzi艣 by艂am z te艣ciem robi膰 drzewo woec zesz艂o nam troche.Teraz zmykam z corka na ogrod.

Udost臋pnij ten post

Hej Fiale m贸wisz 偶e ma艂e? Jak rano wstaje to nie chce mi si臋 je艣膰 dlatego jem tylko co艣. Dopiero o 9.00 jem takie prawdziwe 艣niadanie. Potem o 12.30 jem drugie. I dopiero teraz zjad艂am obiad ten co w planie. My艣lisz 偶e to ma艂o? Kurcze a ja my艣la艂am 偶e jest ok

Udost臋pnij ten post

zrobilam sobie dzisiaj wazenie i na pusty brzuszek wyszlo ladne 60.6 :D w sumie jestem z siebie zadowolona +godzina rowerku dzis a wy kiedy spawzacie swoja wage?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Baaasia
Jestem i ja, czytam w chwilach wolnego czasu, bo ciagle w pracy. Prowadz臋 w艂asn膮 dzia艂alno艣膰 i tak to niestety jest. Dietkowo w miare ok, wczoraj wprawdzie zjadlam w knajpie obiad, ale wzielam mieso z grilla i to w wersji ma艂ej dla dzieci. Juz jestem ciekawa wa偶enia.

Udost臋pnij ten post

No powiem wam 偶e bo moim obiedzie by艂am syta i na nic mnie nie ci膮gnie Dopilam si臋 dwiema szklankami maslanki naturalnej i jest ok. Woda 3 l i zaraz 膰wiczenia. Ja si臋 zd膮偶臋 po @ wi臋c ok 5 czerwca nie chce si臋 denerwowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰fiale
Jakobinko chodzi艂o mi o to ze w臋glowodany i og贸lnie wiecej obj臋to艣ciowo powinno sie je艣膰 w pierwszej po艂owie dnia. A u Ciebie to wyglada odwrotnie. Tez kiedy艣 nie mog艂am rano je艣膰, kwestia przyzwyczajenia. Moje 艣niadania sa du偶e i warto艣ciowe. Nie mia艂abym si艂y 偶y膰 po jogurcie. No ja pisa艂am ze zwaze sie 3 czerwca :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elka 42
Hej a ja w ci膮g艂ych rozjazdach. Wczoraj wroci艂am - jutro znowu wyje偶dzam. Takie tempo niestety nie sprzyja diecie -ale staram si臋 bardzo. Wracam dopiero za tydzie艅 to zwa偶e si臋 razem z Wami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Takajestem25
Ja wlasnie skonczylam porzadki. Wysprzatalam cala szafe ,w miedzy czasie 3 pralki wlaczone . Teraz raz dwa powinno wyschnac. Lepiej sie czuje , ja swoje wazenie robie dobiero na koniec miesiaca - w 艣rod臋 :) Mysle co zjesc na obiad najchetniej zjadlabym to co robie dla meza na obiad ,karkowka i ziemniaczki mlode z sosikiem :) ale to odpada :P ja cos gotowanego i ewentualnie dwa male ziemniaczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Baaaasia
hej, siedz臋 w pracy i Was podczytuj臋. wsuwam owsiank臋 na drugie 艣niadanie, na obiad b臋dzie leczo, zrobi艂am hurtem we wtorek (chude mielone, cukinia, papryka, cebula, pomidory, chilli i bazylia). Byle w pracy wytrwa膰, cho膰 teraz jako艣 wsp贸艂pracownicy nie przynosz膮 s艂odyczy, jest 艂atwiej. pogoda si臋 poprawia, oby do weekendu wytrwa艂a :)

Udost臋pnij ten post

te偶 jestem teraz na diecie i tyle artyku艂贸w si臋 naczyta艂am na ten temat, 偶e ju偶 sama nie wiem w co wierzy膰. wiadomo, nie wiesz co zadzia艂a akurat na ciebie.. teraz stwierdzi艂am, ze spr贸buje dopasowa膰 diete i 膰wiczenia do mojej figury, czyli gruszki. czy kt贸ra艣 z was ju偶 pr贸bowa艂a takiej diety? ja chc臋 spr贸bowa膰 od przeczytania tego artyku艂u: http://www.biomedical.pl/uroda/figura-gruszki-6585.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emily30
Witam, ch臋tnie do艂膮cz臋 do tego forum. Mam do zrzucenia oko艂o 15 kg, wiem 偶e w grupie jest 艂atwiej dlatego b臋d臋 wdzi臋czna jezeli mnie przygarniecie do swojego grona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Takajestem25
Emily30 Witam cie serdecznie ,milo ze jestes z nami :) w kupie sila ,ale w tej kupie musi byc wzajemna zyczliwosc ,szczerosc i wsparcie inaczej sily nie bedzie ;) bedziemy cie dopingowac . Od jakiej wagi zaczynasz ? Czy masz juz jakas konkretna diete w planie np 5 posilkow dziennie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Takajestem25
Ja dziewczyny mam brzuch jak balon @ niestety mnie dopadlo to co zawsze co miesiac . Ale jest az tak zle pokusilam sie i weszlam ba wage ,musze sie wziasc dzis u mamy sobie pozwolilam na mega dawke curkow.ostatnio wogole przez te nerwy i wydarzenia nie ciekawe odbija sie to na mojej walce z dieta niestety,nie moge sie poddac bo wiem ze wtedy leze i jest koniec ze mna . Sama musze sobie pomoc bo takie odkladanie na pozniej to najgorsze co moze byc ja juz od 8 lat mowilam ze chce schudnac na poczatku bylo to 5 kg a potem bylo na przyszly miesiac itp odkladane az do dzis a teraz z tego 5kg zrobilo sie .... nawet nie wspominam ;P takze nie ma co odkladac tego na pozniej. Wiadomo sa chwile slabosci dzien dwa ale potem caly miesiac trzeba walczyc .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochane kobietki powtarzam si臋. Ale 艂atwo wprowadzi膰 tak膮 regularno艣膰 codziennie i jej si臋 trzyma膰. U mnie tym sposobem spadek wagi 4kg od 11 maja. 1) S艂odycze omijamy du偶ym ko艂em (max. jeden cukierek i to rano) - Ciasta zero, bo to najgorsze w臋gle. 2) Sen 8 godzin 3) Woda - staramy si臋 1/2 szklanki co godzin臋. 4) Posi艂ki zjadamy jak jeste艣my g艂odni (u mnie to 8,11,14,17) Jemy ma艂o poprzedzaj膮c posi艂ek 1/2 do 3/4 szklanki wody. Do po艂udnia o 8.00 i 11.00 jemy posi艂ki owocowe lub owocowo-nabia艂owe. Obiad 14.00 mi臋sno-warzywny 17.00 kolacja warzywno-nabia艂owa 5) 膯wiczenia Rano gimnastyka 20 minut ok.6.20. oraz Bieganie 30 minut ko艂o 20.00. spa膰 k艂adziemy si臋 max o 21.10 GWARANTUJ臉 min. 6kg w miesi膮c przez pierwsze 2 miesi膮ce. Po odchudzaniu rezygnujemy tylko z biegania reszta pozostaje, bo efekt jojo murowany. Albo jemy normalnie bez s艂odyczy i biegamy

Udost臋pnij ten post

hej emily30, napisz cos o swoich planach na diete ja czekam@ i poki co czuje sie okropnie, wrocilam wczoraj z wycieczki do innego miasta, gdzie caly dzien spedzilam na nogach, wiec tez pozwolilam sobie na wiecej :> dzisiaj nie mam juz sily na nic poza lezeniem, a jeszcze nauka :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze jedno do tego powy偶ej. To nie jest reklama, ale naprawd臋 u艂atwia mi odchudzanie. Teraz kupi艂em i jestem zachwycony prostot膮 i szybko艣ci膮 robinia koktajli owocowych, warzywnych, same lub z jogurtem lub serem. Nie trzeba my膰 naczy艅, bo ta butelka (bidon) w kt贸rej robi臋 zabieram ze sob膮 do pracy i z niej jem, popijam. Obejrzyjcie sobie na youtube . No tak ma nie by膰 reklama, ale jak to wple艣膰. Dobra nie poka偶臋 konkretnej oferty, ale napisz臋 Blender Russell Hobbs 21350-56 z dwoma bidonami. Obieram np. pomara艅cz臋, cytryn臋 i banana. Wszystkie na raz si臋 nie zmieszcz膮, wi臋c po trochu i miksuj臋 z ca艂ych owoc贸w. Poranny koktajl super. To samo mo偶na wrzuci膰 pomidora i ser + jogurt. Rewelacja szybko i do tego do mycia jest tylko pokrywka z no偶ami, a potem butelka jak z niej wypijemy sok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny nie katujcie si臋 dietami. Nie ma diety CUD. Trzeba si臋 wi臋cej rusza膰, troch臋 mniej je艣膰. I nie oczekujcie szybkiego spadku wagi. Pierwsze widoczne, trwa艂e efekty to min. 3 tygodnie wysi艂ku. Pami臋tajcie, 偶e nadwag臋 nabywa si臋 latami, wi臋c schudn膮膰 nie mo偶na w tydzie艅, miesi膮c. Nale偶y popracowa膰 min. 3 miesi膮ce, aby efekt by艂 trwa艂y i aby by膰 usatysfakcjonowanym. Na pocz膮tku waga schodzi szybko. W 2/3 to dowodnienei, ale tak d艂ugim czasie nale偶y liczy膰 na spadek rz臋du max 150gram dziennie. Czyli 3 mies. x 30 dni = 90 dni x 150 gram = ok.13 kg na kwarta艂 trwa艂ego spadku wagi. Tak jak pisa艂em kupcie sobie blender w kt贸rym mo偶na szybko i zdrowo zrobi膰 zapychaj膮ce koktajle owocowe lub warzywne z nabia艂em i nie jedzcie s艂odyczy, a tym bardziej ciast. Do tego dobry sen 8-9 godzin i bieganie, 膰wiczenia, wysi艂ek. Innej drogi nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak wy偶ej zn贸w si臋 powt贸rz臋 Kochane kobietki powtarzam si臋. Ale 艂atwo wprowadzi膰 tak膮 regularno艣膰 codziennie i jej si臋 trzyma膰. U mnie tym sposobem spadek wagi 4kg od 11 maja. 1) S艂odycze omijamy du偶ym ko艂em (max. jeden cukierek i to rano) - Ciasta zero, bo to najgorsze w臋gle. 2) Sen 8 godzin 3) Woda - staramy si臋 1/2 szklanki co godzin臋. 4) Posi艂ki zjadamy jak jeste艣my g艂odni (u mnie to 8,11,14,17) Jemy ma艂o poprzedzaj膮c posi艂ek 1/2 do 3/4 szklanki wody. Do po艂udnia o 8.00 i 11.00 jemy posi艂ki owocowe lub owocowo-nabia艂owe. Obiad 14.00 mi臋sno-warzywny 17.00 kolacja warzywno-nabia艂owa 5) 膯wiczenia Rano gimnastyka 20 minut ok.6.20. oraz Bieganie 30 minut ko艂o 20.00. spa膰 k艂adziemy si臋 max o 21.10 GWARANTUJ臉 min. 6kg w miesi膮c przez pierwsze 2 miesi膮ce. Po odchudzaniu rezygnujemy tylko z biegania reszta pozostaje, bo efekt jojo murowany. Albo jemy normalnie bez s艂odyczy i biegamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakobina
Hejka u mnie wszystko ok. @ przysz艂a wcze艣niej wi臋c zd膮偶臋 si臋 z wami w dzie艅 dziecka. Nie spodziewam si臋 cud贸w no ale jaki艣 spadek pewnie b臋dzie cho膰 nie b臋dzie to ju偶 osi膮gni臋te wcze艣niej 94. No niestety pop艂yn膮膰 na 艣wi臋tach ci膮gle si臋 to do maj贸wka a teraz trzymam si臋 ju偶 2 tygodnie. Dzi艣 by艂 gril urodzinowy mojego ojczyma by艂 ma艂y kawa艂ek tortu ale jak na @ i imprez臋 to i tak dobrze. Du偶o ruchu du偶o wody i do przodu.

Udost臋pnij ten post

Hej jestem i ja tylko brak mi czasu na wszystko.Nie mam jak poczyta膰 wcze艣niejsYch kom. U mnie ostatnio du偶o si臋 dzia艂o.Znalaz艂am prace w sklepie ale by艂am tylko jeden dzie艅 bo dowiedzia艂am si臋 ,偶e oraca jest po 10-12 godz dziennie a ja nie zostawie tyle dziecka z te艣ciami bo wysz艂o by na to,偶e prawie wcale jej widywa膰 ni bede.Ona te偶 raczej po tym jednym dniu strasznie zareagowa艂a.kolejnego dnia nie schodzi艂a mi z rak wcale abym jej tylko nie uciek艂a.Tak woec na razie jednak musze soaoswa膰 z prac膮 a偶 ona jeszcze podro艣niw i zacznie wiecej rozumie膰. Doetowo te偶 ro偶nie bywa艂o bo bywa艂o,偶e nie mia艂am kiedy zje艣膰 i jad艂am pierwszy poai艂ek po 8 godz i wtedy nadrabia艂am. Wagowo jednak ok bo juz sie kontrolowalam.53.9 kg przed okresem wiec nie jest 藕le. Mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

Hej ja.obudzilam si臋 zasmarkana, z kaszle i z chrypa boli mnie gard艂o i wogole czuje si臋 fatalnie. Czy mo偶na si臋 przezi臋bienie w tak膮 pogod臋? To chyba tylko mnie si臋 mo偶e przytrafi膰. Dzi艣 odpoczywam musz臋 si臋 pozbierac na jutro do pracy. Mi艂ej niedzieli

Udost臋pnij ten post

wracam wlasnie po basenie i przeplynietych 2km :) jeszcze dzisiaj moze wybiore sie na rower, bo nie wytrzymam przy taaakiej pogodzie zauwazam w sobie ostatnio taki problem, poniewaz kiedys palilam dosyc regularnie, a obecnie praktycznie calkiem ograniczylam nikotyne, ale po duzym wysilku fizycznym strasznie przychodzi mi na nia ochota :( szkoda mi jednak zaprzepaszczac juz troche wyrobionej kondycji :D

Udost臋pnij ten post

Hej hej u mnie nad jeziorami nie by艂o gdzie palca w艂o偶y膰 tak du偶o ludzi. Woda ciep艂a mo偶na p艂ywa膰. Dzi艣 dzie艅 super du偶o ruchu wody i ma艂o jedzenia. Dobranoc

Udost臋pnij ten post

hej! w weekend mia艂am ci臋偶ko. Najpierw sympozjum zawodowe i mn贸stwo pysznych przek膮sek, a nast臋pnie urodziny m臋偶a, tort bezowy i lazania :) musz臋 przyzna膰, 偶e posz艂o mi nawet nie藕le, cho膰 tort zjad艂am ;/ teraz dwa dni oczyszczania, 偶eby do wa偶enia by艂o ok. x ostatnio waga d艂ugo u mnie stoi, ale rozmawia艂am z lekarzem i powiedzia艂, 偶e przy lekach, kt贸re bior臋, to dla niego du偶ym zdziwieniem jest, 偶e nie tyj臋. Wi臋c sta艂膮 wag臋 poczytuj臋 jako m贸j ma艂y sukces :D x ko艅cz臋 z wykupion膮 diet膮, teraz b臋d臋 korzysta膰 ze starych jad艂ospis贸w, zobaczymy jak mi, trzymajcie kciuki!

Udost臋pnij ten post