Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta hcg kilka dni po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Beta hcg robiona 20 dnia cyklu przy cyklach 28/32 wyniosła 2.5. Jest się czego obawiać? Ginekolog powiedział że to wyklucza ciaze a macica wygląda jak tuż po miesiaczce. Skąd taki wzrost bety? Zawsze miałam mniej niż 0.1 a tu nagle 2.5. Czytałam inne fora gdzie dziewczynom z 1.2 beta hcg wzrastała po czasie i była książkowo ciążowa. Martwi mnie to, bo beta jest wykrywalna przy nowotworach. Moja mama miała nowotwór szyjki macicy. Ja mam te 2.5- w 20 dniu cyklu a na usg nic nie wskazuje na ciaze. Beta hcg zlecone zostało przez cyste na jajniku która pękła sama. Ale gin powiedział że czysta nie wytwarza beta hcg. Więc dlaczego zawsze miałam 0.1 a teraz nagle 2.5 i to od 2 do 7 dni po stosunku?????

Gość gość
zarazil cie partner kiła

Gość gość
to nie uprawiaj seksu to nie bedziesz miala problemu

Gość gość
Same dzieciaki tutaj. Do książek i nauki lub do życia towarzyskiego o ile takie posiadacie!!!!!

Gość gość
Do nauki, a nie seksy uprawiać

Dziewczyny jak dzieje się, coś takiego to nie czekamy tylko działamy. Na początek poczytaj coś na dobrych stronach z opracowaniami medycznymi np. https://drwenerolog.pl/choroby/kila. Zrób testy PCR przebadaj się. Choroby tego typu niosą wiele komplikacji nie ma co czekać, aż rozwiną się w coś znacznie gorszego.