Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILLAMASQUA

Polecane posty

Gość gość
Szwecja obecnie jest światową stolicą gwałtu. Ludność tego kraju powiększyła się o 18% dzięki napływowi imigrantów ale również dzięki napływowi imigrantów odsetek gwałtów podskoczył o ponad 1700%. Władze szwedzkie aby opanować skalę przestępstw seksualnych postanowiły rozlokować imigrantów po innych krajach. Do Węgier chciano upchać 5 tyś. co bardziej krewkich gwałcicieli ale Orban już zapiowiedział, że ich nie przyjmie. Szwecja zapowiedziała wniesienie sprawy do międzynarodowego sądu powołując się na postanowienia konwencji dublińskiej. Szwedzki Minister ds. Imigracji i Sprawiedliwości Morgan Johansson spotkał się w Brukseli z unijnym Komisarzem Dimitrisem Avramopoulosem, aby omówić ten problem.

Gość gość
Ale przyznajcie dziewczyny, że odkąd wykurzyłam was z kaczek, to jakieś takie spokojniejsze jesteście (ifka) i mniej przeklinacie (otulina). Właściwie, to mogłybyście mi podziękować za to, że wreszcie przerwałam lata tego psychodelicznego tańca wokół Szatyna :classic_cool:

Gość gość
– Nic nie dodamy poza 500+. W budżecie nie ma pieniędzy – mówi nam wprost polityk PiS. I dodaje, że tylko ******* kadrowymi i to głębokimi – odejście szefów MON Antoniego Macierewicza i MSZ Witolda Waszczykowskiego (60 l.) oraz ministrów: środowiska Jana Szyszki (73 l.), zdrowia Konstantego Radziwiłła (59 l.), rolnictwa Krzysztofa Jurgiela (64 l.), a być może i sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry (47 l.) – da się zrobić to „nowe otwarcie”. – Bez wywalenia natychmiast Macierewicza, Waszczykowskiego jest po nas – mówi jeden z ministrów.

Gość gość
A czy partia Pis zastanowila sie dlaczego dzieje sie tak,ze traca poparcie? A kto chce zyc w kraju,gdzie sa wprowadzane ciagle jakies zakazy,nakazy,gdzie nic sie nie robi dla kraju/gospodarki tylko debatuje sie nad sciaganiem od ludzi podatkow od wszystkiego,co mozliwe. Gdzie jedni maja przywileje,a drudzy nie,Gdzie ksieza maja wiecej do powiedzenia,niz wladza i obywatele. Gdzie daje sie miliony kosciolowi/Rydzykowi,a dla samotnych,lub biednych matek zyjacych za 800.20gr juz nie ma.Gdzie nie ma dla starszych ludzi,ktorzy niejednokrotnie ciezko pracowali na ten kraj.Pieniadze zostaja wydane i nikt nie wie na co,gdzie i do kogo trafiaja.Premier i prezydent podporzadkowany partii. Ani jedna decyzja nie zostala wydana przeciwko partii.Ludzie nie moga protestowac 10,bo jest rocznica, a przeciez nie jest to swieto narodowe.Ludzie sa zmeczeni tymi wystepami pod Palacem i partia to powinna zrozumiec.O wojsku juz nie bede pisac,ani o tych tragicznych zmianach w przedsiebiorstwach, spolkach itd.Kto chce zyc w takim kraju i z wladza,ktora wprowadza terroryzm osobisty,chce wszystko kontrolowac i wszystkim wladac.A ludzie sa na szarym koncu-maja tylko placic i placic niby do budzetu, a te pieniadze nigdy nie sa rozliczone,nie podaje sie do wiadomosci obywatela,gdzie trafily. Zastanowcie sie,bo wlasnie przez to niby naprawianie panstwa w stylu "na hura" i naprawianie tego, czego nie ma potrzeby naprawiac,tracicie glosy wyborcow.Nie mozna zachowywac sie jak banda dzikusow,wpadajaca do pomieszczenia i demolujaca wszystko,co ma pod reka.Wiecej rozwagi,partio Pis.

Gość gość
JAKI PROBLEM? Wiecej Misiewiczow, Pisiewiczow, dzialaczy pisowskich i ich rodzin w spolkach skarbu panstwa, w wiekszosci bez elementarnej wiedzy i wyksztalcenia w odniesieniu do zajmowanego stanowiska, a sondaze "" pojda w gore". Kilka przedstawien medialnych, dla ciemniakow, stylem z okresu wczesnego komunizmu, jak to powitanie Szydlo na Okeciu przez caly rzad, setkami bukietow, za jej niewatpliwy SUKCES w Brukseli. Jak najwiecej Macierewicza, Waszczykowskiego , Sasina Pawlowicz w mediach, ze wsparciem TVPPIS i sukces murowany, przede wszyskim wsod CIEMNIAKOW :D:D:D

Gość gość
Nic już nie uratuje tej kaczej bandy. Już wybory samotządowe pokażą im ich miejsce. Dość niszczenia kraju i układania wszystkiego pod swoich

Gość Myrevin
gość wczoraj Kolejny debil (a przynajmniej retoryka debila). Co będzie miał z "pokazania kaczej bandzie gdzie ich miejsce" przeciętny Polak? Z obecnej bandy ma chociaż 500+, jak ma dzieci. Co będzie miał z tego że kolejna ekipa wsadzi swoich? Gdzie wyższa kwota wolna od podatku? Gdzie w ogóle niższe podatki? Co z agencjami pracy?

{Członkowie Komitetu Obrony Demokracji przerywają milczenie i ujawniają Onetowi wiele kolejnych nieprawidłowości. Część pieniędzy wpłacanych w czasie publicznych kwest nie trafiło na konto KOD, wciąż brakuje też większości protokołów ze zbiórek. Ponadto zawyżano wysokość faktur, a partie polityczne płaciły spore kwoty za – jak twierdzą członkowie Komitetu – wejście na scenę podczas wieców i manifestacji. } <<>> I takie to wszystko w Polskiej polityce spontaniczne. ;)

Gość bledny co rumniety bywa
ja sie tylko przywitam z if :D hej sloneczko 🖐️

Gość gość
Odezwał się Myrevin, który spie/r/dolił do Niemiec, bo tak mu się 500+ spodobało na okazję urodzenia się jego dziecka :o :o :o I ty śmiesz pisać o retoryce debila???? 🖐️)))))))))

Gość Myrevin
Po prostu śmiem. :classic_cool:🖐️)))))

Gość gość
Ogromnie się cieszę, że nasze najstarsze Towarzystwo Wzajemnej Adoracji spija sobie z dziubeczków ❤️ Ale czas do garów, 15-ta się zbliża, pijaky :classic_cool: 🖐️)))

Gość gość
Pękasz, Otulina? :classic_cool: Wdajesz się w pyskóweczkę? :classic_cool: No dawaj dawaj, taki detoks od przekleństw i złośliwośc***ewnie nieźle cię wypościł :classic_cool: :D

Gość gość
Alez cie otulona dyplomatycznie zlala cienkim moczem, Ifka :D :D

Gość gośćArecki
chamek/znowu/nadaje/upierdliwa menda

Gość gość
Człowiek który jako dziecko przeżył banderowską rzeź opowiadał że nocą weszli do domu oknami. On schował się na strychu i wszystko widział przez szparę między deskami sufitu. Jego matkę cięli żywcem piłą do drewna, związaną kobietę wsadzili między deski i przecinali piłą, najpierw odcięli stopy, potem kolana, następnie cięli przez miednicę, potem przez brzuch, gdy przecinali pierś kobieta zmarła, to trwało całymi godzinami. Oczywiście wcześniej matkę i jego kilkuletnie rodzeństwo, braci i siostry, rozebrali do naga i zg****ili, banda 20-30 zwyrodnialców. Jak zginęło jego rodzeństwo tego się nie dowiedziałem, bo wielki zdrowy, dorosły mężczyzna dziś 80cio letni nagle rozpłakał się jak małe dziecko i nie był w stanie nic więcej powiedzieć. Dla mnie ten płacz dorosłego mężczyzny był naprawdę dziwny, ale gdy sam to pisałem to poczułem się niedobrze i musiałem dwa razy wziąć krople żołądkowe żeby nie zwymiotować, mimo to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co czuł ten mężczyzna gdy opowiadał to co spotkało jego rodzinę. Małego chłopca znaleźli na strychu Ukraińcy, ukryli i wywieźli do Polski, dlatego przeżył. Krew mnie zalewa jak słyszę że nasi politycy, wszyscy od lewa do prawa nagle wszyscy zgodni a na co dzień udający kłótnie i dzielący Polaków, krzyczą o pomocy potomkom banderowskiej bandy z majdanu, bo ci wszyscy politycy to ta sama banda. Nagle banderowscy zwyrodnialcy z majdanu proszą o pomoc Polaków, to szczyt obłudy, hipokryzji i chamstwa!!! Zrabowali nam najżyźniejsze ziemie w europie a cebulę i ziemniaki kupują u nas, krainę mlekiem i miodem płynącą zamienili w najbiedniejszy grajdoł, mają biedę i głód na najlepszych ziemiach. Życzę im jak najgorzej a politycy niech nie ważą się im pomagać z moich pieniędzy, niech im płacą z własnych zagranicznych kont. Kto tak samo jak życzy bandytom UPA łapka w górę!!! Kopiujcie ten tekst, bo ja nie mam siły walczyć z cenzurą i wklejajcie pod kłamliwymi artykułami, żeby inni wiedzieli jak było naprawdę.

Gość gość
Wiedziałam, że w końcu pękniesz białostocka wsiuro, tylko nie myślałam, że tak łatwo będzie cię sprowokować :D :D 🖐️ A jednak pisanie na kafeterii bez szczekania to nie pisanie, c''nie? ;)

Gość gość
A a propos - co tam u Twojego starszego syna, Agata? :D

Gość gość
Pilnuj swego Filipka kretynie. A propo ma problemy w relacjach damsko-męskich jak ty ? :)

Gość _iftar_
Czytałam dziś bardzo dobry felieton Majewskiego i Reszki o ludziach z lotniska Siewiernyj. Rzetelny bez politycznej ideologii. Wkleje go jutro jak tylko będę mieć dostęp do mojego kompa.

Gość gość
z pewnoscia rzetelny. Cytujesz fakt i tvp info. I ty piszesz, ze wkleisz cos rzetelnego? :D

Gość gość
PIS WYDATKI PRZERZUCIL NA PANSTWO POLSKI I PODATNIKOW !!! PiS z partyjnej kasy nie płaci rachunków w restauracjach. Jest ich jak na lekarstwo, a najwyższy opiewa na kwotę 7 tys. 500 zł i został wystawiony przez warszawską restaurację z adresem przy ul. Smoleńskiej. Jedna firma zarobiła 83 tys. zł za – jak czytamy w rachunkach PiS – „organizację eventu z okazji rocznicy 10 kwietnia 2016 r.”. Znicze na obchody szóstej rocznicy też zostały kupione z partyjnej kasy – za 6 tys. zł. W zeszłym roku nie było żadnej kampanii wyborczej, co wyraźnie odbiło się w partyjnych wydatkach. PiS oszczędził na agencjach i doradcach od politycznego PR. Choć z drugiej strony wiele tych wydatków z partyjnej kasy przerzucono na państwową. Niedawno głośno było o szkoleniach medialnych organizowanych dla marszałka Marka Kuchcińskiego. Widać też, w porównaniu z latami ubiegłymi PiS mało wydaje na paliwo do samochodów. To zaledwie kilkaset złotych miesięcznie. Ale oczywiście nie oznacza to, że politycy przesiedli się do komunikacji miejskiej. Raczej do rządowych limuzyn, które są na utrzymaniu państwa, a nie partii. Ale tak wysokie wydatki jak te przeznaczone na ochronę prezesa czy obsługą prawną partii i Jarosława Kaczyńskiego od lat są stałą pozycją w partyjnych wydatkach. http://www.polityka.pl

Gość gość
Parę pytań do Macierewicza 1. Dlaczego do Smoleńska pojechał pan pociągiem? 2. Dlaczego po katastrofie poszedł pan sobie spokojnie zjeść obiad? Prezydent leżał w ruskim błocie a pan spokojnie jadł ? 3. Dlaczego nie pojechał pan na miejsce katastrofy, by dowiedzieć się czegoś? czy ktoś przeżył i co w ogóle się stało?? 4. Kto wg stenogramu z kabiny pilotów "jeszcze nie podjął decyzji"?? Czy piloci czekali na decyzje kogoś z pasażerów? 5. Co pan ma na polonijnych profesorów , którzy posłusznie błaźnili się publicznie opowiadając bzdury o "zamachu", zresztą potem się przyznając do kłamstw? Czy naukowcy ci , by wyjechać z PRL- do USA czegoś nie musieli podPiSać? 6. Najtrudniejsze pytanie - co pan robił w rosyjskiej ambasadzie?? Co takiego pan tam tłumaczył i dla kogo???? . 7 Jaki kraj jest zainteresowany ciągłą destabilizacją sytuacji w Polsce? 8. Dlaczego raport o likwidacji WSI nakazał pan przetłumaczyć na rosyjski (tłumaczka pracownica ambasady Rosji)? 8. KIM PAN JEST NAPRAWDĘ i dla kogo pan pracuje?

Gość gość
Popacz popacz Otulona. Tyle lat zmarnowanych na topie Szatyna z przekonaniem, że jeśli założysz wlasny temat, nie da wam spokoju. Tym czasem okazuje się...... że ma wasz serdecznie w du/pie. Szoke und niedowierzanie, co?

Gość gość
A Iftara dalej w pisowskim amoku. 😴

Gość Myrevin
Z cyklu, nieznane fakty... Gdzieś półtora roku temu Niemcy zapłaciły ostatnią transzę odszkodowania, Francji,za... UWAGA! Pierwszą wojnę światową! A nam kiedy zapłacą za drugą, o pierwszej już nie wspomnę.

Gość gość
Ależ straszne. :D