Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadowolony28

Mniej urodziwe kobiety są lepsze w łóżku???

Polecane posty

Gość Zadowolony28

Nie wiem czy ktos sie ze mna z tym zgodzi, alr juz dwa razy spotkalem sie z czyms takim. Poznalem mniej urodziwa dziewczyne tzn nie byla dziewczyna za ktora sie ogladaja albo na mysl przychodza kosmate mysli:) ale w lozku demon, bez oporow sama wszystkiego chce, zaskakuje mnie ciagle:) poprzednia partnerka goraca kobieta, ale w lozku kloda...kiedys tez mialem uklad przyjacielski z mniej urodziwa dziewczyna i ona byla niesamowita, wszystko i wszedzie. Uklad sie skonczyk bo wyjechalem, ale jak wspominam to az goraco sie robi:):) teraz mam podobnie i stad takie moje przemyslenie. Czy ktos sie z tym zgadza???

Gość gość
Nie tyle lepsze co pewnie bardziej się starają, bo czymś muszą zatrzymać przy sobie faceta. Atrakcyjność rozleniwia już od dzieciństwa, osoby ładne traktowane są bardziej ulgowo, więcej im się wybacza, przymyka oczy na pewne rzeczy, dlatego przyzwyczajone są do tego że nie muszą się tak bardzo starać.

Gość gość
Czy mniej urodziwe kobiety są lepsze w łóżku? Na to pytanie nie bardzo można odpowiedzieć. Wg mnie różnie to bywa. Czasem jest tak jak piszesz, a czasem wręcz odwrotnie (np. ''mniej ładna'' dziewczyna wstydzi się bardziej swojego ciała, seksu) Tak więc podsumowując: Po urodzie nie można określić czy kobieta jest lepsza czy też gorsza w łóżku. Trzeba się o tym przekonać na własnej skórze :) Ale można określić tendencję. Tylko do tego potrzeba, żeby wypowiedziały się osoby, który były z bardzo wieloma kobietami o różnej urodzie. Wydaje mi się, że tu na forum będzie ciężko to zrobić. Trzeba by było zrobić jakieś badania statystyczne, czy coś takiego, ale tutaj na forum to różne rzeczy ludzie piszą i ciężko wszystkiemu wierzyć.