Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po nieudanym seksie facet sie nie odzywa

Polecane posty

Gość gość

Choc wcześniej też zdarzalo sie mu milczec kilka dni, ale teraz zaczynam myslec,ze moze przestalam go pociagac pechowiec.gif On ostatnio bierze jakies leki i to urologiczne i to moze przez to, ale przejal sie tym ostatnio, ze nie byl "w formie" w lozku, ja mu powiedzialam, ze bylo mi cudownie i niby on byl potem mily i mowil o nastepnym spotkaniu, a teraz milczy juz 3 dni pechowiec.gif Tak jak pisalam juz tak bywalo, ale zwykle po spotkaniu sie odzywal. Trudno powiedziec czy to "zwiazek", czy "uklad", bo nie bylo jakichs deklaracji, ale bylo slowo np. kocham z jego strony

Gość gość
A ile ten facet ma lat?Może piszesz o moim :)Bo mój też leki bierze

Gość gość
A to nie on :D

Gość gość
a co wy z takimi dupkami sie zadajecie!

Gość gość
A Twój ile ma? Mniej czy więcej? Pytam z ciekawosci bo to troche mi sie dziwne wydaje ze w wieku 32 lat ma juz takie problemy...

Gość gość
Pewnie się zestresował albo powiedziałaś/zrobiłaś coś co go uraziło czy zraniło. Tak czy inaczej z tej mąki już chleba nie będzie, to psychiczna blokada i lepiej daj sobie i jemu spokój.

Gość gość
Raczej nic nie powiedzialam co by go moglo urazic...

Gość mów prawde
po co kłamiesz że było cudownie jak było kiepsko??? oj wy baby, same kłamstwa

Gość gość
dobre

Gość gość
ona doby seks tylko na ekranie widziała, kłoda jak 90% bab, zero umiejętności, nudziara

Gość gość
ona doby seks tylko na ekranie widziała, kłoda jak 90% bab, zero umiejętności, nudziara X Sama prawda, jakiejś 80-90% bab to kłody w łóżku. Co najlepsze 3/4 z tych kłód ma się za seksualne boginie. Mam 31 lat i miałem w łóżku 14 kobiet i tylko jedna to była naprawdę ostra cizia, reszta to albo średniawka, albo kompletna kłoda, z czego większość kłody.

Gość gość
Skoro taki z Ciebie ogier, to spraw, by wychodziły z siebie. Jak chłop du/pa, to ma w łóżku trupa.

Gość gość
O już się jedna odezwała z babskigo lobby seksualnych kłód Wyobraź sobie że to nie takie proste! Jeśli ja np. lubie anal, a kobieta nie, to nigdy się nie zgramy, albo jeśli ja lubię bawić się kobiecymi stopami a baba uważa to za idiotyczne, to też się nie zgramy. Zaraz poleci standardowy tekścik "nie muszę robić tych zboczeń abym była zajepista w łóżku" 🖐️

Gość gość
Raczej nie bylam jak kloda i chyba nie w tym problem

Gość gość
8 12 To ze ty masz odchyly od normy to nie znaczy ze ktos jest kloda. A co jesli kobieta lubi zesikac sie facetowi do jamy ustnej? Nie lubisz? To jestes nudziarz! I kloda.

Gość gość
gość 8:12 Ja nie jestem kłodą. Mam wibrującego peniska na pasku, zapakuje ci, piszesz sie, czy jesteś kłoda?