Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo atrakcyjne i seksowne kobiety maja życie usłane różami

Polecane posty

Gość gość
to prawda, to jest trudne do zmierzenia się z tym, ale właśnie ta mądrość, pogodzenie z przemijaniem, to jest coś co sprawia że kobiety nie gonią pod skalpel aby udawać młodsze, trzeba się starzeć z godnością i mądrością... Poza tym, chyba lepiej być piękną przez swoje "urodowe" lata, niż nigdy :P

Gość gość
racja, z drugiej strony te ktore sa brzydkie od zawsze są do tego przyzwyczajone i jakby wypracowaly sobie życie bez tego. natomiast te ładne tracą coś i moze im byc ciezko pogodzizc sie z tym ze nie sa juz zawsze i wszedzie krolowymi balu

Gość gość
1. piękna i mądra kobieta nie przywiązuje aż tyle wagi do swojej urody. Czerpie radość ze szczerego kontaktu z ludźmi, a nie z pławienia się w chwale swojej urody. 2. po starszych paniach też widać urodę. zdrowie, sylwetka, uśmiech, zadbanie... rzeźba twarzy pozostaje, pomimo zmarszczek.

Gość gość
Do 16 letniej --ja powodzenie zaczelam miec dopiero po 25 r.z, nie wiem czemu dopiero wtedy ;) ale tez chodzilam na dyskoteki z dziewczynami -nawet na studiach! inikt do mnie nie podchodzil, w ogole nikt sie mna nie interesowal, mialam chlopaka ale nie czulam ze mam powodzenie, dopiero po 25 sie zaczelo... i na dyskotekach-na ktore wychodze rzadziej ;) w pracy, na ulicy, a przeciez jak bylam mlodziusia i niewinna to kompletny brak zainteresowania;)i jestem w stalym zwiazku wiec moze z wiekiem, choc sama zupelnie nie wiem jak to dziala i czemu akurat im jestem starsza tym wieksze zainteresowania wsrod i mlodocianych i starszych, takze luz....poza tym, czy to takie wazne czy sie podobamy facetom? dlaczego mamy sie im podobac i sprawiac im radosc wygladem, to my mamy sobie sprawiac radosc dbaniem o siebie dla siebie nie dla swiata. Jestesmy dzieki temu i zdrowsze i radosniejsze. :) :*

Gość gość
Goowno prawda.

Gość gość
No i co z tego,ze faceci sa mili,jak baby sa wredne do granic mozliwosci ?

Gość gość
Pozory myla.