Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo atrakcyjne i seksowne kobiety maja życie usłane różami

Polecane posty

Gość gość
pasztet nie, ale taka zwyczajna najlepiej... :P no chyba że koleś jest ogólnie ten od beemek i gadżetów, to i laska musi być mega wyjściowa :P

Gość gość
21:10 Jak nie robisz tego dla siebie , to nie. Nie mając powodzenia to inwestycja w błoto :D:D

Gość gość
chociaż wszystko zależy od faceta... na pewno wielu jest takich, którzy są połechtani gdy widzą że ich kobieta przyciąga wzrok innych. A może mają to nawet zakodowane w naturze. Tyle że potem wielu stawia na co innego i mają gdzieś, co inni pomyślą o urodzie ich kobiety.

Gość gość
21:15 Zdradzacie zwyczajne z takimi od beemek :D po co robić za bezpieczna niepodniecajaca alternatywę :D

Gość gość
"Tyle że potem wielu stawia na co innego i mają gdzieś, co inni pomyślą o urodzie ich kobiety." - że ma gdzieś opinię kolegów to moim zdaniem dobrze, ale jak z premedytacją wybierze taką, która nawet jemu nie odpowiada, to kicha. Nie chciałabym być z facetem, któremu się nie podobam do końca. Wolę już być sama.

Gość gość
21:17 To chyba na stare lata :D Nikt sie nie pokaże z bazylem / aseksualna

Gość gość
Przyzwyczaiłam sie do myśli, ze nie jestem ekscytująca, seksowna. Ale stać w kuchni nie lubie i ciepła tez nie jestem :D

Gość gość
to nie kwestia że jemu się podoba to co się wszystkim podoba. Myślę że jak mężczyzna prawdziwie kocha swoją kobietę, to jest ona dla niego najwspanialsza pod każdym kątem. To jest piękne, widzieć że są takie pary.

Gość gość
W moim wieku juz takiego nie znajdę :D Mieszkam na prowincji, tu laski sie hajtaja w wieku 22-26 lat. Kota mam :)

Gość gość
to faktycznie może być ciężko, ale wiesz... ja lubię bycie starą panną , myślę że tak jest naturalniej .

Gość gość
21:36 Przynajmniej nie robisz za stateczna frajerke.

Gość gość
jest duuuuużo zalet z bycia bez faceta. Poczynając od klasyki: "Ty nie jesz kolacji?" "No jak zrobisz to zjem" :D

Gość gość
właśnie w filmie który był tv gdzie grała Charlize Theron były słowa "Przez urodę trudno było im docenić jej inteligencję, albo myśleli że ma życie usłane różami, podczas gdy cierpiała" Idealnie się wpasowało :P

Gość pantera24
uśmiałam sie ja jestem modelka jestem ladna i sexi ale jestem na granicy samobójstwa bo tkwie w mega toxycznej relacji

Gość gość
Lepiej być sexi modelka w toksycznej relacji niż przeciętna pasztetowa bez chłopa haha

Gość pantera24
nie wiesz jak bardzo cierpie a toksyczna relacja jest z matka. nie mam partnera bo nie potrafie nawiazywac relacji intymnych

Gość gość
Zerwij kontakt z matką pantera. X Do tej młodej z dużym nosem. Koniecznie zrób coś z włosami. Idź do dobrego fryzjera i zupełnie inaczej będziesz się czuć.

Gość gość
23:36 Przedłużanie wlosow - polecam No ale jak jest wiecej mankamentów to szału nie bedzie u płci przeciwnej.....

Gość gość
Nie jestem szczególnie atrakcyjna, ot dość ładna, pulchna z niezbyt proporcjonalną figurą i tak sobie wyobrażam, że bycie bardzo atrakcyjną kobietą musi być bardzo przyjemne. Ot tak, otrzymuje się komplementy, jest się lepiej traktowaną, koleżankę sobie można znaleźć na swoim poziomie urody, ma się duży wybór jeśli chodzi o faceta, ma się ten komfort że uroda/figura jest wszędzie akceptowana co generuje pewność siebie, chęć bycia aktywną na różnych polach społecznych. Ja tego nie mam, wianuszka koleżanek również nie. Ja uważam, że atrakcyjność fizyczna to bardzo cenny dar, który oczywiście należy umiejętnie spożytkować. Będąc bardziej atrakcyjna byłabym bardziej pewna siebie, mniej skrępowana w kontaktach społecznych, po prostu bardziej szczęśliwa, żyłabym na full a nie na pół gwizdka.

Gość gość
Jak nie jestes seksowna / ubrana elegancko / ładna / szczupła to nie jestes traktowana poważnie

Gość gość
"Jak nie jestes seksowna / ubrana elegancko / ładna / szczupła to nie jestes traktowana poważnie" - zgadza się, ja ubieram się casualowo, jestem pulchna i jestem traktowana bardzo protekcjonalnie. A w pracy nie mam ani jednej bratniej duszy, żeby wypić wspólnie głupią kawę i trochę pogadać. :o

Gość gość
już coraz większe głupoty piszecie. Zwłaszcza ostatni post.

Gość gość
a żebyście były takie jak sobie życzycie przez tydzień, a zobaczycie...że "każdy okręt którym nie płyniemy wydaje się romantyczny"

Gość gość
Po tym ile cierpienia i upokorzeń przeszłam przez to, że nie jestem tzw. laską nikt mi nie wmówi, że lepiej jest być mniej atrakcyjną niż bardzo atrakcyjną.

Gość gość
gość wczoraj 17:30 Niektóre atrakcyjne maja kolezanki .... x A gdzie ja napisalam,ze nie mam zadnych kolezanek ?Mam pare kolezanek od serca,ale wiekszosc niestety okazala sie falszywa i zawistna.

Gość gość
Taka prawda. Mialam troche znajomych jak sie "wylaszczylam " , przez rok mialam idealna sylwetke. Po tym mialam depresje no i zgadnijcie, nikt nie chce sie ze mna zadawac jak wygladam tak sobie. C***j im w doope. Znowu chudne i tym razem zadnych znajomosci nie chce. Niektore pasztety maja znajomych a ja wygladac tak sobie, nie mam zadnych...

Gość gość
*wygladajac

Gość gość
co to są za upokorzenia związane z tym że nie byłaś tzw laską? Możesz przybliżyć? Mieszkasz w jakimś dziwnym miejscu? W hollywoodzie z dzikimi?

Gość gość
to słaba genetycznie... zawsze to samo gada...