Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo atrakcyjne i seksowne kobiety maja życie usłane różami

Polecane posty

Gość gość
Pantera24 pomyśl o terapii. Możesz wybrać wersję online jeśli tak będzie Ci łatwiej. Nie zmarnuj sobie życia przez matkę.

Gość gość
17:20 Np. idziesz na impreze z dziewczynami i kazda ma branie a ty nie. Miliony sytuacji. Przeciez nie bede tego rozpamietywac, to tylko dla mojej informacji w jakie sytuacje/ miejsca sie nie pchac.

Gość gość
upokorzenie kojarzy mi się z czymś bardziej drastycznym... może po prostu było ci przykro? na upokorzenie najbardziej są narażone atrakcyjne kochanki żonatych mężczyzn :P

Gość gość
ja jestem atrakcyjna, może daleko mi do figury klasycznej klepsydry jak Anita Ekberg bo jestem szczupła, ale mam bardzo ładną twarz podobam się mężczyznom. Ale nigdy nie doświadczyłam czegoś takiego żeby facet który wpadł mi w oko, odezwał się do mnie. Np. tydzień temu na domówce u znajomych był taki o którym wiem że jest wolny, patrzył na mnie bardzo dużo, raczej widać było że podobam mu się, i tak sobie myślę, gdyby tylko odezwał się do mnie... od razu bym to pociągnęła i bez wahania umówiła bym się z nim. Ale coś takiego nigdy się nie zdarza. Sama się już nie wyrywam bo przyniosło mi to same... hmm upokorzenia nie, ale bywa że muszę przez to kogoś unikać :P

Gość gość
dodam, że na moim celowniku znajdowali się mężczyźni przeciętni, często z jakimś defektem albo zupełnie nie tacy jak teraz "trzeba" wyglądać.

Gość gość
Kazdy sie gapi na moja twarz, ale nikt nic milego nie powie... no coz, pewnie jest dziwna Jak mam pelny makijaz to jest olewka, czyli sie nie wyrozniam

Gość gość
trudno się wyróżniać kiedy 90% nosi teraz pełny makijaż :D

Gość gość
Jak bylam mlodsza (tak do 16 lat) to na zdjeciach wygladalam jakbym miala jakies uposledzenie hahhha no nie dziwne ze pierwszego chlopaka mialam w wieku 18 lat hahaha Wlosy zawsze mialam sciete, wygladalam jak lysa Dlugie wlosy duzo zmieniaja, to uwaga do tej 16stki z duzym nosem... Jak przytyje troche to od razu idzie mi w twarz W okresach kiedy wygladam zwyczajnie, jestem zwyczajna, ludzie pomysleliby, ze nic nie robie a ja musze duzo sie starac, zeby nie byc odpychajaca

Gość gość
Zastanawiam skad naprawde nieatrakcyjne kobiety, wielkie i otyle tzw. czolgi biora facetow :D w moim otoczeniu nie zauwazylam, zeby faceci spotykali sie z kobietami, ktore im sie nie podobaja. Kobieta spotka sie z facetem chocby dla rozrywki a faceci to ksiezniczki :D

Gość gość
Prawda.Ja nie pracuje,mam wspaniałego męża, robię co chce a kasę mam zawsze.Ogólnie mamy cudne życie

Gość gość
Życie byłoby dużo łatwiejsze

Gość gość
Bycie bardzo atrakcyjna ma oczywiscie duzo plusow,ale duza ilosc ludzi k****ica bierze,jak widza,ze komus sie bardziej poszczescilo i jest atrakcyjniejszy/ladniejszy (co mozna glownie u kobiet zaobserwowac).A chyba nikt tu nie zaprzeczy,ze kobieca zawisc bywa okrutna...

Gość gość
Atrakcyjne kobiety tez bywaja okrutne. No i faceci , ktorzy wysmiewaja te mniej atrakcyjne.

Gość gość
Bywaja.Chociaz ja za czasow szkolnych bylam zawsze ta "ofiara".Brzydsze mi dowalaly ze wzgledu na urode,a poniewaz bylam cicha i zdystansowana to tym bardziej sobie na wiecej pozwalaly.Raz doszlo nawet do przemocy fizycznej.

Gość gość
Ja tez bylam ofiara, ale wcale ladna nie jestem. Ladnych to faceci bronia. Moze taka lalunia nie umiec sie wyslowic, byc tepa strzala, ale jak sie takiej zwroci najmniejsza uwage to rycerze stają w obronie hahhaa

Gość gość
ewidentnie jesteś zawistna o męską uwagę, której te ładniejsze otrzymują więcej.

Gość gość
Ciężko nie być zawistną, jak się samemu dostaje w du/psko za brzydotę i obserwuje przy tym jak inne te lepsiejsze, bo ładniejsze i bardziej seksi są wielbione i we wszystkim wyręczane - to wysoce amoralne, jak cały świat zwierząt do którego należymy...

Gość gość
brzydota jest wtedy kiedy z odrazą odwracasz mimo woli wzrok. takich bardzo brzydkich ludzi jest bardzo mało i często to związane z chorobą. chyba masz jakiś irracjonalny kompleks na punkcie czegoś i obwiniasz za to cały świat. Na takich ludzi czekają psychoterapeuci.

Gość gość
Ja codziennie dziękuję Bogu, że mnie stworzył ładna i mądrą i dzięki temu mam wszystko czego pragnelam a miłość mojego faceta do mnie to jest bezcenne, na niego zawsze mogę liczyć. :)

Gość gość
Ja za zdrowie, brak kalectwa, brak choroby umysłowej, brak skłonności do depresji, szczęśliwe dzieciństwo, brak uzależnień w rodzinie... Lista jest długa i uroda jest dużo dalej niż powyższe.

Gość gość
Słowa brzydota użyłam jako pewnego konstruktu myślowego stojącego w opozycji do wysokiej atrakcyjności fizycznej. Jasne że takich Dzwonników z Notre Dame nie mamy zbyt wielu - a już na pewno nie w wydaniu żeńskim (bo w męskim to by się znalazło). Chciałam tylko uwypuklić fakt, że im kto bardziej nieatrakcyjny (znaczy się przede wszystkim kobieta), tym bardziej ma przes/rane. A zawistne baby? Ja jestem co najwyżej średnioatrakcyjna, w tym momencie ze względu na masę ciała bliżej mi do tzw. paszteta i w ubiegłym roku przechodziłam niezłe męczarnie z bardziej ode mnie atrakcyjną seksualnie i towarzysko zaledwie 2 lata starszą ode mnie kierowniczką. Baba uwzięła się na mnie - do dziś nie wiem za co, bo miss universe, to ja nie jestem.

Gość gość
No i co ma pokręcona psychika twojej kierowniczki do twojego wyglądu? Wiesz, na mnie też się kiedyś uwzięła przełożona ale nie przyszłoby mi do głowy mieszać w to sprawy urody lub jej niedoboru. Albo kelnerka była dla mnie niemiła - o kurcze, to pewnie dlatego że nie wyglądam jak Miranda Kerr. Z takim myśleniem naprawdę tobie współczuję. Od atrakcyjności jest wiele dużo ważniejszych czynników wpływających na szczęśliwe lub nieszczęśliwe życie, no chyba że ktoś sfiksował na tym punkcie, to faktycznie będzie wszędzie widzieć "to przez to że nie jetem miss". Paranoja.

Gość gość
Jestem trochę sfiksowana na punkcie wyglądu, ze względu na pomylony świat, który stawia obecnie przede wszystkim na ładną buźkę, długie nogi i fajne cycki a nie przymioty ducha, charakteru czy intelektu.

Gość gość
widocznie mentalnie jesteś jeszcze pogubioną nastolatką...

Gość gość
Taka prawda. Nie jestes atrakcyjna , sexi - przegrywasz .

Gość gość
no na konkursie piękności tak. na wstępie na studia, w pracy czy w miłości - nie.

Gość gość
W pracy i na studiach tez

Gość gość
tak sobie tłumacz.

Gość gość
Taka prawda

Gość gość
prawda jest taka że przodem są a/ osoby pewne siebie i głośne, z tupetem b/ osoby bogate