Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem ludzi wydających kasę na markowe ciuchy

Polecane posty

Gość gość

ja nie mam takiej potrzeby i nigdy nie miałam.Zarabiam dobrze, miałam dużo gotówki po sprzedaniu ziemi i nigdy nie zapragnęłam żeby sobie kupić markowe ciuchy albo torebkę vuitton która jest paskudna .Nie rozumiem tego zachwytu żeby nosić znane marki ,chanel.Wg mnie wyprano ludziom mózgi żeby oceniać wartość człowieka po markach i ludzie strasznie chcą się dopasować do tej społeczności z wyższej połki

Gość gość
Ja sporo zarabiam i też nie wydaję kasy na drogie marki. Zwracam jedynie uwagę na skład ubrań, żeby buty były ze skóry itp. Ale nie rozumiem, po co zakładać takie wątki. Jedni kolekcjonują znaczki (=kolorowe papierki, trzymane w albumach, czasami mające wartość samochodu), a inni torebki za 20 tys. Co ci to przeszkadza? Każdy ma inne upodobania.

Gość gość
Jak chce się mieć coś dobrej jakości to trzeba płacić więcej co nie zmienia faktu że za kupę kasy też sprzedają dziadostwo. Np. okulary ze stacji benzynowej albo z h&m bardziej szkodzą niż pomagają bo za takie małe pieniądze nie da się zrobić okularów z działającymi filtrami ochronnymi. Źrenice się powiekszaja pod wpływem przyciemnionych szkieł ale nie chroni ich żaden filtr przed promieniami uv. Z drugiej strony płacenie 700zl za Ray Bany też jest trochę słabe bo płaci się sporo za znaczek.

Gość gość
Zastaw sie, a postaw sie - Wielu ludzi ma takie podejscie do zycia. Ludzie lubia sie chwalic kazda p*****la, dlatego kazda wycieczka jest skurpulatnie odnotowywana na facebooku.

Gość gość
Jak się nie "odstawie" to słyszę śmiechy za plecami. A jak elegancko się ubiore i mam torebkę LV to tylko się dziffki nienawistnie patrzą na ulicy.

Gość gość
Z moich obserwacji wynika, że tzw. markowe ciuchy kupują najchętniej ludzie mało inteligentni. Klasyką jest już chyba osiedlowy żul w dresie z trzema paskami :P. Są też marki odzieży, które kupuje się dla gwarancji wykonania. Osobiście wybieram tak koszule i spodnie. Np. mam niektóre koszule z Wółczanki, które niedługo osiągną pełnoletność i choć mają już przytarty kołnierzyk, to kolor koszuli jest nadal soczysty i spokojnie mogę chadzać w nich na spacery po lesie itp.

Gość gość
Nie rozumiem ludzi chodzących w podrobach

Gość gość
gość dziś ...Nie rozumiem ludzi chodzących w podrobach... x Bo jesteś ZA GŁUPI, by zrozumieć, że świat nie składa się tylko z markowych wyrobów i ich podrób. Jest jeszcze mnóstwo innych firm, które produkują dobre wyroby lecz nie są na tyle znane w mediach, by taki przygłup jak ty o nich wiedział :P.

Gość gość
Co to za różnica jeśli kupi się coś dobrej jakości znanej czy nieznanej firmy? Cena może być wyższa ale jeśli kogoś stać i chce to kupić co w tym złego. Ja mam np. 2 koszule RL i mi tam zwisa czy to z tej firmy czy z innej, byłam w tym sklepie to kupiłam nie będę specjalnie iść gdzieś indziej żeby ktoś czasem nie myślał że sie lansuje.