Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy matki upasionych dzieci nie widza ze ich dzieci wygladaja jak swinki

Polecane posty

Gość gość
jak one same jak świnie wyglądają

Gość gość
Nie, ma 13-lat. :)

Gość gość
Mojej siostry córka tez zawsze była taka nabita a jadła mniej od rodzeństwa do tego była najlepiej wysportowany także nie zawsze to takie łatwe. Z drugiej strony mam koleżankę która zawsze bardzo zwracała uwagę na wagę i córka szczuplutka ale z bulimia.....kontrolować ale nie wpadać w paranoję .I w życiu bym nie pozwoliła aby moje dziecko przeżywalo inne od macior tak jak dziecku należy tłumaczyć co znaczy zdrowa dieta tak samo należy tłumaczyć czym jest dobre wychowanie. I uświadamiać ze nie wszyscy jesteśmy tacy sami

Gość gość
U mnie w rodzinie jest taki przypadek: dzieciak 10 lat, rodzicom odwaliło na punkcie jedzenia, absolutnie zero cukru, nawet kawałek ciasta, jedzenie o ściśle określonych porcjach i porach, żadnych najmniejszych ustępstw. I co się okazało? Teraz biegają po psychologach, bo dzieciak ma anoreksję, traci na wadze, bo odmawia jedzenia. Twierdzi, że jest gruby, a jest chudy jak szczapa, ma niedowagę. We wszystkim w życiu potrzebny jest złoty środek i rozsądek.

Gość gość
Moje dziecko było otyłe do momentu jak wyprowadziliśmy się od moich rodziców... niestety moja mama przesadzała z ilością słodyczy. Kiedy wyprowadziliśmy się zapisałam dziecko na Judo do www.judo-chojrak.pl, ograniczyłam słodycze i dziecko schudło.

Gość gość
Przestańcie juz reklamować to judo na wszystkich tematach. Chyba nie macie tam wcale chętnych, skoro tak namolnie spamujecie. O ile dobrze pamiętam, jakiś czas temu też był wysyp tych reklam, widać to nic nie dało. Wracając do tematu - wydaje mi się, że przeceniacie znaczenie sportu. Wysiłek fizyczny w odchudzaniu to 20-30% tak twierdzą dietetycy i trenerzy. jeżeli dziecko pójdzie raz na tydzień na basen, to w kwestii utrzymania wagi czy odchudzania, nic mu to nie da.