Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happysexyproundyoungirl30plus

Panowie z kafe pogódźcie się że 30 sto latki

Polecane posty

Gość happysexyproundyoungirl30plus

na was nie lecą, bo nie są już takie głupie i naiwne, a o młodszych tym bardziej możecie sobie tylko pomarzyć, ale zostają wam jeszcze nieszczęśliwe 40-50 i więcej latki . Powodzenia :D

Gość gość
W sumie racja młoda ma wybór i możliwości

Gość Piotrek12121212
A gdy odpowiedziałem - uciekła :(.

Gość gość
30 latki też mają wybór, a tylko młode i naiwne biorą starszych o 10 lat. 30 latka jest konsekwentna i weźmie równolatka ew różnica +-5

Gość gość
Piotrek121212 dziś I co powiedziała?

Gość gość
Ze mną chciały umawiać się już 4 30-stki z tego forum, a umówiłem się z ośmioma, więc wątpię w sens twojej tezy :P.

Gość gość
żadna normalna kobieta nie weźmie frustrata podstarzałego.

Gość gość
Widocznie nie jestem frustratem, bo choć młodość minęła, to jedna z tych trzydziestek prawie rok ze mną wytrzymała :), a chciała i więcej :), tylko ja z przyczyn niezależnych musiałem być sam :(.

Gość gość
HahA umawiasz się z każdą? Cudownie.. powodzenia na dalszej karuzeli życia :P ;)

Gość gość
gość dziś Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to przeczytałbyś, że z 4 paniami, które zaproponowały spotkanie, nie umówiłem się nigdy. Spośród pozostałych ośmiu, z jedną spędziłem piękny rok :). Potem musiałem na długo wyjechać za granicę i wyglądało na to, że tam będę musiał zostać. Nie widzę tu żadnej karuzeli, a raczej normalne dopasowywanie się podobnych sobie ludzi :). Przy okazji serdecznie pozdrawiam panie piszące na Kafe (najczęściej z przypadku :D ) :).

Gość gość
Tekst lekko prowokujący od czujacej sie jak niepełnowartościowa kobieta osoby.. po pierwsze .. 30sto latki same szukaja mezow, ojcow dzieci itd.. po 2 z 30sto latkami spotykaja sie ofiary losu bo nie okłamujmy sie. Pochwa 30sto latki jest rozepchana i nie nadaje sie do niczego.. po 3. Dzis pelno mlodych dziewczyn nie zwraca uwagi czy facet ma 20 czy 32 lata.. Ten temat tabu juz nie istnieje, chyba ze na wsiach ale tam małolatki daja jak popadnie.. po 3 jedna 25 czytam 19sto latka lubi mlodszych a inna takich 30sto latkow.. inna sprawa jest ze facet nawet 4psto letni to dalej facet i moze wszystko a duza czesc kobiet po 30stce oprocz rozepchanej pochwy nie nadaje sie na matki gdyż, ryzyko poronienia, wad dziecka itd.. oczywisciw mam na mysli panie bardziej 39lat po do 36lat to raczej spokojnie u kobiety.. chociaz niwktore panie przekwitaja bardzo szybko.. Wiekszosc 30stolatek bierze sobie najwiekszych ciuli bo nie maja manewru.. a iazdy biznesmen ,chlopak z bloku czy lwkarz jak sie bie ozenil do 30stki to albo szuka mlodszej dziewczyny do zwiazku albo ja ma.. albo korzysta z uslug malolatek... wiec droga autorko.... pogòdź się z tym ze mozesz robić jedynie jako dodatek do prezerwatyw.

Gość gość
gość dziś Swoje "mondrości" przedstawił nam zakompleksiony prawiczek, który kobiety ogląda tylko na ekranie komputera :D. Do twojej wiadomości dzieciaku :D: wielkość pochwy kobiety zależy od jej budowy anatomicznej, a to jak ją mężczyzna odbiera, również od jej zdolności użycia mięśni kegla. Wygooglaj sobie to słowo matołku, to wiele rzeczy pojmiesz :P. Gówniarze nie muszą jutro iść do szkoły, więc swoje "mondrości" wypisują :P.

Gość gość
jakich schiz na temat wielkości pochw 30 parolatek ,rozepchane to mogą mieć prostytutki ew kobieta po kilku porodach a nie kobieta mająca jednego czy dwóch partnerów czy nawet po jednym porodzie.

Gość gość
Witam :) Cenię sobie markę Nivea, chociaż swojego czasu miałam poważne problemy skórne po użyciu kosmetyków do twarzy marki Nivea, zaryzykowąłam kupno płynu micelarnego. Płyn nie powodowął u mnie żadnych reakcji alergicznych, co dl amnie wiele znaczy. Co do samego działania płynu, mógłby byc ciut lepszy, ciut bardziej wydajniejszy. Chodzi mi o fak, że pomio iż ja się nie maluję ostro to i tak musiałam mieć dość wilgotny płatek by zaczął zmywać kolorowe kosmetyki. Za to plusami są: brak reakcji alergicznych, zapach, nawilżanie , ładny zapach, nie szczypie w oczy. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie