Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim jego zachowaniu?

Polecane posty

Gość gość
autorka nalezy do pokroju dziewczyn, którym mozna srac na głowe a one będą udawac ze deszcz pada. Nie zostawi goscia bo jest zwichrowana emocjonalnie, pewnie z domu rodzinnego takie wzorce wyniosła i nie ma pojecia jak wygląda zdrowa relacja miedzy kochającymi sie ludzmi. Takie kobiety nigdy nie stworzą szczesliwego związku, normalnej rodziny. Nawet jakby ten typ ją kopnął w dupę (co widac zamierza zrobic jak tylko nawinie się inna), to jej następny facet bedzie taki sam bo autorka nie dostrzega jakie zachowania wskazuja na faceta wartego zachodu a jakie na goowno wartego. A jakby przypadkiem trafilby sie normalny to ucieknie bo ludzi generalnie wkurwiają osoby, które nie mają do siebie szacunku

Gość gość
Tyle, ze ja przynajmniej próbuje i miałam jakieś związki, no i pewnie w koncu trafie na tego " jedynego" a wy jestescie tak zgorzkniale, ze pewnie nie macie nikogo ;) pa

Gość gość
10.09 hahaha padlam! :D. Ty tak serio? Probujesz walczyc o gowno wartego faceta ktory ma Cie w d...e, brawo! Mozna nizej upasc? Dobrze to ujal ostatni gosc, facet nasra Ci na leb a Ty bedziesz udawac ze deszcz pada. Pewnie niezla beke ma z Ciebie ten koles. Slyszalas o takim pojeciu ,,godnosc"?

Gość gość
dziś Pisałam to jako mężatka, żona faceta z którym jestem 12 lat, a który nadal traktuje mnie jako najwazniejszą część swojego zycia. Z tym że, ja nie pochodze z jakiegos patologicznego srodowiska, miałam od facetów konkretne oczekiwania i wymagania, a drugich szans za głupie zachowania nigdy nie dawałam. Wybór takiego a nie innego faceta na partnera zyciowego nie był wiec przypadkiem. Ale jak dla ciebie takie g*******e zycie, z facetem który na ciebie wrecz doslownie sra jest bardziej szczytne niz samotnosc, to powodzenia w swoim dalszym beznadziejnym zyciu.

Gość gość
Autorko, ale powiedz dlaczego do niego wrocilas? Co zrobil takiego ze zmienilas zdanie. Przeciez juz od miesiaca pisalas, ze chcesz z nim zerwac, bo cie juz olewa od 3 msc....co takiego zrobil, skoro nawet nie przyjechal w swieta? Olewa cie na kazdym kroku, widac z rozmow telefonicznych tez ma ciebie gleboko, wiec ci sie stalo ze zmienials decyzje? Pisalas, ze najgorsze sa samotne wieczory, ale bedac na odleglosc i tak spedzasz je sama...

Gość gość
10:17- niekoniecznie o niego, ale ja chociaz juz wczesniej bylam w jakichś zwiazkach i zamierzam być jeśli nie z nim to z kimś innym, a wy sadzac po tym jakie jestescie zgorzkniale raczej zostaniecie starymi pannami :P

Gość gość
10:44- tak, jasne.. mężatki nie są takie zgorzkniale, wiec jakos nie wierze

Gość gość
10.47- ocenia ze zostaniemy starymi pannami dlatego ze napisalbysmy jej sama prawde haha. Gosc nade mna ma racje, DLA niej lepszy jest goowniany zwiazek w ktorym facet na olewa byleby nie byc sama. Da sobie nasrac na leb, nie szanuje sie ale co tam, facet jest Wiec nie bedzie stara panna :D niezle sie ubawilam :D

Gość gość
Nie dlatego, że napisałyście prawdę, bo ja sama wiem, ze on jest nie w porządku, ale chodzi mi o to w jaki sposob to napisałyście, to świadczy, ze jestescie zgorzkniale i bardzo nieszczesliwe chyba

Gość gość
jestem zgorzkniała bo bawi mnie, ze można latac za tak słabym facetem, który ma cie za goowno? :D Widze szczerosc o oczy kole :D W przeciwienstwie do ciebie, dla mnie fakt posiadania faceta, nie jest zadnym zaszczytem. Po stokroc bardziej wolałabym byc stara panną z kotem niz sie poniżac i robic z siebie posmiewisko. Chociaz to podobno facet, z którym jest sie związku swiadczy o kobiecie, bo to ona wybiera mezczyzne. Widocznie jestes tak samo słaba jak twoj alvaro, albo nawet słabsza bo nawet taki burak cie nie szanuje

Gość gość
No to miłego staropanienstwa :)

Gość gość
Dla mnie fakt posiadania faceta może nie jest "zaszczytem" jak to ujęłaś, ale nie ukrywam, że facet TEŻ jest mi potrzebny do zycia oprócz kota ;) Niekoniecznie ten facet, ale jak nie on to będzie inny :)

Gość gość
Kochana olej go :-) ja też jestem w związku na odległość. Mój mężczyzna pracuje za granicą i przyjeżdża co tydzień do mnie na krótki weekend :) nie przeszkadza mu to że jest zmęczony wraca o 3 w nocy bo jak twierdzi chce się przytulic chociaż :-)

Gość gość
Jak nie on to bedzie inny- nie wazne ze Bedzie chamem, prostakiem, klamca, kobieciarzem itp.- wazne ze bedzie nia zainteresowany I ze nie Bedzie juz sama :D:D. DESPERATKA! Oglos gdzies na jakims portalu randkowym ze wezmiesz kazdego Kto Cie zechce bo zyc nie potrafisz bez faceta- zobaczysz ile meskich ODPADOW sie zglosi :D haha

Gość gość
jakim cudem mam byc starą panną jak jestem męzatką? Masz jakis problem z rozumieniem czytanego tekstu? ale cie to widze boli:D Jasli małzenstwo jest dla ciebie takim wrazliwym tematem, to masz problem, bo twój facet z pewnoscią o tobie jako o zonie nie myśli:D A z takim podejsciem do zycia "byle jaki, byle był" to czeka cie cukierkowa przyszłosc z kolejnymi burakami, którzy będą cie obsrywac:D

Gość gość
Autorko, jesli widzisz ze on nie jest w porzadku i od kilku msc cie olewa, to dlaczego chcesz z nim byc? Zwlaszcza, ze i tak sie prawie nie widujecie. Jak widac, on ma tam swoje zycie, swoich znajomych z ktoymi sie spotyka. Na co ci taki facet? A co z tym kolega ktoremu wpadlas w oko?

Gość gość
12.04- otoz to

Gość gość
12:04- jak pisalam nie bardzo wierzę, że jesteś mężatką skoro wylewasz tyle jadu na forum :) ale ok, niech Ci będzie i tak tutaj każdy może być Paris Hilton czy kim tam tylko chce, wiec...

Gość gość
Zgorzkniale ? Bo nie podoba ci sie to co tutaj pisza? Glupia jestes...i warta takiego debila jak on.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
15.57- dokladnie, autorka przeczytala niewygodna prawde, dobitna prawde o sobie I nazywa to ,,wylewaniem jadu" I probuje nam wmowic ze z nami cos nie tak, ze to my jestesmy Zgorzkniale hahaha dobre :D lepiej sie z tym poczulas autorko? ;) takimi komentarzami tylko udowadniasz jaka jestes glupia, a ten Twoj koles juz dawno przejrzal Cie na wylot, zobaczyl ze boisz sie byc Sama, dlatego wszystko tolerujesz, okrecil wokol palca, robi z Toba co chce I pewnie smieje sie z Ciebie ze na wszystko mu pozwalasz I wybaczasz, ze od kilku miesiacy Cie olewa, co za naiwna gaska...

Gość gość
Autorko nie obwiniaj się, przede wszystkim. To nie twoja wina, nie nadskakuj, traktuj go tak jak on Ciebie i zobaczysz co z tego wyjdzie.