Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Meluzyna1

Od zawsze byłam sama, coś jest nie tak

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
22:40 haha, to jakbyś napisał że Internet był zawsze. Ale czego tu się spodziewać po tobie...

Gość gość
musisz lepiej robić laskę albo się tego nauczyć - wtedy samotność ci nie grozi

Gość gość
8:56 Od tego czasu zawsze jak będziesz z kobietą w intymnej sytuacji przypomnij sobie te slowa: zaraz ci opadnie :) I będzie ci opadał i opadał hahaha

Gość gość
8:56 - pewnie najlepiej 3x dziennie. Ohyda... tzn moze niektore to lubia.

Gość Taodtrzexiejrandki
23:02 "Jak się mało wrażliwi ludzie rozstają......"

Gość Meluzyna1
Hej :) Kurczę...tak się zastanawiam jak jestem postrzegana przez facetów. Coraz czesciej to widze, ze mi sie przygladaja - nie wiem czy dlatego, ze jestem tak nieatrakcyjna czy moze jednak nie jest az tak źle jak mi sie czasem wydaje? Nigdy zaden facet nie powiedzial mi nic przykrego co by sie odnosilo do wygladu...co innego kobiety.

Gość Meluzyna1
Ale to, ze nie powiedzieli nic przykrego to jeszcze nie znaczy, ze jest dobrze...jestem tego swiadoma :)

Gość gość
Ja tu dzis ponarzekam wam dla odmiany ;/ Jechalam autobusem i widzialam twarze kobiet ok 40-50tki - smutne, styrane zyciem, bez obraczki... i pomyslalam sobie, ze to niedlugo mnie czeka, ze nic juz nie zrobie ze swoim zyciem, ze tez bede zycoa z dnia na dzien, taka zmeczona , rozczarowana i niespelnina, bez milosci :(

Gość Taodtrzeciejrandki
A ten tylko stale tak obiecuje, że jutro odpowie na pytanie... Nie znoszę rzucania słów na wiatr...

Gość gość
22:40 haha, to jakbyś napisał że Internet był zawsze. Ale czego tu się spodziewać po tobie... x Ty jednak jesteś naprawdę tępa. Co ma do tego internet, napisałaś że "teraz jest wszechobecna seksualizacja życia", co jest brednią, bo seks jest nierozłącznie związany z życiem i ludzką codziennością od zawsze. Nie mówiąc już o tym, co wyprawiali baaaaardzo dawno już temu starożytni w tej sferze, pewnie taka kłoda jak ty byłaby strasznie zgorszona.

Gość Taodtrzeciejrandki
19:20 jeździj autem, będziesz widziała twarze cwaniaków w ciemnych okularkach w drogich furach, zajeżdżających ci drogę bo mają auto większe od twojego... ;)

Gość Taodtrzeciejrandki
A wiesz co to znaczy jak rzeczownik ma końcówkę "izacja"? poki nie wiesz to o czym ty do mnie w ogóle gadasz... Jestes tak tępy, że aż Pomyliles drzwi .

Gość Taodtrzeciejrandki
Polecam: Google, seksualizacja. niektorzy muszą nadrobić wiedzę. Ale do wyzywania to pierwszy! Jak ja nie znoszę,takich niby-mądrych buców...

Gość gość
Oj babo, pogrążasz się coraz bardziej, z ciebie to dopiero buc. Seksualizacja była, jest i będzie, nieprzypadkowo był ten przykład ze starożytnością. Chciałaś błysnąć a jeszcze bardziej udowodniłaś swój debilizm.

Gość Taodtrzeciejrandki
No to faktycznie, wygrałeś na argument. HAHAHAHAHAHHAHAHA /rety, dziwię się sama że w ogóle ci odpisuję...faktycznie jestem głupia:D/

Gość gość
Jesteś jesteś.

Gość gość
Jak w starożytności przejawiała się wszechobecna seksualizacja życia? mozesz to rozwinąć, czy dopisujemy do listy pytań na które mnie umiesz odpowiedzieć ?

Gość gość
Dziewczyny, jstem zalamana ;/

Gość Meluzyna1
Dlaczego zalamana?

Gość gość
chęrtnie umówię się z którąś z Pań... jestem 27 letnim wysportowanym mężczyzną z równie wsportowaną pałką. Potrafie zaowolić każdą kobietę po takim doświadczeniu będziecie szczęsliwe pewne siebie i otwarte na nowy związek

Gość Meluzyna1
Hmm...coz za propozycja :D

Gość Taodtrzeciejrandkipodszyw
Jestem zbyt piękna i inteligentna by zgadzać się na tak niemoralne propozycje :) Ale skad jesteś?

Gość gość
szkoda ze podszyw

Gość gość
Meluzyna1 jak jestes dziewica moge Ci pomoc pozbyc sie tego problemu

Gość Meluzyna1
Hey :) nie zależy mi wyłącznie na seksie, wolałabym nawiązać jakąś głębszą relację :P

Gość gość
Wepchnę ci mojego "drągala" naprawdę głęboko.

Gość Taodtrzeciejrandki
Znam naprawdę mało dziewczyn / kobiet, które potrafią w spokoju ducha być same, aktualnie dwie takie znam, obie bardzo ładne i mądre, wykształcone, świadome swojej wartości, takie po prostu inne niż durna masa, ale też autentyczne w tym, a nie inne na siłę czy na pokaz. Większość bez faceta to jak ryba wyciągnięta z wody, miotają się, żądają uwagi, wplątują w jakieś historie bez sensu, przebierają oferty na portalach randkowych...

Gość gościu2
Bo geniuszu w spódnicy kobiety nie potrafią żyć bez seksu/bez męskiej uwagi/bez adoracji. To stanowi fundament waszego życia. To po to zakładacie szpilki, bluzki z dekoltem, obcisłe spódnice, dopasowane sukienki, malujecie usta i twarze, doklejacie rzęsy, farbujecie włosy,chodzicie na fitness, dbacie o figurę etc. Pogadaj sobie choć raz w życiu z jakąś otyłą kobietą(czy innym bazylem) i zapytaj ją jak się czuje z tym że jest powietrzem dla mężczyzn. Wybuchnie płaczem na 100%, ewentualnie słowną agresją.Wy uwielbiacie być pożądane bo tego domaga się wasze ciało(naszpikowane strefami erogennymi) stworzone do seksu.

Gość Taodtrzeciejrandki
20:38 nie zaliczam się do powyższego opisu. Pisząc o moich koleżankach, pisałam też o sobie, bo jesteśmy w podobnej sytuacji i mamy podobne podejście. Męskiej uwagi pożądają kobiety, które czują się niedowartościowane w różnych sferach, albo niepewne swojej fizycznej atrakcyjności.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować