Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meluzyna1

Od zawsze byłam sama, coś jest nie tak

Polecane posty

@ niechciana 28 wczoraj "Łut szczęście" nie istnieje. Co najwyżej można przyciągać ludzi, jeśli jest się szczęśliwym w sensie zadowolonym z życia (albo wygląda na takiego). Jeśli nie potrafisz na dłużej nikogo utrzymać wiń tylko swoją osobowość. @Meluzyna11 wczoraj Uczysz się elektryki z zamiłowania do wiedzy, czy remontujesz dom? @ gość wczoraj Sumarycznie do tego wszystko się to sprowadza. Komu potrzebny w domu drugi samiec bez c***a z którym się toczy wieczne wojny... @ gość dziś ROTFL

Gość Taodtrzeciejrandki
No tak, bo jeśli ktoś promienieje szczęściem to to promieniowanie przyciąga kogoś kto pracuje na Marszałkowskiej na drugi koniec miasta. Kolejny popis merytoryczny Orka. a jaki mentorski ton!

@ Taodtrzeciejrandki dziś Kobieto, tłumacz sobie jak chcesz, ale jesteś po prostu jadowita, ot i wszystko.

Gość Taodtrzeciejrandki
Potrafię być, jak ktoś zasłuży.

Gość Taodtrzeciejrandki
Aaaa no to pudło. Nie masz nawet danych, by to stwierdzać. zripostowałam twój argument przykładem , a ty "jesteś toksyczna". To nie mój poziom debaty. Sorry. Miłego przyciągania dobrych i szczęśliwych kobiet.

@ aodtrzeciejrandki dziś Ciebie większość rzeczy przerasta, tym bardziej że o debatę to się nawet nie otarłaś. I dziękuję za życzenia.

Gość Meluzyna11
No jestem elektrykiem czyli robie prad w elektrowni, potrafie tez porazic nim kilku niepokornych mezczyzn wiec nie pyskujcie :D

Gość gość z Paryża
Z nadasanym albo co gorsza zadartym noskiem trudno znaleźć fajnego mężczyznę. Ja tego właściwego znalazłam po 30 tce, tu nie ma reguły. Zamiast siedzieć i biadolic trzeba być otwartym na drugiego człowieka. No i pracować nad sobą, jeśli coś jest na rzeczy i uniemożliwia stworzenie zdrowej relacji.

Gość gość
a kto ma zadarty nos?

Gość Meluzyna11
hej, hej, hej... to nie jest tak, że ja dopiero teraz odkryłam, że faceci chcą "kobiecych" kobiet. To, że wykonuję zawód zdominowany przez mężczyzn nie oznacza, że mentalnie jestem jednym z nich! Potrafię gotować, zająć się domem, z dziećmi sobie też radzę...jak już kiedyś pisałam - jestem świadoma swojej kobiecości (choć nie zawsze tak było), staram się kobieco wyglądać, ubierać, uzupełniać strój subtelnym makijażem, biżuterią. Lubię podkreślać swoją odmienność będąc w męskim towarzystwie. A...i nie jestem elektrykiem. Poszerzam tylko swoją wiedzę w tym temacie :)

Gość gość
a dobra jestes w luzku?

Gość Meluzyna11
A Ty dobry jesteś z ortografii? :)

Gość Taodtrzeciejrandki
Dlaczego w ogóle pada pytanie o bycie dobrą w łóżku. Przecież najważniejsze to być dziewicą, a jak dziewica ma być dobrą w łóżku... Ehh pokrętna logika męska

Gość gość
Są kobiety, które są po prostu namiętne i otwarte, niezależnie od doświadczenia.

Gość gość
Jeśli ktoś w wieku 30 plus Nigdy nie był w związku, nawet krótkim to wg mnie coś jest faktycznie nie halo

Gość Taodtrzeciejrandki
18:00 też tak myślałam będąc dziewicą ;)

Gość szczesliwa____
Łut szczęścia czy nie. Uważam, że jeżeli robisz to co lubisz, a przy tym poznajesz nowych ludzi to predzej czy pozniej trafisz na tego jedynego. Kurs to jeden z przykladow, innym jest fitness, bieganie, chodzenie po górach czy wiele innych hobby, jakie można robić z innymi ludźmi. Nigdy nie można bać sie ryzykować, czy umawiać z ludźmi nieznanymi. Nie zgadzam się z tym, że najwiecej ludzi poznaje sie przez znajomych. W dzisiejszych czasach najwiecej ludzi poznaje sie przez prace oraz zainteresowania. A szczesciu czesto trzeba samemu pomoc. Jezeli chodzi o sprawy intymne jakie zostaly tutaj poruszone, to mysle, ze nie mozna sie bardzo negatywnie na pewne sprawy nastawiac, bo kiedy spotka sie kogos wyjatkowego to i spojrzenie w pewnym momencie moze sie zmienic. Przykro mi z powodu pewnych przykrych doswiadczen i zycze szczescia.

Gość gość
meluzyna co u Ciebie?

Gość gość
szczesliwa____ dziś x a jak szybko poszliscie ze soba do lozka? lepiej wczesniej czy pozniej?

Gość gość
Najlepiej wtedy, gdy obie strony pragną się i pożądają, bez kretyńskich babskich gierek.