Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głośni sąsiedzi

Polecane posty

Gość gość

Piętro nade mną mieszkają studenci. Ja niedawno urodziłam, chciałabym mieć odrobinę ciszy. Na górze od rana około.9 puszczają głośno disco polo, jestem nawet w stanie określić jaka to piosenka.. :/ właśnie z tego powodu ja się obudziłam dziś. Wieczorem/ w nocy to samo. Po 22-23 dalej disco polo. A jak jest trochę ciszej muzyka to słuchać tupanie, stukanie bo impreza. Rozumiem młode chce się bawić ale ja już nie wiem co robić. Pomożecie?

Gość gość
pomożemy edward.

Gość gość
Na takich przygłupów zwanych studentami, czyli inteligentna elita młodego pokolenia, raczej nie wpłyniesz ani prośbą ani groźbą. Bo jakby byli mądrzy i dobrze wychowani, to nawet z racji małego dziecka by się tak nie zachowywali. Ale jest takie coś jak cisza nocna i nawet nękające zakłócanie porządku, a ich głośna muza przez 15 godzin to już jest zakłócanie. Ja bym za każdym razem wzywała SM, albo policje, niech im kartoteka pęcznieje.

Gość gość
Wzywaj policję i tyle. Ja wzywałam i się sąsiedzi uspokoił. Tyle że to dorośli ludzie niby byli a nie studenci.

Gość gość
mam identyczna sytuacje i 6 miesieczne dziecko. studenci mieszkaja nade mna i pode mna. Muzyka i tupanie do 3 rano i od 9 rano to norma. Rozmowy z nimi nie pomaga, policja tez nie, administracja ma wszystko w 4 literach a wlasciciele wynajmowanych mieszkan chca miec co miesiac kase i ich nie obchodzi ze studenci zyc nie daja. Nie mam dla ciebie dobrej rady - ja sprzedaje mieszkanie i sie wyprowadzam bo tak sie zyc nie da. Zycze ci powodzenia!

Gość gość
Jeszcze w dodatku gust muzyczny nieciekawy. Pewnie ze wsi przyjechali studiować i jak psy spuszczone z łańcucha. Głupi ten, kto im wynajmuje mieszkanie, pogadać z nim, niech uspokoi chamów. Jak nie to bydło do akademika albo pod most

Gość gość
Jak zdemolują mieszkanie to ich wywali w końcu. Pawie na ścianach, wszystko zniszczone, brud, smród, zepsuta pralka, lodówka i inne miłe niespodzianki czekają właściciela mieszkania. Studenci imprezowicze lubią też rzucać telewizorami, butelkami i czym popadnie przez okno. Wtedy dopiero będzie reakcja. Najlepiej, żeby jeszcze przyćpali i któryś się przekręcił. Najlepsze są imprezy z afterami w Hadesie. Wtedy będzie interwencja, mieszkanie do remontu i powróci spokój. Chyba, że właściciel nie zmądrzeje ☺