Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks gdy w domu sa dzieci

Polecane posty

Gość gość
My śpimy w jednym pokoju z 7 latkiem i zaszlam w ciążę ;) Ale my od zawsze robimy to po cichu, bo dlugo mieszkalismy w Anglii, a tam ściany są z kartongipsu ;)

Gość gość
ja mam syna 20 letniego i 13 lat córka, mamy 3 pok. mieszkanie, na wieczór lub rano zmykamy pokój na klucz włączam głośno telewizor i uprawiamy sex , myslę ze syn wie co robimy ,

Gość gość
Dziwne byłoby, gdyby nie wiedział

Gość gość
Zamykajcie drzwi na klucz to unikniecie żenujących sytuacji. Swoją drogą, kiedyś syn przyłapał nas z żonką w łazience, siedziała cała rozkraczona na umywalce. Nie wiem czy młody to zobaczył,oby nie mial traumy

Gość gość
Niestety, jak są dzieci to trzeba się liczyć z tym, że seks jest "pod dzieci". Czyli nie pieprzymy się jak zwierzęta (a tak lubię :(), tylko raczej cicho. Jakoś dziwnie mi by było gdyby moje dziecko miało pukać do drzwi mojej sypialni. Dzieci nie są głupie i wiadomo o co chodzi. To zawsze było dla dzieciaka obrzydliwe. Pamiętam tekstydzieciakow gdy byłam mała, że nie mogą wchodzić rodzicom do pokoju. Rówieśnicy szybko ich oswiecali o co chodzi :D dlatego u mnie nie ma tego zakazu, tak samo jak zwierzęcego seksu :( ale jak dzieci nie ma w domu... ;)

Gość gość
naprawdę tłumaczycie swoim dzieciom że seks rodziców jest obrzydliwy ? Ja nie twierdzę od razu że mam to robić przy dzieciakach żebyście zaraz se tu mundre kafeterianki nie dopisały , tylko mówię o tym że jak by mnie ewentualnie dzieciak nakrył to na pewno nie tłumaczyła bym dziecku , że bliskość rodziców jest obleśna i obrzydliwa i ma mieć od razu schizy i nerwice w dorosłości Boże co się dzieje z tymi ludźmi Ja mam córkę 14 lat i już rozumna kobita wiadomo , nie nakryła nas nigdy , ale jak by mi powiedziała kiedyś gdyby nas nakryła że to obrzydliwe i ma uraz to ja nie wiem kogo ja bym wychowywała . W końcu wszystkie dzieci kiedyś dorosną i stwierdzą że właśnie tak przyszły na świat czyli w obrzydliwości kopulacji rodziców powstał obrzydliwy bachor hmmm ciekawe :-)

Gość gość
"Jakoś dziwnie mi by było gdyby moje dziecko miało pukać do drzwi mojej sypialni"- ty do pokoju dziecka też nie pukasz? Do łazienki jak potrzebujesz wejść a myślisz że ktoś jest w środku? Kiedy dziecko ma się tego nauczyć jak we własnym domu? Przecież kiedyś będzie nocować u cioci, babci, wyjedzie na kolonie, musi wiedzieć jak się zachować... Ja pamiętam w jakim szoku byłam właśnie na pierwszej kolonii jak okazało się że jedna z opiekunek i właściwie większość dzieciaków po prostu otwierają drzwi i wchodzą jak do siebie, nieważne czy już się położyłam, czy się przebieram.

Gość gość
no tu jacyś kosmici siedzą jak Boga kocham ja znam przypadek ma 4 dzieci każde z innym mieszka na 40 metrach z rodzicami 4 dzieci i nowym facetem ciekawe czy ona ma takie problemy .

Gość gość
10 10 jesteś piertolnięta jak czytam co TY piszesz to mi słabo sex obrzydliwy , beee , fujjj czyli jak masz syna to mu mówisz że ma obrzydliwe jaja a dziewczynce że ma śmierdzącą i wstrętną brochę . A rodzice i ich ciało , narządy bliskość i miłość to po prostu już tak obrzydliwe że normalnie nic tylko lina i się wieszać Boże widzisz i nie grzmisz . A do drzwi to każdy normalny człowiek puka bo może matka się przebiera tak , albo ojciec sobie odcisk wycina tak Jak idziesz do kibla czy pokoju nie wiem ja nawet do biura koleżanek co siedzą obok pukam baaa o kierowniczce nawetn nie wspomnę żywcem by mnie zjadła jak by jej ktoś wlazł bez pukania :-o co za babony tu siedzą :-o

Gość gość8333
Mam sprawę w temacie od 12 lat jesteśmy małżeństwem i chcielibyśmy znowu się zabawić jednak mamy 12-letniego syna. Wszystko by było w porządku gdyby nie to że nie spotyka się z kolegami a o nocowaniu nawet nie chce słyszeć, nie chodzi na zajęcia dodatkowe tylko przychodzi i się uczy. Chodzi spać późno i nigdy nie jesteśmy sami w domu. My wcześnie wychodzimy i wracamy po południu więc nie ma możliwości gdy jest w szkole. Jak znaleść chwilkę przyjemności z mężem? Ma ktoś jakiś pomysł???